As the world turns

Gisterochtend, stond ik vroeg naast mijn bed, terwijl ik vrij was, zul je altijd zien, maar dat was prachtig. Nog donker en de maan staat weer aan mijn balkonkant in de ochtend, de wereld draait weer ten goede wat de zon en de maan betreft, het lengen der dagen.

moon1

Ja…. right, even snel dacht ik vanaf het balkon, ’s morgens om 7 uur dus… nou nog een keer dan…

moon2

Steady hand, ja ik vol vizier en ingezoomd.. klik, shit, ik voelde mijn hele arm gaan.. ~sjucht~ nou nog een paar pogingen maar nee… het wilde niet lukken en mijn statief pakken nu nog, had ik nog geen zin in 😉 Die moet maar weer de kamer in voor de komende lente en zomer 😀

moon3

Ik had vrij, en nul plannen, behalve een cadeau waar ik mee bezig ben afhaken, daarom zien jullie nu zo weinig van haakwerk want dat doe ik zeker nog wel! En veel tv gekeken, al mijn series even gekeken, bijna allemaal, en De mol zoeken zonder kijken is ook wel apart, whahaha trust me 😉 Mijn mol zit er nog in kreeg ik zaterdagavond terwijl de tv uit stond. Het is weer eens wat anders. Ik blijf op Sanne zitten of Jochem…. (dat zei ik al toen ze bekend werden gemaakt overigens).

Aan het einde van de dag de zon, ze draait, ik zat erop te wachten namelijk, weer achter de bomen, dan gaan we echt de goede kant op… zo mooi, de oranje bal… en ook hier dacht ik, lukt me wel…

sun4

Apart van enige afstand dat dingen vervormen met het licht.. dus inzoomen maar!

sun5

Steady? Shoot! Chips…

sun6

Deze is mij wel gelukt hoor uiteindelijk 😉 Wat ik zo mooi vind nu de komende weken, is dat de takken meewerken, net als een lijst, dwars erdoorheen, zo mooi mysterieus.

Oh ja, gisteren vond ik nog een paar foto’s van mijzelf terug ergens online, op een foto net zullen we maar zeggen, hoe ik ooit begon met fotologgen, en die hele map van die dag is pleitte, die heb ik ooit per ongeluk weg gegooid, balen, maar ik heb er een paar terug. Toen woog ik nog ruim 130 kilo…. Voor het eerst op de Gothic en Fantasy beurs in Rijswijk in 2004.

1105142369_f

Vandaag is het Valentijn, ja ik weet de meesten vinden het commercie, maar het ligt dieper dan dat natuurlijk, ik zond mijn liefde van toen, toen ik 16 was, mijn ex man al kaartjes terwijl dat nog niet zo was hier in ons landje… algemene kennis had ervoor gezorgd dat ik het bestaan er al vanaf wist midden in de eighties en er nog amper tot nul commercie was.

Het is nu eenmaal een legende; ~klik~

En jij? Ga jij jouw lief verrassen vandaag? Juist als je het commercie vind, doe iets, vooral voor de mannen, ik weet zeker dat het gewaardeerd ga worden 😉

Wees creatief, schrijf zelf iets liefs, het kan je nul euro kosten, maar wees creatief ❤

 

27 thoughts on “As the world turns

 1. Goede morgen lieve Morgaine. Wat ben jij veranderd en wel ten goed vind ik zelf, je bent mooier geworden met de jaren, neem dat maar van me aan!
  En knap van je dat je zonder statief die mooie opnames van de maan én de zon kon maken, je moet wel een heel vast hand hebben!
  Valentijn? Ja, ik doe met je mee, ook op mijn blog waar natuurlijk weer de reactie op gekomen is: daar doen we niet aan mee hoor! Jammer voor hen want jij zoals ik maken van elke gelegenheid gebruik er een feestje van te maken hé!

  Geliked door 1 persoon

  • Dat laatste absoluut Gerda, en die reacties zal ik ook wel krijgen is ieder jaar zo, tot protest blogs die ik al tegen ben gekomen 😉 Dank je wel Gerda, kom zo bij jou even Vieren 😀

   Like

 2. mooi die foto’s van de zon. Valentijn doe ik inderdaad niet veel aan maar zal vandaag wel een lekker maaltijdje maken voor mijn lief.

  Geliked door 1 persoon

 3. Prachtige foto’s! Het licht van de zon spat van het scherm! Hier is Valentijn niet zo hip, er is een andere feestdag voor in de plaats ergens in het najaar. Ik doe er dus ook niet aan (en ik weet zeker mijn mannetje ook niet haha).

  Geliked door 1 persoon

 4. Toch maar je statief erbij pakken? Al zijn het wel mooie foto’s hoor! Vind je goth-pic ook wel geinig. 🙂 Valentijnsdag… Ja, ik eb geen speciale dag nodig om liefde te geven. Had Robert duidelijk gemaakt dat ik er niet aan doe; kwam hij gisteren toch met een cadeautje aanzetten. Meneer is bij Rituals geweest omdat hij had onthouden dat ik 2 jaar terug eens zei dat ik een bepaalde lijn wilde proberen. Nu wist hij niet meer welke lijn, maar wel Rituals. Hartstikke lief! 🙂

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik doe er helemaaaaaal niets aan….manlief heeft ook de strikte opdracht om die ongein achterwege te laten ….wel net even de actifry aangezet en wat kippenvleugels erin gegooid…niet romantisch maar zuiver omdat we lekkere trek hebben whahahahaha
  Het is vandaag wel de trouwdag van onze zoon…die heeft dan weer wel wat met Valentijnsdag..

  Geliked door 1 persoon

  • Kijk, mooie dag om te huwen, en ja eten moeten we toch, dus steek ik er ook een kaars bij aan bijv. 😉 En die heb ik ook altijd in huis kortom 😀

   Like

 6. Hier lijkt Valentijn ontzettend te leven. Ik heb het doorgebracht met twee vrienden. Lekker samen uit eten geweest. Mooie foto’s hoor. Het lukt mij nog steeds niet om de maan goed te fotograferen.

  Geliked door 1 persoon

  • Kijk, zal ik je wat vertellen? Ik heb 3 kaartjes gekregen via app… 2, en in de post 1, ALLEMAAL Vriendinnen! hahahaha 😀 Dat is ook Valentijn 😉

   Like

  • Whahahaha ja Els… ik realiseerd het mij niet eens, maar je weet ook zonder postzegels????????/ En toch aangekomen met stempel van?…. LOL… Wat lief!

   Like

 7. De dagen worden zeker al langer. ‘s-avonds scheelt het al zeker een uur dat het langer ligt is alleen in de ochtend loop ik nog in het donker door de polder maar dat duurt niet lang meer.
  Leuk dat je die foto’s terug vond 😀
  En iets aan Valentijn doen? Nee! Dat doe ik nu net eens niet 🙂

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.