Na drie weken rennen en vliegen.

grandma3

Time flies, so fast! Voor wie het nog niet gelezen heeft ~hier vertel ik~ dat ik een kleinzoon krijg in april 2018 ergens. En dat er een drukte bezig was/is. Want alles gaat door, verjaardagen, Sint is weer terug bij ons natuurlijk en zal de komende jaren nog wel even blijven. Alles gaat goed met mijn dochter Eliza en haar groeiende kindje, kortom, de buik groeit en voor wie dit wil volgen? Dat kan via Instagram ~klik hier~. Zover zet zij elke week een buikfoto neer en we zijn op weg naar de 19de week.

Natuurlijk is er al een planning voor een babyshower en de BFF van mijn dochter is zo lief geweest om zich per ongeluk te verlullen, hahaha alleen de datum houden we nog geheim. De sleutelhanger of tas hanger kreeg ik van Ria, van Ria’s Style en veel meer, waar ik tegenwoordig het garen haal voor de ~skull shawls~Β  <—- klik.

De Skulls zijn voor dit moment klaar, maar er zit er nog eentje aan te komen, de kleur moet nog gekozen worden, en ook een dr. assistente zag hem van de week en zij denkt nu na of ze ook wil, kortom, wie weet komen er nog een paar achteraan. Ondertussen ben ik gestart aan een trappelzak voor in de box of onderweg en deze ga ik breien, dit was al een wens toen ze net wist dat ze zwanger was. Nu kan het in de stijl en mooie kleuren.

schoenen2

Gisteren (vrijdag), kon ik mijn nieuwe schoenen ophalen en ja ik ben er weer blij mee, weer een paar stevige stappers om te kunnen grasduinen maar ook voor mijn werk en wie weet stevige rotspaden te kunnen beklimmen, you will never ever know when it will happen.

schoenen1

Even helemaal, en ja, schoenen op tafel is armoe in huis, en dat is het misschien ook nog steeds πŸ˜› hahaha nee hoor, ik ben overmatig verwend weer in deze afgelopen drie weken. Zo ook op mijn werk, afgelopen week hebben we zeer succesvol weer de winterfair gedraaid, met de musical en dat was zo gaaf! Zo leuk, en ook wij vrijwilligers kregen een tasje mee met een cadeautje van de Sint, en een kerstkaart alvast, hahaha

kaart1

Er zat een hele grote doos Merci bij van 400 gram, dat is altijd leuk natuurlijk en lekker!

Verder ben ik vorig weekend nog op pad geweest, het was super gezellig, de zondagavond even eruit geweest met een vriendin om heel veel mensen eindelijk te ontmoeten en te kunnen knuffelen ook vooral, echt supergaaf was dat. Ergens in Amsterdam, in mijn oude buurtje zelfs. Dat gaan we vaker doen, ben al zolang niet meer zo uit geweest. Ondanks de prikkels en daarna weer te ervaren hoe wakker je dan nog bent om alles te verwerken heb ik ook weer even mogen ervaren. Echter is december ook alweer vol gepland en ontmoet ik tussendoor ook weer mensen en zit ik nu wat te snotteren en lichte keelpijn die we onder de duim houden met gember, citroen, munt en spaanse peper, zo even lekker opkoken maar nu eerst even eten, want trek heb ik!

Zover even mijn snelle update, ik vergeet vast nog een hoop, ik leef nog, dat zeker, en de komende week wens ik in iets meer rustig vaarwater te komen, om dan vanaf volgend weekend weer te knallen samen met mijn familie!

Ik wens iedereen een heel fijn weekend toe!

 

Advertenties

38 thoughts on “Na drie weken rennen en vliegen.

  • hahaha oke dan.. nou ruzie in mijn eentje maken dan πŸ˜‰ Voor zover ik weet is het algemene spreekwoord of spreuk… schoenen op tafel is armoe in huis, is al heel oud, en waar het vandaan komt? Geen idee… Daten, ja vorige week dus heel veel mensen ontmoet, lol…maar zover zit er nog weinig bij πŸ˜‰ Ik ben ook even op een break omdat ik gewoon teveel aan mijn hoofd heb. Of… opnieuw, ik zal hem wel niet gaan vinden of tegen komen ik blijf wel alleen, nooit meer een man voor mij πŸ˜‰ πŸ˜›

   Like

 1. Goede zondagmorgen lieve Morgaine, blij dat je weer eventjes boven water kwam! Maar ik begrijp het wel dat het nu even stil is op je blog,n er gebeurt immers zoveel in je leven, niet in de laatste plaats het verwachten van een kleinkind! Hopelijk zal alles naar wens gaan en ben je weldra een fiere oma…
  Mooie nieuwe schoenen heb je nu ook, ik zag die op je FB voorbij komen maar hier komen ze nog beer tot hun recht, proficiat met je aankoop!

  Liked by 1 persoon

 2. Goed om te lezen dat het met moeder en kind goed gaat, dan voel jij je ook gelukkig.
  Als toekomstig oma kun je je helemaal uit leven, eerst een trappelzak.
  Schoenen op tafel was en is thuis en hier verboden ja dan is het armoe in huis, maar voor nieuwe maken we een uitzondering.
  Geniet van de leuke dingen die op je weg komen. Hans

  Liked by 1 persoon

  • Hahahaha ik heb de gok gezet op 1 mei πŸ˜‰ de pool is allang gestart, lol.. we gaan het zien. Dank je wel en je weet, bij jou leest ik vaak even bij als ik even weg ben geweest, nu weer even verder breien πŸ˜€

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s