Sociaal buitenleven

Zoals jullie al begrepen hebben, ben ik wat vaker tussendoor weg of heb ik bezoek. Het bezoek van afgelopen zaterdagavond was uhhhh ja. Even leuk maar is niets geworden, zelfs niet in vriendschap, van zijn kant uit hoor. Maar ja, als je al innige gevoelens ontwikkelt voor iemand die je nog niet kent, en dat wordt bevestigd als je mij ziet?

Maar ik dus andersom dus niet, dan moet de andere partij een keuze maken, en zijn keuze is geworden, ik ga je vergeten, want… zelfs een traan in zijn Β ooghoeken en nog wel een knuffel dan, maar wat hij wil, …. Wel op een goede manier dit keer, elkaar beter leren kennen en zien wat er gebeurd, helemaal goed, maar ja, het moet wel van twee kanten komen, en dat komt het dus niet.

Ik blijf toch kijken en zien of ik het kaliber Merlijn als man zijnde nog ergens uit kan vissen, en ik riep al jaren tegen hemzelf, heb je een jongere tweelingbroer? Zoiets πŸ˜‰

Zondag!

Als het had geklikt was ik gaan wandelen met de date van zaterdag, maar nee, plus dat mijn dochter Β mij zaterdag al belde toen ik bij B. was, om hem te helpen met klussen in zijn huis, behang afstomen namelijk en opruimen, orde op zaken stellen. Of ik zondag thuis was, want haar BFF (beste vriendin), wilde mij weer eens zien en ze had even tijd, en die had ik lang niet meer gezien of gesproken zelf. Natuurlijk was en ben ik op de hoogte waar ze uithangt en wat ze doet, maar uit eerste persoon is toch leuker en fijner als ik haar weer kan knuffelen ook. Echt hoor, ik mis de meiden echt wel bij tijd en wijle.

Ze brachten lunch mee, ik had gezegd, maak het niet te gek, het had meer alles te maken met het feit dat ik vanaf donderdag telkens bij B. uit kwam en daar at en mijn eigen boodschappen eigenlijk niet had gedaan, ik had wel iets in huis, maar niet genoeg, hahaha Nou, de dames hebben mijn koelkast gevuld en het ligt nog vol!

Een prachtige bos bloemen kreeg ik van beste vriendin van dochter, wie mij op FB heeft, heeft dit allang gezien, echt prachtig!

bloemen!

Mijn ouders kwamen ook langs, mijn pa wilde graag F1 zien, de dag ervoor heb ik een beetje les gehad van B. omdat ik bij hem was en die kijkt het ook als het kan. Helemaal prima, ze kwamen de fietsdrager brengen plus wat opgespaarde yoghurt emmers voor mijn werk, en het werd nog meer gezellig!

bloemen2

Koffie, wat lekkers hadden de meiden mee genomen, meer dan genoeg en de middag vloog helaas voorbij. Beste vriendin van dochter moest pas om 6 uur starten met werken (de zorg), mijn ouders bleven nog heel even en gingen rond half 4 ook weer de deur uit op weg naar huis. En ik? Ik wist dat B. nog vrij had en thuis was, weer bezig met klussen, dus pakte ik mijn fiets en bleef weer eten, lol. Moest van hem hoor πŸ˜‰

Dit keer wel op tijd naar huis, werken de volgende dag, maar dit heb ik even afgezegd, ivm de menstruatie, zwemmen en heftige bloedingen zijn het niet, sorry πŸ˜‰ als je nu zit te eten of zo πŸ˜›

Ik deed wat boodschappen, appen de hele dag met vriendinnen die weer schoolgaande kinderen hebben nu, en mijn moeder ook nog even tussendoor, nieuw haakwerkje op kunnen zetten en mijn dochter kwam gewoon weer lunchen en toen zij weg ging, stond er een buurTvrouw die ik al heel lang ken maar niet in deze straat woont even langs, waar was je zaterdag??????? hahaha nou bij B. πŸ˜› Even gekletst, ze ging weer en toen aan de haak en gewoon rustig aan.

bloemen3

Vandaag, de maandag voorbij, dinsdag alweer mensen! En straks komt mijn moeder, ze wil weer wat garen hebben van de Wibra, fenna genaamd, en die hebben ze in Amersfoort niet, dus… ik ga douchen, naar fysiotherapie en dan zie ik mijn moeder ergens verschijnen, dochter komt ook vanmiddag, en dit wordt een oma/moeder/dochter dagje.

Ik ben er dus even niet, en mensen.. I LIKE IT!

 

37 thoughts on “Sociaal buitenleven

 1. Ja, lekker toch zo veel bedrijvigheid. De tijd mag dan wel snel gaan als je het leuk hebt, maar dat is ten alle tijden beter als dat hij voorbij kruipt.
  Ik zie niet altijd alles op FB voorbij komen. Als veel mensen wat plaatsen is het een lot uit de loterij als ik wat zie.
  Veel plezier met je moeder en dochter.
  grts πŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

  • Och heb ik ook van Fb, maar kreeg telkens vaker, ja heb ik al gezien, hahaha πŸ˜‰ en de rest, absoluut, deze dag zal ook wel weer voorbij vliegen vanaf het moment dat ik zo weg ga πŸ˜€

   Geliked door 1 persoon

  • Mijn moeder is net met pensioen dus het kan eindelijk, hahaha vroeger ook niet hoor, ze was jong oma, en werkte nog, op de bloemenveiling toen nog zelfs… :O πŸ˜‰ En gaan we zeker doen!

   Geliked door 1 persoon

 2. Jezus suus het enige wat ik lees is ‘drukdrukdruk’…. πŸ˜‰ anyway hier ook een horrormenstruatieperiode achter de rug dus voor mij hoef je je echt niet te schamen als je zegt dat je niet bent wezen zwemmen… πŸ˜‰

  Geliked door 1 persoon

 3. Goede morgen lieve Morgaine. Heel erg jammer dat het niet geworden is wat je er van verwacht had, maar die mooie bloemen en de liefde die je mocht ontvangen maakt veel goed hoop ik.
  Je hebt het dus ontzettend druk maar het voornaamste is dat je van het leven geniet meid!

  Geliked door 1 persoon

 4. Volgens mij hoeven we ons over jou sociaal leven geen zorgen te maken! Je geniet er lekker van en je hebt groot gelijk hoor! Hopelijk komt er snel de juiste man op je pad!

  Geliked door 1 persoon

 5. En ondertussen is het al,weer zaterdag …’je bent druk bezig
  Lief en mooi dat boeket van vriendin van je dochter
  En ja als het niet klikt dan klikt het niet …de ware komt wel
  Groetjes

  Geliked door 1 persoon

 6. Een gekwetst hart

  soms begint het vergeten worden na één seconde
  of na misschien de oudste zonde
  een woelig nachtje in een sponde
  de pijn is vaak erger dan die van een diepe wonde

  Lenjef

  Geliked door 1 persoon

 7. Supergezellig dus! Mooie bloemen zeg. Hier zijn ze schrikbarend duur. Dus geen bloemen…..
  Leuk dat je B helpt. Veel handen maken licht werk. Een goede vriend is veel waard!
  Enjoy the day!
  Wilma

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.