Scharoline: de beste vlek oplosser ter wereld!

PS1. WordPress doet nog steeds raar, staat er wel een like maar geen reactie van mij? Kijk dan aub in je spamfolder/map, en ik denk dat velen er nog meer uit zullen halen dan alleen mij, ook hier gebeurd het nu al 3 dagen lang en haal ik jullie eruit zodra ik het zie, ik begin nu in mijn spam te kijken ipv te lezen geloof ik πŸ˜‰ (dit geldt voor alle wordpress accounts ook als je een NL of COM domein hebt!!!)

CAL-lossenenvasten1

Mijn huidige dagelijkse werkmand.

 

Scharoline is ook 100% mileu vriendelijk en werkt echt als een tierelier, voor ik je vertel waar je dit kunt verkrijgen en hoe je het dient te gebruiken ga ik eerst vertellen wanneer ik er voor het eerst mee te maken kreeg. Dat is namelijk al enige jaren terug en eigenlijk was ik het ook een beetje kwijt geraakt.

Gezien er zoveel nieuwe producten die zogenaamd makkelijker zijn voor terug zijn gekomen of verzonnen, en eigenlijk, sommigen werken wel goed, denk aan Shout, liters heb ik vergoten toen mijn dochter nog een klein meisje was en veel buiten speelde nog, toen nog wel πŸ˜‰ En het haalt of haalde zelfs grasvlekken, bloedvlekken en rode pasta saus uit haar lichte zomerse kleding, natuurlijk ook haar spijkerbroeken vooral, man oh man, vouw oh vrouw!

Het was ergens in de jaren ’80 namelijk al, ik was toen een jaar of 13? 14? of 15? Ergens daar, kun je nagaan dat ik het niet meer precies weet zelfs, maar wel voor mijn 16de jaar, en ik gok eerder op 13 jarige leeftijd dan ouder, want op den duur gaf ik deze tip aan velen mee onderweg. Ik kreeg deze tip omdat ik een favoriet kledingstuk had en daar zat een vlek in. Nog niet in bezit van Shout of andere producten behalve ouderwetse biotex en Echfa Wit kwamen we toen niet, kortom een vlek waarvan men zei dat het er amper tot niet uit gaat, moesten we echt direct behandelen en ik had een vlek. Pfffffffff wat ging ik tekeer, want ja als je tiener bent dan moet je up to date naar je vriendinnen groep kunnen kleden elke dag! Je moet flaneren op school, passen bij je groep en er gewoon TOP uitzien! Kom op zeg!

Nou goed, ik stond dus in de woonkamer en mijn stiefvader van toen, (welke in 1996 aug. is overleden aan longkanker), die luisterde mee, hij deed zo heel af en toe de was, begon dat te doen omdat hij al met VUT was en thuis. Maar de lastigere dingen als deze moest ik toch bij mijn moeder zijn. Mijn moeder die gewoon full time werkte, mij had en haar man had al genoeg aan haar hoofd natuurlijk en dus was het vast wat gelouterd en ineens begon mijn stiefvader H. er zich mee te bemoeien… Hij zei, pak de Scharoline!Β 

Hoopvol keek ik hem aan, scharoline? Hebben wij dat? Ja, dat hebben wij, ook mijn moeder had er nog niet eerder van gehoord, dat kon ik zien en ze luisterde mee.

Ik vroeg natuurlijk waar dit dan stond, er stond ook een EHBO koffer in de kast met injectienaalden en allerlei middelen die hij in huis had voor als hij opgeroepen werd om mee te reizen met deze of gene, en er stond van alles wat ooit nieuw was voor mij, zoals spuitpleister, of ijskoude troep van de pleistermerk, kan er niet meer op komen, Leukoplast? Kortom je wist niet waar hij mee kon komen.

Hij stond op en liep naar de kast? Secretair om nog meer specifiek te zijn. Hij opende de klep pakte iets en hield dat voor zich, we konden het nog niet zien.

Hij draaide zich om nadat hij de klep weer had gesloten en hield iets omhoog.

Scharoline!

Zei hij nog een keer, pak de vlek en hier alsjeblieft, de vlek er gewoon uitknippen nu, ben je ervan af!

Hij reikte mij dus een schaar aan en even was ik verbluft, mijn moeder lag vast en zeker dubbel van het lachen, maar ik op dat moment?

Wat denken jullie zelf, bedenk, tiener, 13 jaar en een stiefvader waar je nog net je eigen vader soms wel ziet… πŸ˜‰

(de eerste verwensingen werden een feit). πŸ˜‰

En jij? Ben jij weleens zo leuk in de zeik genomen terwijl je daarna wel iemand kon killen? πŸ˜‰

Om er later natuurlijk om te lachen, tot op de dag van vandaag, sterker nog, ik was het echt vergeten en gisteren heeft zowel mijn eigen nicht er best lang over gedaan om het goed te lezen 1. om dan dubbel te liggen en 2. Natasja die ik het ook gaf en zij ging zelfs googelen, hahahahaha

 

 

 

41 thoughts on “Scharoline: de beste vlek oplosser ter wereld!

  • Fijn dat ik jou ook even een mooi momentje heb kunnen geven, hahaha ja je hebt ze erbij, forever! πŸ˜‰ Zo heb ik er meer natuurlijk, dit soort verhalen met ooms, tantes en oud omes en tantes ook vooral, lol

   Like

 1. Er is een updat van WordPress, 4.6 zo uit mijn hoofd, ach Fb gebeurd het ook wel dat berichten veel later verschijnen.
  Ik zat al te denken, Scharoline nooit van gehoord, maar nu wel om gelachen.
  Doet me denken aan mijn eigen jeugd, zal ik wel een logje over schrijven. Hans

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik vind het een prima oplossing eigenlijk. Een zeer goed middel wat ook nog eens goed is voor het milieu want al die power poeders die je tegenwoordig kan kopen zijn dat niet.
  Een serieus antwoord bij een *kuch* serieus verhaal πŸ™‚

  grts

  Geliked door 1 persoon

  • hahahahahahaha ik gebruik meestal baking soda nu en azijn werkt ook heel goed, dochter is nu volwassen ze mag zelf haar vlekken eruit halen nu πŸ˜› Je er is gewoon heel veel troep nu, ongelooflijk wat ze telkens weer kunnen verzinnen of weten samen te stellen.

   Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Een nieuwe Over Mij & andere blogjes

 4. Pracht verhaal dit!

  Hier ook gezeur met wordpress, veel reacties komen in mijn spam folder en als ik ergens een reactie achterlaat verdwijnt deze in de spam folder.

  Geliked door 1 persoon

  • Sabine had er ook 12 in de spam van de week, ze schrok ervan maar er is ook een update voor wordpress, die staat voor jou ook klaar met je eigen domein πŸ˜‰ En als je die draait is het klaar, hier begint het ook weer normaal te worden.

   En je mag keihard lachen daar aan het strand, hahahaha πŸ˜‰

   Like

  • Nee, niet overal, als het gebeurd zie je als reageerder je reactie in het niets verdwijnen, gewoon WEG hahahaha πŸ˜‰ Maar wel anderen, het is dus absoluut randon, hier lijkt het nu beter te gaan! Jij was al op zoek naar de scharoline? hahahaha

   Like

 5. Schitterend, geweldig Γ©n grappig! Bedankt voor mijn eerste lach van de dag!
  En of ik me al in de maling liet nemen! Ik ben nu eenmaal een goedgelovig mens, en het verbetert er niet op met het ouder worden hihi.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.