De winterfair was weer een succes!

Gaaf was het weer, ene heel jaar heeft 1 van de groepen gezwoegd op de musical, en dat was een alom succes, het lokaal, de ruimte was gewoon te klein voor al die mensen die bleven, kwamen kijken, het was zo supergaaf! Ik zat er zelf ook in, ik deed de muziek via de stereo en de microfoons, een andere collega nam de gitaar songs voor zijn rekening, een andere vrijwilliger die ik gisteren mocht leren kennen tot een rol in de musical alsnog gebombadeerd, meer rust voor de collega die dit hele jaar zo gezwoegd heeft met haar cliënten, en niet iedereen paste binnen. We dachten even dat we het misschien een tweede keer moesten opvoeren zodat iedereen het kon zien, maar nee, dat hoefde net niet!

winterfair5

Poffertjes, warme chocomelk voor iedereen, ook voor de bezoekers, vuurtje stond te branden buiten, 1 kraam buiten en de rest binnen, de winkel draaide goed, en er is heel veel info verstrekt aan nieuwe mensen die voor het eerst mee kwamen kijken bij ons. En ja dan duik ik erin, dan schroom ik niet om te vertellen ook al ben ik er maar 1x per week, wat we doen, ja wij!  😉 Hoe het kan werken, dat je ook op bestelling kunt werken, en daar zocht ik dan de juiste personen weer bij.

winterfair4

De loterij vernieuwd, een beter concept dit keer! Ik mocht de lootjes weer verkopen, omdat ik daar zo goed in ben, hahaha (lees ik val elke nieuwe bezoeker aan en ga ervoor, en leg uit hoe het concept nu is! Veel leuker!)

En dat bleek ook, want ik was telkens snel weer door een ronde heen tot de tijd gewoon op was. Tot een half uur voor de cliënten naar huis gingen zelf weer, heb ik nog een volle ronde verkocht gewoonweg.

winterfair3

Het concept? Als je aan een loterij mee doet, dan krijg je wat je gegeven wordt, dit keer, hadden we op een tafel van alles uitgstald, van klein tot groot, en als je iets won? Dan mocht je zelf wat uitzoeken, en dat deed de mensen goed, leuk, lief ook, want er stonden ook verse kerststukjes tussen, en dat voor 0,50 eurocent per lot.

winterfair1

Het was een top middag, gezellig, leuk, gelachen, veel kunnen vertellen, even bij kunnen kletsen met hen wie ik ook werk maar heel soms maar tegen kom helaas, kortom, deze topmiddag is weer in de pokket! Op naar de volgende Fair, voorjaar of zomer, dat hoor ik dan vanzelf wel, en dan gaan we eerst weer van alles maken en organiseren, maar die loterij? Die zal nu denk ik wel blijven 😉

En moe was ik, lekker moe, zo moe dat ik zowaar eens rond 11 uur in miijn bed lag en daarom nu zo lekker op tijd wakker ben, vanmiddag weer gewoon werken daar, er moet opgeruimd worden al denk ik, dat dit al gedaan is als ik aan kom waaien, maar het allerleukste is toch wel, dat ik eigenlijk elke week vroeger en vroeger aanwezig wil zijn dan pas om half 2 😉 En dat is helemaal oké, het is gewoon zo, waardering doet een hoop, juist als je vrijwillig werkt ergens, dat je je thuis voelt met je collega’s, dat je zo gewaardeerd wordt dat je onderdeel wordt van het team, zelfs al ben je er maar eens per week. En dat dit ook vertelt wordt.

 

23 thoughts on “De winterfair was weer een succes!

 1. Leuk dat het zo geslaagd was. Dat is toch wel de kers op de taart na al dat harde werken. En dan was je ook nog jarig. 🙂
  Hopelijk ben je die dag ook lekker verwent. Eerder uit bed is toch heerlijk. Ik ben blij dat mijn dagen altijd super vroeg beginnen. Vanmorgen ook. Met donker de polder in en terug komen als de horizon in brand staat. I love it 🙂
  grts

  Geliked door 1 persoon

  • Me too John, dat laatste, ik ben er dus serieus al mee bezig met de huisarts, lees, de tijd was te kort, de b12 heeft er mee te maken denken we nu, ben een casus ook geworden nu, mag vaker injecteren dan de norm is, want soms zoals vandaag was ik dus heerlijk op tijd wakker, dat is ook mijn blog lees tijd… dan wel 😉 Maar het kan zijn dat ik deze dag gewoon wakker ben en blijf, en dan vanavond om 12 uur weer denk… ben nog klaarwakker :O

   Geliked door 1 persoon

  • Absoluut, de mensen kochten nog sneller lootjes, er waren namelijk ook nieuwe gezichten bij, en meestal wachten ze dan een trekking af hoe dat gaat 😉 Nu was het, oh, ze konden kijken op tafel en direct al kiezen nog voor de trekking, absoluut gaaf!

   Geliked door 1 persoon

  • Was het ook absoluut, zo gaaf, zometeen is het weer mijn normale werk middag, dat ik nu al klaar zit om weer te gaan, hahaha en ja dat zou kunnen, maar nog even een bakkie koffie zo, en dan ga ik eens kijken op tijd of ik nog kan helpen met de zooi van gisteren op te ruimen 😀 Of er kan zijn voor de cliënten dan.

   Like

Reacties zijn gesloten.