1 januari 2018, en ik word wakker met een man naast mij…

41 Seconden duurt deze wens, en welgemeend wens ik jullie allemaal een geweldig, liefdevol en gezond nieuwjaar toe met alles wat erbij hoort.

Want laten we eerlijk zijn, het is maar een dag waarin de jaarwisseling voor de Westerse kalender wisselt. Ik zeg het al zolang, we kennen ook ons persoonlijke nieuwjaar, als je jarig bent immers, we zijn allemaal op andere dagen en in verschillende jaren geboren en dat zie ik echt als een nieuwjaar, het persoonlijke nieuwjaar voor jou, of voor mijzelf.

Want over enige weken. Op 16 februari, zal het Chinees nieuwjaar pas starten en we gaan het jaar van de hond in. Mijn kleinzoon zal dus onder dat gesternte geboren worden straks, want de Chinezen houden 1 sterrenbeeld een heel jaar aan, alleen de datum van wisseling is verschillend. ~klik~Β .

Oke, de titel vertelt iets, en ik weet gewoon dat jullie nu wachten op, waaaaaaaaat? Hoe? Waar? Wanneer??

De man die naast mij is wakker geworden vandaag op 1 januari 2018.

Mjah, zo ben je nog single en vrij gezellig, en zo raak je in gesprek zomaar op de kinky site en tref je iemand wat wederom niet de bedoeling was en de klik was er. Een ontmoeting al VOOR kerst, en sindsdien hebben hij en ik al het 1 en ander samen gedaan en ondernomen. Minpuntje? Hij woont n Leeuwarden, uch… 5 kwartier heen, 5 kwartier terug, jullie willen niet weten hoeveel km’s hij sinds onze ontmoeting heeft gereden. Om mij te halen, uit te gaan, daar te slapen, en weer naar mijn huis om en om. De laatste weken werd ik een beetje geleefd en vond ik de rust nog niet helemaal, behalve als we eenmaal samen op de bank zaten of in bed belanden om te slapen, ja slapen, nou ja πŸ˜‰

Goed, we zijn samen nog zeker zoekend naar de invullingen van deze nieuw liefde die wij voelen voor elkaar. Mijn ratio is nog zwaar aan het werk, maar dat is okΓ©, de communicatie is super en dat is voor mij heel belangrijk in deze fase, net als de daden die we doen naar elkaar toe. Zo ook, zijn wij lovers en zien we wel waar het schip strand. Misschien is dit like forever, misschien… who knows…Β  πŸ˜‰

Echter, wat ik nooit had verwacht, is dat ik kerst en oud en nieuw samen met iemand zou beleven. Ook al was deze wens er al wel, maar al een aantal jaren, en nu voor het eerst in zeker 12 jaar, is het zover en is het gebeurd. Hoe heerlijk is dat! Daarom ben ik zeer dankbaar voor deze mooie start van 2018.

Natuurlijk!

Sowieso, toen hij mij gisteravond de nieuwjaarskus gaf en mij een geweldig nieuwjaar toe wenste, kon ik niet anders dan plagen en zeggen, ‘Mijn jaar zal sowieso fantastisch worden, want ik word oma!’ Een jaar die zwaar in het teken van mijn familie zal staan, en ja, hij is al mee geweest naar mijn ouders, heeft mijn dochter al even gezien en ontmoet. Hij heeft al een echt Fries Suikerbrood voor haar mee genomen in de laatste paar weken, en mijn kind is verknocht, ze kende tot nu toe alleen de fabrieksbroden van AH bijv.

Hoe dan ook, ik weet, dit wordt een superjaar voor mij, maar ik wens het iedereen toe, jullie allemaal, een heel gelukkig en warm 2018!

PS: wat het bloggen betreft, jullie snappen dat ik even samen met hem een nieuw ritme aan ht ontwikkelen ben, maar ik heb hem al gezegd, whatever happens, mijn blog, mijn lezers en vrienden daar, zijn OOK belangrijk, sommigen ken ik inmiddels al een jaar of 15, kortom, i will be back soon!

Wow, dank jullie wel, op de valreep!

stats1

Die heb ik niet zien aankomen, dat ik het nieuwe jaar zo in zou gaan, voor sommigen misschien weinig, maar voor een hobby blog zoals ik het doe? Dank jullie wel voor jullie bezoekjes en bovenal reacties!

 

Advertenties

49 thoughts on “1 januari 2018, en ik word wakker met een man naast mij…

 1. Suus….suuuuuus…..laat hem een keer een echte ORANJEKOEK meenemen !!!
  Die zijn zoooooooo super lekker ….zeker die met de slagroom !!
  Geloof me…dan wil je zeker altijd naast die Fries wakker worden 😜!!
  Ik wens je een geweldig jaar toe !!

  Liked by 1 persoon

 2. Gelukkig nieuwjaar! (nogmaals πŸ˜› ) Wat een fantastisch nieuws zeg, heel veel geluk in dit nieuwe jaar, een bijzonder jaar voor jou omdat je oma wordt en misschien dus nog wel véél meer πŸ˜€ Liefs! x

  Liked by 1 persoon

  • Dat oma worden in 2018 is toch wel een feit nu, whahaha En dank je wel, ook voor jou NU een gelukkig nieuwjaar! Gezien uh.. onze tijdzones uit elkaar verwijderd πŸ˜‰ Dikke knuffel! ❀

   Like

  • Dank je wel lieverd! En ja, het is heel fijn zover, we’re taking it slow vanaf hier, hebben we afgesproken, hahaha stap voor stap πŸ˜‰ En oma worden, jaaaaaaaa dat is een feit en voor mij echt belangrijkste voor het komend jaar, vandaag 24 weekjes πŸ˜‰ Dank je wel, en dito terug lieverd!

