Sunset

Liet ik van de week ~sunrise~ zien ~klik~Β 

Kom ik nu met de sunset van gisteren aan, en dat was niet alleen hier zag ik al op instagram, wat was dat even mooi. Een update in gezwets hoort hier dan ook wel weer bij, komt mooi uit.

cloud2

Gisteren moest ik even een brief posten, in eigen belang best wel handig als ik dat snel doe, nu heb ik de tijd hoor, maar goed, brief in de tas, camera groot mee en het park in, er hing zoveel rijp in de ochtend toen ik wakker werd, welke nog telkens hing maar dan dunner toen ik klaar was om de deur uit te gaan. Right, brief mee, camera mee, het park in. Kom ik er thuis achter.

 1. Brief zat nog in de tas, hangt weer bij de deur in het zicht.
 2. Dat ik in 2017 gisteren pas voor het eerst mijn grote camera weer eens heb gepakt, hahahahaha lang leve de mobiel πŸ˜‰

cloud3

Nou ja, ik heb nog twee jaar om deze te posten, het is voor de zorgverzekering dus, een claim die ik nu wel vergoed krijg en eigen bijdrage dus nihil wordt, die eigen bijdrage is echt dat, en valt buiten eigen risico. Komt goed, vandaag poging twee! Voor ik de bus op ga naar mijn werk straks!

Boeken

Schreef ik van de week over het nieuwste boek van Susan Smit: De eerste Vrouw.Β Dat ik hier in zou beginnen als ik de Rode Sneeuw in december uit zou hebben, die heb ik inmiddels allang uit en heb dat andere boek opgepakt, ja twee dagen nog doorheen zitten en liggen worstelen maar ik kom er niet in. Bij mij wil het dus niet zeggen dat ik elk boek van een bepaalde schrijfster in dit geval allemaal goed vind, en als dat zo is, leg ik het net zo goed weg. Ik denk dat het komt, want haar schrijfstijl is heel herkenbaar verder net als altijd, ook goed, dat het verhaal an sich mij totaal niet aanspreekt.

Ik heb niets met opera alleen al, met film wel, maar het gaat iets te ver terug en teveel over opera denk ik. Kortom ben al in een ander boek gestart van een onbekende schrijfster alhier. Leven in Vrijheid heet het geloof ik, ook historisch wat zich in Amerika ergens afspeelt in de tijd van de slavernij nog. Maar ik weet niet of ik deze ook uit zal lezen. Ik denk dat ik mijn boeken maar meeneem vandaag, wat eerder weg ga en even de bieb in ga duiken op zoek naar ander materiaal wat door mijn hoofd blijft spoken waar ik meer nieuwsgierig naar ben.

cloud5

Telefoon

Mijn goede vriend J. belde nog even gisteravond, ja dat is ware vriendschap namelijk, zo zie je elkaar even niet ook al woon je praktisch bij elkaar om de hoek vandaan, fiets ik hem met grote regelmaat voorbij, eigenlijk altijd als ik naar de stad ga en zeker richting Zeeman. Of de Action πŸ˜‰ Hingen we 5 uur later pas op, vertelde de klok dat het bijna 4 uur was. Moet kunnen, zo nu en dan.

Verjaardagen

Morgen is mijn nicht jarig, de tijd vliegt ineens, en volgende week mijn moeder, zij zijn een week na elkaar jarig, of ik mijn nicht dit weekend zie, denk het niet, wel ga ik volgend weekend hoe dan ook naar mijn moeder toe. Vanmiddag eerst maar eens mijn collega’s vergezellen op de Dagbesteding en lekker naar mijn zonnestraaltjes toe en lekker knutselen of… ik zie wel wat er gepland staat πŸ˜€

cloud4

De foto’sΒ 

Note: alle foto’s zijn tegelijk achter elkaar genomen vanaf mijn balkon, altijd apart om te zien hoe de kleuren zo divers kunnen zijn waar je dat met het blote oog eigenlijk weer als 1 ziet, expres heb ik de grens gepakt ook. Dat is de één na laatste foto vooral, wat recht omhoog kijken was voor mij eigenlijk. iets naar links, de rest is allemaal iets naar rechts of recht naar voren.

 

26 thoughts on “Sunset

 1. Goede morgen Morgaine. Je hebt van deze zonsopgang wel heel knappe foto’s weten te schieten!
  En alvast een dikke proficiat voor je nicht morgen, hopelijk zullen jullie er een heerlijk feestje van maken…

  Geliked door 1 persoon

 2. Mooie foto’s!! Ik ben vergeten naar buiten te kijken gisterenavond, eigenlijk best spijtig zo te zien 😦 Leuke feestjes in het vooruitzicht? Of worden de verjaardagen niet gevierd? Alleszins proficiat met de verjaardagen πŸ˜€ Liefs!

  Geliked door 1 persoon

 3. Hm, de eerste foto is vooral oranje en de laatste vooral roze. Bijzonder indeed. πŸ™‚
  Ga je de deur uit voor een brief, vergeet je de brief te posten… Whahahahahaha, muts. πŸ˜›

  Geliked door 1 persoon

 4. Luchten zijn in de winter altijd zo mooi hΓ©, prachtig puur genieten morgaine,
  ik vergeet ook weleens wat hoor, een baar bakkjes die naar een buuf moesten hebben hier twee weken gestaan terwijl ik er al tig keer was geweest, maak je dus maar geen zorgen πŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

  • Ondertussen is de brief op de post πŸ˜‰ En ja van de bakjes, hier nog weleens langer van mijn ouders bijv. Maar ja, die wonen ook 30 km verderop ongeveer, hahaha πŸ˜‰

   Like

 5. Ja.. ik heb het gezien.. sterker nog. Ik ben even naar het water gefietst samen met Yaron en Shirel en we hebben met z’n drieΓ«n. Totdat we het te koud kregen. We moesten ook nog naar huis fietsen. Brief is ondertussen op de post las ik.. helemaal top.

  Love As Always
  Di Mario

  Geliked door 1 persoon

 6. Prachtig die lucht. En vanmorgen was het na een zeer kort nachtje helemaal mooi. Het was als een randje voor dat aan de horizon langzaam omhoog kwam en de zon leek gigantisch. Geen foto want ik neem mijn telefoon zo vroeg nooit mee.
  Je telefoongesprek zorgde vast voor een warm oor. Daar heb ik na 5 minuten al last van πŸ˜€
  Anyway, bedankt voor je reactie gister. We waren pas om half 2 in Zeeland. Het was een waar feestje.

  Geliked door 1 persoon

  • Wauw, wauw, wauw! Ja dat is een superfeestje geweest!!!! Heerlijk πŸ˜€ En ja de telefoon, die ging nog een keer, hahahaha wist ik ook wel maar dit keer, 2 uur… πŸ˜‰

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.