Belofte ingelost

Ik had als het goed weer zou zijn, Sjoerd van Bvision beloofd om naar de Midland Classic show te gaan. Dit was echt een walhalla als hij het zelf had kunnen zien allemaal. Dit betekende dat ik in zijn hoofd moest zien te kruipen, en dat betekent eigenlijk voor mij zo op afstand, zien wat hij graag plaatst op zijn eigen blog, wat voor soort foto’s, dat zijn er veel hoor, maar kon ik het nog meer bijzonder maken?

Factoren, daar gaat het om, het hangt er ook vanaf hoeveel classics je tegen gaat komen, oldtimers, welke merken, maten en soorten, nou… Almere was omgetoverd, sterker nog, ik heb de oude landbouwwerktuigen niet eens gered! Ik was stuk! En ik was pas op de helft. Maar altijd denk ik om mijzelf en ik besloot terug te gaan, wel via Belfort, daar zouden ook nog classics staan… Ik kwam daar en was even zo stuk dat ik even ging zitten ergens.

Om dan iemand opnieuw tegen te komen die zelf een classic heeft en ermee stond, een aardige leuke man, we raakten aan de praat al bij zijn auto en nu opnieuw. Het gesprek liep zo heerlijk vlot dat hij mij vroeg of ik iets wilde drinken, even op een terras. Dat terras was heerlijk, nog een drankje, voor mij ginger ale hoor, dat is mijn drankje als men dat serveert tenminste, en ja dat deden ze.

Een paar regendruppels en de tijd vloog voorbij, wij bleven gewoon zitten, ik had geen idee van de tijd maar zijn classic moest om 5 uur weer van het stadhuisplein af zijn in elk geval, ineens bewogen de auto’s hier, Italiaanse classics overigens, Dafjes en zo. En het bleek 5 uur, hij maakte zich niet druk, dat kwam wel goed. Paaltjes of geen paaltjes. Hij vroeg of ik op tijd thuis moest zijn of zo, nee niet echt, ja voor de kat. En hij vroeg of ik wat wilde eten, we kregen het toch wel koud dankzij de wind, de regen was allang gestopt en ik besloot om het gewoon te doen, of we elkaar hierna ooit nog ontmoeten? Geen idee verder, ik weet waar hij woont in elk geval, hahaha Ik ben altijd welkom.

We aten drie gangen en hij trakteerde, zo ontzettend lief, maar de gesprekken waren er ook naar, zo erg zelfs, dat ons gevraagd werd of we er een einde aan wilden breien, de zaak ging dicht. Ahum. Is het al 10 uur dan? Vroeg ik nog. Nee, maar normaal is het al zo uitgestorven rond dit tijdstip dat ze om 21.00 uur sluiten, dat bepalen ze per avond, het is dus variabel op dit moment.

Hij rekende af, ik maakte nog even een snel toilet bezoek voor ik op de fiets nog nodiger moest plassen eventueel om dan afscheid te nemen. Natuurlijk is hij ook welkom bij mij, en don’t worry, we hebben mail uitgewisseld, maar is hij nu die ware? Nee, dat weten we allebei, een nieuwe vriendschap is naar mijn idee wel ontstaan.

music2

Ik ben even uitgeblust nu, en ik moet serieus een start gaan maken aan mijn huisje afmaken voor de oppas van Picasso, zorgen dat er voer en grit genoeg in huis is, de koffiefilters zijn dankzij het etentje ook nog niet gelukt, hahaha En inpakken lijkt me ook wel handig om een start mee te maken, tassen opzoeken etc. Heb dus even geduld 😉

Ik heb in elk geval een top dag gehad, een belofte is ingelost en al die 400 foto’s moeten ook nog over natuurlijk, natuurlijk krijgen jullie hier ook wel wat te zien, maar de virtuele garage van Sjoerd is weer gegroeid, i’m sure! Elke zaterdag laat hij een auto zien en ja iedereen kan en mag insturen, de criteria is, dat de auto minimaal 25 jaar oud moet zijn om de auto eventueel in zijn virtuele garage op te nemen, hoe meer je weet over de auto, hoe leuker het is, zo niet, dan maakt hij er zelf een mooie verhaaltje bij met zijn kennis.

