De sneeuwfoto vd eeuw

Ik bedoel hiermee, de foto van de eeuw is natuurlijk wel heel erg lang, maar voor mij, door mij ooit gemaakt, januari 2010 neem ik jullie mee naar toe. Toen Lycos er nog was, hij was gek op sneeuw! Het kon even duren maar eenmaal vrij, kon hij zo gek doen en dit, is absoluut natuurlijk een lucky shot!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het geeft ook absoluut weer, hoe hij hier rent, kijkt zelfs, hoe gek hij op ons was, en wij op hem. Een happy dog is alleen mogelijk natuurlijk als hij in zeer goede condities leeft, en trust me, dat heeft ie gedaan 😉

En verder?

Ben ik even meer op FB te vinden en op instagram, kort maar krachtig, op de bank, haakwerk of bezig met mijn boek, Rode sneeuw in december van Simone van der Vlugt. Zijn er achter de schermen nog wat dingen gebeurt die ineens zorgen dat je halve wereld op de kop staat en druk bent met niets. Tegelijk, ben je bezig met op afstand er zijn voor je familie. Een herseninfarct was het bericht, het gaat goed, na het weekend mag die persoon weer naar huis, richting huis en zal eerst opgevangen worden door familie leden. Meer wil ik er niet over kwijt verder. Maar dan snappen jullie het wel waarom ik dus weer even niet kom lezen. Ook al gaat het goed, je bent er toch nog mee bezig. En alles wat ik doe, is ook telkens kort, anders dan normaal, als een kip zonder kop zelfs, dan weer hier, dan weer daar. En als ik aan het einde van de dag kijk, wat heb ik nu gedaan? Weet ik het niet eens meer.

Ijzel

Ik zal vandaag niet buiten komen, ik neem mijn balkon altijd al referentie voor hoe het kan zijn buiten, en die is glad! super glad, dus passen jullie ook op eventueel?

Geniet van het weekend! Mijn tomatensoepje is al klaar 😀

 

 

53 thoughts on “De sneeuwfoto vd eeuw

 1. Mwah de eeuw is nog jong dus ..Foto van de eeuw kan !!
  Ook hier een lekkere binnen dag..
  volgens mij is het hier niet glad..maar wel vies nat

  Geliked door 1 persoon

 2. We zijn vanochtend vroeg op pad geweest voor de boodschappen, daarna alleen naar buiten gekeken hoe iedereen hier de berg af gleed…

  Geliked door 1 persoon

 3. Soms moet je even je aandacht meer op iets anders richten. Zeker bij zulke gebeurtenissen.
  Ik vind de foto ook echt geweldig. Een lucky shot zeker. Voor zoiets is sneeuw natuurlijk ook geweldig. De Bent reageerde gisterochtend ook gelijk zo enthousiast dat het gewoon minder erg was dat er sneeuw lag.
  grts 🙂

  Geliked door 1 persoon

 4. prachtfoto van de hond in de sneeuw. Ja dat was nog eens een echte winter 2010. Nu hier ijzel nog steeds al bijna een dag lang en het zijn nog steeds negatieve temperaturen dus duurt nog wel even. Jij rustig aan lieverd probeer de onrust in je koppie de baas te worden xx

  Geliked door 1 persoon

  • Komt goed, ben net wakker, een goede vriend belde nog even, en als hij belt, dan zeggen we 30x we gaan slapen… ja… hahaha De onrust gaat vanzelf weer liggen, ik hoop net als de ijzel, geen idee nog hier..

   Geliked door 1 persoon

 5. Rode sneeuw in december is prachtig.. waan jij je dan ook in die tijd? Ik voelde mezelf de hoofdpersoon.
  Ik houd zo van dat soort boeken. Geniet van alles wat je graag doet. Niemand is in blogland ook maar iets aan elkaar verplicht.
  Liefs XXX

  Geliked door 1 persoon

  • Ja, absoluut, en nog erger, ik ging naar bed, nog een stukje lezen, ik zit nog in het begin zullen we maar zeggen, tis een dik boek, en dochter ging net naar de verbranding, was niet een fijn stuk om zo mijn ogen te sluiten, hahahaha straks maar even doorlezen. Ik weet dat ik niets verplicht ben, maar ik had het net weer te pakken om iedereen bij gelezen te hebben en bij te houden 😉 Bloggen is een hobby, maar de interesse in de ander is voor mij net zo belangrijk 😀

   Geliked door 1 persoon

   • Oh ik snap helemaal wat je bedoelt.. je leeft je er ook helemaal in! Veel leesplezier dan nog.
    Ja, dat heb ik dus ook.. die interesse.. ik noem het geen nieuwsgierigheid maar je wilt gewoon weten hoe het met mensen gaat. En ze blijven volgen. Maar ook ik ben een stuk makkelijker geworden hoor en dat voelt lekker.. 🙂 X

    Geliked door 1 persoon

    • Oh ja, ik ook, dat weet je, mij zie je soms ook even niet, hahaha maar dan wil ik toch even bijlezen ook, want wij oude blogsters, vertellen dingen vaak in meerdere blogs, lol 😉 Ja, wat mij mee is gevallen dat ik droomloos de nacht en ochtend ben doorgekomen, vroeger zou ik zelfs gedroomd hebben, de scene uit het boek en had ik ook op dat plein gestaan…

     Geliked door 1 persoon

     • Ja inderdaad, dat herken ik ook.
      Haha, met enge beelden op je netvlies slaapt een mens meestal niet lekker. Mijn dochter heeft dat ook, dan kan ze zomaar een nachtmerrie krijgen. En die leest eigenlijk alleen maar in bed en als ze op vakantie is ook overdag.
      Maar het is een prachtig boek!

      Geliked door 1 persoon

      • Dat is het zeker, ik begin meestal in bed te lezen, als een boek mij echt pakt, dan ga ik het ook overdag lezen, en in de bus onderweg bla… 😉 Heb jij Nachtblauw al gelezen van Simone? Dat is haar laatste, die ik als eerste juist gelezen heb… Ook prachtig!

       Geliked door 1 persoon

        • Zover heb ik hierna alleen nog Jacoba van Holland op mijn lijstje en Lege Stad, thrillers hoeven van mij namelijk niet, en zo is ze wel begonnen dus had ik haar allang weg gestreept 😉 Hou Natasza Tardio in de gaten, ik ben de titel even kwijt, maar zij brengt binnenkort ook een prachtige historische roman uit. Het zat al in mijn hoofd, ergens ga ik even een lijst maken van boeken die historisch zijn en vaak zelfs op waarheid gebaseerd en de moeite waard.

         Like

 6. Ja, dat is echt een geweldige foto! Ik zag hem al op je IG-account voorbij komen en heb er met bewondering naar gekeken. Huisdieren zijn zo lastig om te fotograferen maar in dit geval, echt de juiste shot!
  Hopelijk gaat het inderdaad snel de goede kant op met je familielid/kennis.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik vond deze ook toen ik hem terug vond, want echt, ik was het alweer vergeten hoor, hahaha, dat deze ook een grotere plekje verdiende dan eventueel klein scherm 😉 Ja, die is al thuis, gister al, gelukkig wel, geen nieuws is goed nieuws 😀

   Like

 7. Begrijpelijk dat je je dan even daarop focust. Alleen maar goed. Ook ik ben sinds Dize er is veel minder online. Soms zijn er dingen in het leven die belangrijker zijn dan het http://www... Gelukkig maar!
  Al gaat het in jouw geval nu om vervelende dingen. Hoop dat het inmiddels wat beter gaat?

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.