Rust na de storm

Louise l Hay

 

Ik heb niet echt heel veel te vertellen, ik zit te haken, en vooral tv te kijken. Ik heb nog altijd keelpijn en maandag ga ik naar de huisarts, vandaag kan ik al wat ophalen in de apotheek. Moet ik wel doen. Zo hier en daar wat gesprekken en verder is er rust. Picasso zit nu heerlijk buiten in het zonnetje waar de storm gisteravond eigenlijk begon te liggen ipv op te steken.

wijsheid

Iedereen zegt, je bent een toppertje, je rocked, ja vast, maar elke ervaring is er weer eentje. Het wil nog niet zeggen dat ik het snap, waar ik het zo graag wil snappen. Loslaten en doorgaan, juist omdat je geeft om iemand.

13315400_1164735886880728_2689235696254760169_n.jpg

Of dit nu in vriendschap is, of in de ware liefde, het gaat op voor beiden. Ergens zei ik voor de grap, ik ga niet zo goed met watermannen samen… misschien is dat wel zo. Is het wel waar. Nou ja, fogive me, ik ben nog niet helemaal mijzelf.

DSCF1401

 

Overigens heb ik voor mijzelf eens opgezocht met wie ik goed samen zou kunnen gaan, neem dit met een korrel zout. In de Chinese astrologie een schaap/geit. Gezien ikzelf een varken/zwijn ben, snap ik het wel, we zijn al hokken gewend ๐Ÿ˜› hahaha ja mijn humor is er ook nog.

pampus9

In de Westerse astrologie zou ik heb best samen kunnen zijn met een Ram of een Leeuw, maar hey, daar staat ook Waterman?

“Ze zijn ook goede minnaars. Waterman begrijpt de onafhankelijke natuur van Boogschutter. De fysieke kenmerken van Boogschutter kunnen zorgen voor een begripvolle relatie met andere aardetekens zoals Steenbok, Maagd of Stier. Het is niet verwonderlijk dat van alle sterrentekens Boogschutter het vriendelijkst is. Boogschutter is te wijs om te gaan kibbelen met andere zonnetekens en dit kan hem helpen om te slagen in zijn professioneel en privรฉ leven.”

Ach ja, abracadabra, zolang ik maar blijf vertrouwen, dan komt alles goed. Vroeg of laat.

moodboard2

Roos komt straks, van Roos Denkt, gezellig, dus ga ik even kleden, mijn medicijnen halen en boodschappen doen, ze heeft pasta besteld namelijk ๐Ÿ˜‰

Alvast een oproepje:

man

Of wie weet ken jij iemand… vriendschap eerst, daarna zien we verder!

Advertenties

45 thoughts on “Rust na de storm

 1. Verdorie… Dacht bijna kans te maken met je oproep…. Maar mis ik toch geen piemel… Ik kook, was, poets, doe boodschappen, werk hard, nooit hoofdpijn, liefdevol, en kan fan-tas-tisch zoenen.. Wie weet moet je het toch over een andere boeg gooien ๐Ÿ˜‰

  Liked by 1 persoon

 2. Lap dat toch aan je laars !!! Ik ken twee mensen die op dezelfde datum jarig zijn….grotere tegenpolen zijn er niet denkbaar….de een cijfert zich altijd weg ,lief van het kruintje tot aan de tenen….de ander is een groot narcist en egoรฏst , hij was de man van mn soulmate, na haar overlijden en alles erom heen was ik helemaal klaar met die zak .
  Kijk niet naar sterrenbeelden maar blijf op je gevoel af gaan..

  Liked by 2 people

 3. Jij hebt gewoon een roos op visite… Wie zou dat nou niet willen. Ik ben trouwens een rat, volgens mij, maar ik doe er niets mee. Ik zou wel een schildpad willen zijn, maar dan weer niet als sterrenbeeld, maar als ik zou mogen kiezen. Pffff, wat vermoeiend dit. Ik denk dat Di mario teveel denkt op dit moment.

  Love As Always
  Di Mario

  Like

 4. Goede morgen lieve Morgaine en een even goed weekend gewenst. Hopelijk zal jij alles een plaats in je hart kunnen geven en zullen de scherpe kantjes snel afslijten…
  En hรฉ, je zou dus goed met mij overeenkomen volgens je sterrenbeeld, ik ben namelijk leeuw.
  Veel plezier met je bezoek meid, geniet er van!

  Liked by 1 persoon

 5. Haha heerlijk dat je die humor er lekker inhoudt! ๐Ÿ˜€ Ik houd ook van geiten en schapen hoor ๐Ÿ˜› Wat ik zelf ben? Geen idee… Ook geen idee of mijn man en ik goed samengaan volgens de astrologie… maar goed het werkt in ieder geval ๐Ÿ˜€

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s