 

26 thoughts on “Belofte ingelost

 1. Ik zag op FB al wat voorbij komen en hopelijk is het gelukt met 7zip en we transfer maar ik heb daar wel vertrouwen in.
  Leuk dat er een nieuwe vriendschap is ontstaan. Ook al is het niet de ware.. Die loop je vast nog tegen het lijf. Hier viel de regen achteraf ook mee, en heb ik gewoon nog gedaan wat ik wilde doen 🙂
  grts

  Geliked door 1 persoon

 2. Ben benieuwd naar de foto’s!

  En klinkt als een vermoeiend maar druk dagje! Haha heerlijk toch, als de tijd zo snel gaat dat je alles om je heen vergeet en het opeens al sluitingstijd blijkt te zijn 😉

  Geliked door 1 persoon

  • Hij een groen blaadje, dat zal sneller zo zijn dan ik een toy boy Ria 😛 hahaha ik val eventueel voor ouder, gek genoeg, iets met gelijke leeftijd, ik weet niet die mannen, hahaha of ze zijn bezet als ze mij wel kunnen bijhouden 😉

   Geliked door 1 persoon

  • Ja, als hij zijn Fb straks nog opent, dan heeft hij ze allemaal 😉 Van A tot Z en sowieso al voor we begonnen over We mail of zo 😉 Ik heb nu ook weer zip, maar die doet niet wat ik gewend ben, pakt niet in, whahaha En John snapt dat ook even niet en dan is op afstand best lastig, en hij komt er vast mee komende zaterdag, tenzij er nog wat in de wachtrij stond natuurlijk 😛

   Like

 3. Heel erg benieuwd naar die virtuele garage Morgaine, maar je zal nog heel wat werk hebben om die 400 foto’s te verwerken, ik wacht er wel geduldig op.
  OT: de klok loopt jammer genoeg niet meer, een expert zou er wel raad mee weten, maar we kennen er geen…

  Geliked door 1 persoon

 4. Een mooie ontmoeting.

  Zelf fietste ik voor het eerst door Almere en trof daar een kermis. Toen het druppelde ben ik naar de plek gelopen waar van die vreselijke WOII Amerikaanse nogwatsisters muziek was en zag ik dito voertuigen. Iets verder werd het een stuk beter met een hele fraaie Canadese Buick en nog een hele serie van alles en nog wat op het Raadhuisplein. Tractoren heb ik niet gezien, behalve 1 net buiten Weesp. Het autoverkeer tussen de A1 en de brug naar Almere was een enorme puinhoop. Daar fietste ik fluitend voorbij om zelf te worden ‘getroffen’ met allerlei werkzaamheden aan het fietspad langs het spoor. Toch gewoon doorgefietst omdat zulk werk op een zondag stil ligt.

  Geliked door 1 persoon

  • Raadhuisplein? die hebben we niet, hahahaha dus of je hier werkelijk was? Overigens, tractoren heb ik ook niet gezegd, landbouwerktuigen, dat kan ook andere machinerie zijn en dan had je nog even door moeten lopen naar het volgende plein, het stationsplein namelijk.

   Like

   • Ja ik wilde het eerst nog het Gemeentehuisplein noemen. Komt omdat ik bij Almere of Zoetermeer gewoon niet aan Stadsrechten denk. Ik ben deels over het Stationsplein gegaan vanaf de Metropolestraat, omdat het weer betrok en ik naar huis treinde. Ik fietste alleen een beetje buitenom vanaf het kermisfietspad waar toen zo rond 5 uur de oude auto’s vertrokken.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.