DBS Het Kan! een superdag!

Het is zo jammer, dat ik niet alles kan laten zien hier, maar het was een super TOP dag gisteren op mijn werk. Het was vroeg, ik was zo goed als op tijd, even voor 10 uur binnen, de Fair liep van 10 tot 16.00 uur, een lange dag dacht ik, maar het was zo voorbij.

In verband met Privacy & Policy die ik zelf wil hanteren in dit geval, zul je hooguit een collega tegen komen en buurtkinderen, niet de cliΓ«nten zelf op de foto. Ik kwam, deed mijn camera om en begon foto’s te schieten toen twee collega’s mij vroegen, “Suus, wil jij aub vandaag leuke foto’s van mij maken door de dag?”

Ja natuurlijk wil ik dat, als ik het zie en het kan!

Want ik was weer gezet op de loterij en ik heb alles verkocht, het record qua opbrengst heb ik niet verbroken dat was mijn inzet namelijk, omdat er dit keer minder loten te verkopen waren, hahahahaha Maar, ik heb ze wel sneller verkocht! Ik was er ver voor de lunchpauze al doorheen! Mijn collega die de loterij verder uitvoerde was even de weg kwijt zelfs, oh dat is zo leuk, maar het is als een familie, lachen, grapjes, het kan allemaal!

Vooral ook leuk om die collega’s weer even te zien die ik normaal niet zie, zowel vasten als vrijwilligers maar die er altijd zijn op een dag als deze of even langs komen op bezoek. De familie, mijn werk familie groeit en dat is mooi.

Deze dag, begon goed, ik was mijn emotionele momentje gelukkig kwijt en deze dag heeft mij extra opgeladen, de zon, de mensen, nieuwe mensen ontmoeten, ouders van, opa’s en oma’s van, dochters en zonen, met kleinkinderen, zo leuk, het was dus druk, en er is veel verkocht, YEAH! Dat was de bedoeling natuurlijk.

Het allerleukste en lief vond ik gisteren, dat Natasja van Natasja’s Lifestyle ineens achter mij stond, net in de lunchpauze, dat wel, maar we hebben even lekker bij kunnen kletsen, zij kan nu ook meer vertellen over mijn werk, heeft gezien waar ik nu elke donderdagmiddag uithang, en dat vind ik alleen maar leuk.

En dan nu wat foto’s, maar een compleet beeld geeft het niet, voor wie mij op Fb heeft, kan daar kijken, en wat ik wel mag natuurlijk, is jullie vertellen dat ‘Het Kan! Creatief Talent’, Β <—— klik een eigen pagina heeft die je kunt liken, welke door mijn collega’s word onderhouden en wat daarop staat, is wel iets meer, maar dat bepalen zijzelf, en daar kun je meer zien van gisteren, foto’s genomen door anderen. Je kunt de pagina liken ook, maar dat hoeft niet.

En dan nu, klik op een foto om groter te zien, en in een slideshow.

 

Het is elke dag mogelijk om de winkel te bezoeken, van maandag t/m vrijdag, van 10 tot 16.00 uur, Pieter de Hooghstraat 3, 1318 KC Almere, Tussen de Vaarten.

Wat velen ook niet weten, je kunt als je langs komt ook in opdracht laten werken, dus als je iets ziet maar je wilt het net even anders, dan kan dit ook.

De volgende Fair staat pas in de winter gepland, of eigenlijk net na Sinterklaas, maar je weet het nooit met ons, er kan zomaar ineens een Herfstfair gepland worden tussendoor, gezien deze Fair ook niet gepland was πŸ˜‰

35 thoughts on “DBS Het Kan! een superdag!

