Onverwachte zaken

nature8

Vanmiddag ging ik ietsje eerder naar mijn werk, denk een minuut of 10, maar dan heb je wel een bus eerder en ben je ook eerder aanwezig natuurlijk. Ik had een plaatgebak bij mij met cappucino smaak om alsnog te trakteren. Dit was een verrassing, gezien ik op 6 dec. jarig was, en de dag erna winterfair, Sinterklaas en kerst daarna en een aantal collega’s en cliΓ«nten zelf jarig waren heb ik het opgeschoven naar vandaag.

nature9

Minpuntje? Mijn collega met wie ik op donderdagmiddag de groep draai, onze groep, was al niet lekker en ze werd telkens meer beroerd dus besloot zij om naar huis te gaan, ja in overleg natuurlijk, maar dat was goed, heb het al vaker gedaan en mijn collega’s zijn dichtbij, kortom, het ging erg goed, al veel minder controle of een roep nodig gehad vandaag en zo draaide ik bijna helemaal alleen.

nature10

Natuurlijk hebben ze mij even uitgeprobeerd omdat mijn collega er eerst nog wel was en ineens weg was, nou ja, ze wisten dat ze weg ging, maar dan wij mensen net dieren. Even uitproberen wat je uit kunt halen, hahaha Nou strenge ikke kwam weer binnenzeilen met de woorden:

‘Nu (naam) Β weg is, wil niet zeggen dat jullie meteen los kunnen, kom op, doorgaan met waar we mee bezig zijn en hop!’

Ik heb ze in geen weken zo mak gezien en allemaal aan de slag en vrij rustig zelfs. Dankbaar dat mijn collega’s mij zo vertrouwen ondertussen, ook op mij vertrouwen, ik kan niet vertellen hoe fijn dat voelt!

nature11

En toch he? Dit werk full time doen, nee. Ik heb echt respect voor hen allemaal bovenal mijn collega’s, voor het werk wat zij doen elke dag opnieuw. Normaal kom ik binnen als de vriendin die wel degelijk stuurt en bij staat, maar eerder van gek doen en leuke dingen verzinnen, dat zat er vanmiddag dus even niet in πŸ˜‰ Zo nu en dan moet dat ook kunnen.

Morgen is er inval, maar het kan zijn dat mijn collega mij appt of ik ook wil komen om te assisteren over alle groepen wellicht of mijn eigen groep, we zullen zien, als het even stil is? Ben ik werken πŸ˜€

De foto’s zijn nog van die ene zondag dat ik even een fietsritje ging doen, laatste uit deze serie.

 

Advertenties

14 thoughts on “Onverwachte zaken

 1. ik heb vervangende dienstplicht gedaan en moest dementerende mensen van de ene afdeling naar bijvoorbeeld de kapster brengen op een andere afdeling. Of er mee wandelen. Ik zou dat dus niet kunnen zoals de pro’s dat hele dagen doen. Ik was blij doen mijn vervangende dienst er op zat.
  Maar jij doet het goed. Anders zouden ze je niet vertrouwen,
  grts

  Liked by 1 persoon

  • Kapper en zo wordt geregeld, maar als het straks weer mooi weer is, nog beter en iedereen aanwezig, komen de wandelingen ook weer en water gevechten, hahaha πŸ˜‰ Eens per week, en dan twee keer zwemmen is ook echt voldoende zo πŸ˜‰

   Like

 2. Goede middag lieve Morgaine en alvast en even goed weekend gewenst!
  Je zal dan wel niet lekker mogen luieren maar met plezier werken is ook al heel wat hΓ©. Fijn dat ze zo’n groot vertrouwen in je stellen en goed dat jij daar eens de puntje op de i zette, zo leren ze naar jou te luisteren!
  OT: wens je lief een dikke proficiat met zijn verjaardag, ook al kom ik daarmee te laat en bedankt voor je lieve wensen hΓ©!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s