Mix’n Match 2

Alles wat ik in de eerste Mix’n Match ~klik hier~ wilde gaan doen, is gelukt! De knopen aanzetten was echt even een klusje, maar ik ben er blij mee, ze zitten goed, gisteren die jas voor het eerst weer gedragen en dit keer gaat het wel goed.

Die laatste foto, je hoeft je bril niet te poetsen, die is gewoon zo slecht, hahaha maar ja, er zijn ups en downs in het leven, ze zitten erop, al lijkt het alweer of mijn taille minder is geworden, maar ik kan ze nog verzetten later als dat echt nodig is.

De lucifers!

Voor wie het zich afvraagt waarom er 2 lucifers onder de nieuwe knoop zitten terwijl ik deze aanzet? Dat is om te zorgen dat je speling houdt en de knoop niet te vast op de stof zet, anders kun je nog lastig sluiten of je scheurt de stof. Deze tip kreeg ik al in de winkel, van een andere klant, maar mijn moeder zei exact hetzelfde een paar dagen later. Logisch, want ik zat mijn hoofd al te breken, hoe zorg ik dat ze wel los genoeg blijven, dit keer ook met ijzergaren vast gezet, welke ik te leen heb gekregen ene grote klos van mijn moeder ook. Die moet ik ook maar eens gaan halen voor ‘future’ werkjes.

crocusp1

Lente?

21 Maart is het pas echt lente natuurlijk, maar ja, gisteren al, brak de zon gelukkig weer door en werkte ik bij Het Kan! de DBS een was het even lekker in de tuin? Nee, volle wind, en die was nog best koud, hahaha Wel?

crocusp2

Ik had mijn grote camera maar weer eens opgepoetst en mee genomen. In de tuin in de volle zon.

crocusp3

Zowel het zwemmen van afgelopen woensdag ging gesmeerd, was wel wat brak gisteren na het wakker worden, maar gewoon doorgaan is soms het devies en met heel veel plezier kwam ik eerder op mijn werk aan. Het rooster is ook veranderd, tegenwoordig brengen mijn collega’s de cliΓ«nten zelf terug naar de woning, en ik loop gezellig even mee, wat wel extra tijd kost, maar ook voor nu gewoon leuk is. Collegiaal noemen ze dat, en dat ben ik graag.

De Fair houdt ons in de greep en ja ik heb weer wat katoentjes mee naar huis met de bedoeling om hier dus wat sleutelhangers dit keer van te haken. Van dit uiltje heb ik eigenlijk geen patroon, het is de uil die ik ook al tig keer in het groot heb gemaakt, met wat aanpassingen nu dus in het klein voor elkaar heb gekregen.

keychain-uil1

Verder was het gisterochtend even zwaar mistig hier, heb ik een vogelhuisje met vogelpindakaas hangen, en al een ruime week komen er twee koolmeesjes eten ergens in de ochtend in elk geval, en gisteren maakte ik per ongeluk de volgende shot met mijn telefoon.

birdy-flying1

Zo, het weekend is gestart aan deze kant, wat ik nu ga doen weet ik niet, er ligt genoeg om te doen in elk geval, als ik naar buiten kijk denk ik, ja, nee, ja, nee, hahaha De zon staat wel, maar het is nog best koud natuurlijk, zeker om een stuk te gaan fietsen. Misschien heb ik even een chill dag nodig.

Ik wens iedereen in elk geval alvast een heel fijn weekend toe!

 

26 thoughts on “Mix’n Match 2

   • inderdaad ga maar snel, mijn dochter heeft vandaag de generale repetitie van de bus nemen (ze kent wel bussen hoor maar heeft ze nog nooit alleen moeten nemen) maandag moet ze wel doordat ik dan begin te werken

    Geliked door 1 persoon

    • Oeh ook spannend, nee ik zit nog altijd voor mij uit te staren πŸ˜‰ ik denk iets makkelijks voor vanaaf en morgen de rest, tis schoonmaakmiddelen met name wat ik nodig heb, maar heb nog net genoeg πŸ˜‰ bla, hahaha spannend voor maandag!

     Geliked door 1 persoon

 1. Had ik een paar weken geleden maar gelezen van die truc met de luciferstokjes! Inderdaad had ik een nieuwe knoop op mijn jas te strak aangezet en sprong die er doodleuk af toen ik mijn jas aantrok na een avondje zwaar tafelen…

  Geliked door 1 persoon

 2. Ja dat van die lucifers wist ik zelfs nog. Mijn moeder deed dat ook altijd. Logisch ook. Gek joh, ik heb het idee of ik alle foto’s al ken πŸ˜† En dat is ook zo natuurlijk. Niet dat ik stalk hΓ¨, ik zie ze op fb voorbij komen πŸ˜€
  De lente komt er inderdaad aan. Ik stond gistermiddag in een T-shirt buiten te werken, en zal dat morgen weer doen. Vanmiddag campagne voeren dus dan komt het er niet van.

  Geliked door 1 persoon

  • Whahahaha van de foto’s ja twee werelden he πŸ˜‰ De lucifers, ik heb het ze nooit zien doen maar dat soort klusjes deden ze dan ook als ik op school zat ofzo, en zelf had ik altijd jassen met ritsen zit ik mij te bedenken, hahahaha En de lente? Hier is het weer grijs.. hopelijk trekt het wolkendek open straks nog… zou fijn zijn. πŸ˜€ Succes met de campagne!

   Like

Reacties zijn gesloten.