Sgt. Wilson’s Army Show

In the Mooooooood… Toen ik mijn start maakte op het Forum voor de bioscoop stonden er nog maar 2 klassieke Amerikanen en een leeg podium liep ik tegenaan toen ik mij omdraaide. Er waren wat kramen met BBQ’s of zo bezig met van alles en ineens viel het stil, we hoorden namelijk keihard vliegtuigen overgaan, zo leek het. Deze had ik zelf direct door omdat er muziek bij zat, dat was de stereo installatie de show ging toevallig? Starten.

Omdat het nog maar net na de middag was, was het nog erg rustig eigenlijk en dus kon ik even blijven, ja ik hou wel op zijn tijd van deze muziek uit de 40’s & 50’s, met mate maar ik kan een bui krijgen en dan een stukje dit, stukje dat en meestal met een uurtje is dat wel weer klaar. Glenn Miller maar ook Sinatra en vele andere songs natuurlijk.

Ik nam wat foto’s, eerst stond ik aan de verkeerde kant, dus liep ik om, nu kon dat met gemak, om later ineens een heleboel rook te zien toen ik een foto nam. Het allerleukste hieraan is, is dat er een andere fotograaf, weer eentje met een kanoncamera die precies aan de zijkant stond en de stoom vol over zich heen kreeg, whahaha hij kon niets meer zien laat staan foto’s nemen.

Nou goed, ondertussen heerlijk mee staan knippen met mijn vingers en ja ik kan heel voorzichtig ook weer een beetje mee dansen of eigenlijk marcheren in dit geval πŸ˜‰

Klik op een foto om ze groter en in slideshow te zien.

Oh zet gerust eerst even het muziekje aan, hahaha dan weten jullie hoe ze klinken πŸ˜‰ al heeft de donkere dame hier kort haar op mijn foto’s en in het filmpje nog lang haar.

 

Dan nu de foto’s die ik maakte afgelopen zondag.

 

Ik hou het even kort, ik ga zo inpakken een start maken wat alvast kan, morgen komt de oppas in de avond en donderdag zal ik op tijd worden opgehaald in de ochtend, het kan dus even zijn dat ik even afwezig ben. Tot mijn ouders zijn weg gevlogen vrijdag, maar dan moet ik ook direct prikken bij hun huisarts de b12 injectie in de middag, en mijzelf kennende als het weer of nog mooi weer is, dat ik hier meteen door zal fietsen om weer even de stad op te snuiven, voor die tijd natuurlijk even quality time met mijn ouders doorbrengen.

Advertenties

27 thoughts on “Sgt. Wilson’s Army Show

    • Vraagje, ik krijg al enige tijd geen updates meer in de mail van jou, ik zie nu dat je gewoon elke dag geblogt hebt, ik sta gewoon ingelogt met mijn wordpress, maar ik kan niet reageren bij jou omdat in zou moeten loggen? Als ik dat doe, krijg ik foutmeldingen, dat één van de twee niet klopt, ra ra? Ik ben altijd ingelogt namelijk…

      Like

    • Zeer zeker weten πŸ˜€ altijd! En nee had ik ook niet verwacht, hier ook heel af en toe en op zo’n evenement is het wel grappig, heb een half uurtje aangehoord toen was het ook weer genoeg, hahaha

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s