 1. Ik vond het ook leuk om even te zien waar je werkt! En ik vind de werken op je foto veel mooier uitkomen!! Je had mazzel ook met het weer, en ik zei het je gister al, ik vind het super mooi en knap wat je doet!! Petje af😘

  Geliked door 3 people

  • Ja echt, ben aardig rood geworden wat de kans kreeg, hahahaha De zon in mijn huid maakte na zonsondergang dat ik het zelfs koud kreeg en zat te bibberen dan werkt er maar 1 ding, een warme douche en direct je bed in πŸ˜‰

   Geliked door 1 persoon

  • het weer heeft ook heerlijk mee gespeeld, als het minder was geweest, was het ook anders geweest πŸ˜‰ Het totaalplaatje klopte gewoon heerlijk zo! En die handen, ja mooi he, deze cliΓ«nt wilde een horloge geschminkt hebben, en later werd hij Mario…. die kun jij terug vinden op FB hahahaha

   Like

 2. Je oogst wat je zaait lieverd!! Zo’ n heerlijke dag omdat je er zelf zoveel energie insteekt!
  Ben wel een beetje jaloers dat Natas en jij zo dicht bij elkaar wonen hoor… πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
  Xx

  Geliked door 1 persoon

 3. Ziek en niet lekker ben ik stiekem ook even langs geweest.
  Mooie werkstukken en vrolijke gezichten heb ik gezien.
  Niet lekker ben ik toch maar weer omgedraaid en naar huis gegaan.

  Een volgende keer wil ik zeker weer langskomen.

  Beterende groet,

  Geliked door 1 persoon

  • Serieus? hahahaha oh wat leuk, en waarom heb je mij niet even aangesproken, of was jij de man waar ik bijna tegen opbotste, heb 1 man gezien met een rugzak maar ik werd ook geroepen tegelijk πŸ˜‰ Heel veel beterschap!

   X

   Geliked door 1 persoon

 4. Heel goed dat je rekening met de bewoners hun privacy houdt.
  Maar het is een geslaagde fair geweest, zo zie je mensen weer gelukkig worden. Hans

  Geliked door 1 persoon

  • Nou ja Rob! Dan was ik het die bijna tegen je opbotste tijdens omdraaien omdat men mij riep, ik zei nog pardon. Volgende keer beter, als er weer eentje is, dan schrijf ik er zeker weer over, dan kan ik je ook alles laten zien en vertellen πŸ˜‰

   Geliked door 1 persoon

 5. Goede morgen lieve Morgaine. Goh meid, wat een leuke dag was het precies, ik ben zo blij voor je en voor je collega’s die van de fair iets schitterend hebben gemaakt. Dit is beslist iets om je aan op te trekken en vernieuwde energie te halen om door te gaan! Mooie foto’s ook trouwens en ik heb een like op het site achter gelaten hoor!

  Geliked door 1 persoon

 6. Wat leuk om te lezen dat het zo’n geslaagde dag was. EN dan nog een vriendin die langs komt, en een Rob waar je bijna tegenaan botst.
  Leuke foto’s ook, die getuige van een stralende dag.
  En privacy, heel belangrijk. Vandaag lekker bijkomen voor jou denk ik.
  grts πŸ™‚

  Geliked door 2 people

  • Gisteren bijkomen, vanmiddag of zo weer aan de bak, hahaha heb wel last van mijn enkels, en zoals je kunt lezen, Rob is wel geweest, maar wist ik niet, was te druk, wel zag ik 1 vreemde man die ik nog niet eerder had gezien ja, ahahahaha

   Geliked door 1 persoon

 7. Superleuk en mooie foto’s heb je gemaakt!! En dat je zoveel hebt verkocht: geweldig! Vind het altijd mooi om die mensen zo gelukkig te zien πŸ™‚ Ze kijken vast al uit naar december!

  Geliked door 1 persoon

 8. Pingback: Een nieuwe Over Mij & andere blogjes

 9. Leuke foto’s, en lekker duidelijk met je linkjes, haha. Ook geinig om jou nog in de spiegel een foto te zien maken. πŸ˜› Fijn dat je zo genoten hebt dinsdag. πŸ™‚ X

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.