Thank you all!

Een hele goedemorgen allemaal, ik wil jullie allemaal echt vanuit de bodem van mijn hart danken dat jullie er zijn, for better and for worse.

Zelfs al heb ik je nog nooit ontmoet, ook al lurk je mee, schijnbaar was het nieuws waarin ik vertel dat de relatie verbroken is, een reden om massaal naar mijn blog toe te komen.

stats2

Zelfs gisteren heb ik meer bezoekers of bezichtigingen gehad dan normaal. En dat voor een klein persoonlijk blog!

stats31

Zoals jullie kunnen zien ben ik anders vrij stabiel en uitschieters als deze, weet iedereen op wordpress, dan krijg je ineens een melding of meerdere meldingen, dat het zo druk is of meer verkeer is. Anders had ik het ook niet eens geweten of gezien. Ik dank jullie allemaal hiervoor.

Verder, ja de keelpijn zet door, voel mij als een vaatdoek, en ik ga lekker rustig aan doen. Ondertussen ben ik aan een virus omslagdoek gestart, ja zo heet dat echt, lekker op de bank, kussens uit bed op de bank, zodat als mijn ogen dicht vallen ik gewoon kan gaan liggen onder mijn zelf gehaakte deken en met Picasso naast mij kan slapen.

 

Foto’s van mijn werk volgen ergens, als er meer zon is en schijnt, dat was gisteren niet zo. Ik zit ook pas op 8 toeren, even snel geteld. Maar ja, de naam is ontstaan omdat deze lekker makkelijk te maken is, en verslavend als je er eenmaal aan start, dat kan ik beamen nu πŸ˜‰

Ik wens jullie een hele fijne dinsdag toe!

 

35 thoughts on “Thank you all!

 1. ik mag toch hopen dat je niet door haakt als je in slaap valt !!
  Jeetje val je in slaap terwijl je een omslagdoek haakt…word je wakker en heb je een lits-jumeaux deken ….
  Beterschap Suus

  Geliked door 3 people

 2. Goede morgen lieve Morgaine. Goed dat jij je hart eens luchtte en je verdriet hier deelde. Zo zie je maar hoe iedereen hier met jou begaan is en je niet anders dan gelukkig wil zien; dat verdien jij als geen ander! Hopelijk kom je er snel weer bovenop en hopelijk ook zal misschien de liefde voorbij zijn maar niet de vriendschap!

  Geliked door 1 persoon

 3. gedeelde smart is halve smart zeggen ze weleens, ook al weet ik niet zeker dat dat zo is Jij rustig aan en eerst dat virusje uit je lijf krijgen en dan weer lekker op oorkogspad, mmmm rare benaming whahaha

  Geliked door 1 persoon

 4. Het leven is vaker een zandweg dan een asfaltweg.
  Gwoon dingen doen die je zelf leuk vind, beterschap. Hans

  ot, de tentoonstelling over het Belgenmonument is tot 5 mei in het Archief Eemland in het Eemhuis te zien.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bij mij zijn de pieken zeldzaam,maar ja ik heb nooit zoveel bijzonders te melden.Jammer hΓ© dat het prille niet door zette.

  Vorig jaar heb ik een soortgelijke omslagdoek gemaakt in één kleur,ging als een tierelier.succes er mee.

  Geliked door 1 persoon

 6. ❀ Beterschap ❀

  Ik lees meestal stilletjes zonder te reageren, maar het nieuws van de afgelopen dagen gaat niemand in de koude kleren zitten.
  Ik ben trots op je, dat je het geprobeerd hebt en nog trotser dat je nu zo gewoon maar doorgaat en blijft vertrouwen.
  Stiekem vind ik het wel stom dat het niet een sprookje is geworden, maar jammer genoeg kan niemand dat even voor je goed toveren. Doe rustig aan, je weerstand en de stress die je hebt meegemaakt zijn geen goede vrienden van elkaar 😘😘😘

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.