   Like

  • hi hi, yep, we zitten nog gezellig samen nu, ga zo even de keuken in en dan vanavond nog samen genieten, morgen moet hij weer terug de hondjes halen en ik blijf thuis, en komend weekend zien we verder.. hondjes kunnen niet samen met Picasso, 1 van de twee, maar dat komt nog πŸ˜€ Dank je wel lieverd! En dito terug natuurlijk maar dan met jullie huisje, make it yours!

   Like

 3. Wens je na het lezen helemaal een heel goed 2018, en je weet het de dromen zijn de moeite om te blijven dromen.
  De kalender geeft aan dat we over gaan naar een volgend jaar, Picasso heeft geen idee.
  Wat je ver haalt is lekker, zegt het spreekwoord.
  Hij heeft veel voor je over met reizen, is toch positief.
  Kan me nu helemaal voorstellen dat je weblog even in de koelkast staat, geniet maar van je lief en straks kleinkind. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de nieuwjaar Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

  Liked by 1 persoon

 4. Als Limburger van Friese afkomst kan ik maar 1 ding zeggen:
  Geneet van ’t laeve zolang este kins.
  Maak sjpas en plezeer, de laefs toch mèr ins.
  Want sjtraks, es ’t te laat, is hubste sjpiet dervan.
  Geneet dus van β€˜t laeve zolang es ’t nog kan.

  Liked by 1 persoon

  • hahahaha dank je wel Sjoerd, we hebben het aardig kunnen vertalen πŸ˜‰

   Blinder, foar in Frysk mantsje kist it moai opsizze. Do praetst in moai stikje oer it tunstekje hinne. In noflijke dei tawinske.

   Bij deze, uhhh nieuwe vlam, geen idee πŸ˜‰
   X

   Like

 5. Wat leuk nieuws! Dat je oma word, maar ook dat je een man in je leven hebt momenteel. Heel veel geluk samen, al weet ik dat het nu nog pril is. Je ziet wel wat de tijd elkaar brengt. Geniet er vooral van! Gelukkig nieuw jaar!!!

  Liked by 1 persoon

 6. Waaaaaaaaaaaat, dat is nog eens een binnenkomer zo in het nieuwe jaar. Geweldig zeg. Dat is top. Een vriend van mij komt ook uit Ljouwert. Geweldige vent. Als deze al half zo leuk is moet je hem houden πŸ˜‰ Geniet er lekker van.

  Love As Always
  Di Mario

  Owh ja.. bijna vergeten… Beste wensen voor het nieuwe jaar. πŸ˜‰

  Liked by 1 persoon

  • I’m smiling, i know… hele mooie binnenkomer in het nieuwe jaar, en ik ken jouw vriend weer niet, maar voorlopig ben ik van plan deze te houden πŸ˜‰ PS, dank je wel, whahahaha πŸ˜›

   Like

 7. Hey Suus, wat leuk πŸ˜€ Met zijn tweeΓ«n is veel leuker als alleen natuurlijk, en het is je zo gegund en nu is het dan zover. Ik hoop dat het een lang verhaal gaat worden!! En ja, dit jaar wordt je oma. Oma πŸ˜€ Dat is toch helemaal geweldig he.
  Echt Fries suikerbrood is wel even wat anders dan dat fabrieksspul. Een wereld van verschil.
  Jij ook bedankt voor je bezoekjes en reacties. Wij kennen elkaar al heel wat jaren via de blog.
  De beste wensen en een fijne week πŸ™‚ grts

  Liked by 1 persoon

  • Op de valreep John, en dat wens ik ook, maar we zijn allebei van weten en gewoon nu genieten en zien hoe we uit gaan komen πŸ˜‰ En ja, mij doel is echt, dit jaar jouw kant op te komen 1x at least! πŸ˜€ Mijn gewone week begint nu, even injectie halen en fysio, dus i must go now!
   Beste wensen terug lieve schat, we will talk soon!

   Like

 8. Goede morgen Morgaine.

  Ik wens je:
  zoete zondagen
  mysterieuze maandagen
  dankbare dinsdagen
  wonderbare woensdagen
  dromerige donderdagen
  vriendelijke vrijdagen
  zorgloze zaterdagen
  het gans jaar door!

  Een nieuw jaar begint
  zorg dus voor een frisse wind
  die ’t oud stof wegblaast.
  Β© marcel wouters

  … en jij zal samen met je lief die nieuwe wind laten waaien hΓ©.
  Ik ben zo blij voor jou en hoop dat het deze keer voor altijd zal zijn, net zoals je kleinkind dat zal doen!

  Liked by 1 persoon

  • I know, i know, cliffhanger zo van… nee straks, wacht ff.. wat zegt ze nou? πŸ˜› whahahaha Dank je wel lieve schat, ben even een recap alsnog aan het maken, voor… nou ja, komt straks.. mis hem nu al, hij is gister weer naar huis gegaan, komend weekend weer, maar jeetje… πŸ˜‰

   Like

 9. Ha! Leuke titel, zal ongetwijfeld heel veel aangeklikt en gelezen worden. Wat leuk dat je weer een liefde hebt gevonden en op de kinky site nog wel. Zo heb ik mijn lief ook ooit ontmoet en we hebben een tiental geweldige jaren samen gehad. (Helaas is hij twee jaar geleden overleden, maar we hebben het toch maar samen gehad).

  Liked by 1 persoon

  • Ik heb geen idee, mijn vaste lezers en lezeressen zeker en voor hen heb ik dit ook gedaan, hahahaha Wat leuk, dat wij iets delen πŸ˜‰ Jammer dat hij er niet meer is, ik wens zelf ook dat ik de komende tien jaar zeker mag genieten, zoal niet langer, van ‘ons’.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s