Ontwikkeling: baby af: 1 jaar oud!

“Na zijn eerste verjaardag is je kind een dreumes. Ook in deze fase van zijn leven maakt hij veel ontwikkelingen door. Van lopen tot klimmen en klauteren.

In de eerste twaalf maanden heeft je kind gigantisch grote ontwikkelingen doorgemaakt. Ook in het tweede jaar staan jou en je kind een boel veranderingen te wachten. Je kind kan in de komende maanden wel twee centimeter per maand groeien. Lichamelijk is hij waarschijnlijk nog druk bezig met mobiliteit. Het leren kruipen, staan en lopen is voor de meeste dreumesen nog niet klaar als ze een jaar zijn. Bij het aankleden zal je kind steeds meer helpen. Hij doet zijn armen omhoog als er een truitje aankomt en wil zelf zijn sokken aandoen.”

Een jaar alweer, een jaar oud mijn babynichtje is vanaf vandaag een dreumes nichtje. Wat gaat de tijd super, maar dan ook supersnel! Zelfs als je helaas zover weg zit en elkaar niet zo heel veel ziet. Gisteren al gevierd met elkaar, haar eerste verjaardag maar vandaag is het echt. Babynichtje wordt 1 jaar en is daarmee officieel baby af en vanaf nu een dreumes.

dreumes-nichtje

Spreekt voor zich, prinses in de dop, en ze groeit als kool! En hoe de kraamvisite ging? Een jaar geleden?

Dat kun je ~hier~ lezen.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne nieuwe week toe, de mijne is weer net lekker druk en vol dat het wellicht zo weer weekend is 😉

 

Advertenties

24 thoughts on “Ontwikkeling: baby af: 1 jaar oud!

  • Hahahaha ja, afspraken, werken, het klinkt misschien drukker dan het is, maar je weet het nooit 😉 veel werk thuis liggen ook nog 😀 En ja, een jaar alweer, inderdaad, zo voelt het voor mij ook hoor! Alsof het nog maar net is.

   Like

 1. Ja, of de tijd snel gaat.. Razend snel. HEt gaat ook als maar sneller maar dat komt omdat we de tijd anders ervaren met het ouder worden. Voor je dreumes nichtje gaat het een stuk langzamer.
  grts 🙂

  Liked by 1 persoon

 2. Een jaar alweer he. Wat snel. Yaron kon toen al goed lopen zelfs. Die begon al te lopen met 11 maanden, maar hij is in heel veel dingen al vroeg. Maar ehhh, prinses… jarig. En natuurlijk opgegroeid in een mooie omgeving.

  Love As Always
  Di mario

  OT. http://www.joodsleven.nl/Encyclopedie/Kasjroet/Kasjroet-05.htm

  Gezondheid
  Maimonides noemt de spijswetten een vorm van zelfbeheersing. Hij noemt ook gezondheidsredenen. Melk en vlees samen is te vet en zwaar. Andere combinaties worden door sommige rabbijnen ook afgeraden: vis niet samen met vlees; vis niet samen met melk.

  Liked by 1 persoon

 3. Het gaat zo snel Suus, echt niet normaal , geboren en voor je het weet naar school…naar hun werk …en dan ineens zit je oude fotos te bekijken en zegt Piet …terwijl hij een foto bekijkt van ons kind toen hij drie maanden oud was….eigenlijk is hij niks veranderd.
  Ik lag dubbel …nee zei ik…hij was toen kaal en nu weer 😂😂😂

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s