Zoektermen 3

Ik heb jullie nog de Top 3 beloofd qua zoektermen en deze zijn heel gewoon eigenlijk en verbaasd mij zelfs. Tenminste, de nummer 3 verbaasd mij waar ik zo mee zal beginnen, het zijn meerdere termen, maar op 3 staat het met de eerste zoekterm, alles daarna komt terug in de lijst later en overal en nergens in de lijst.

Ik heb geloof ik 2 reviews geschreven ooit, eentje over de chocoladepizza, en eentje over…

Nummer 3: Total Life Changes de Detox thee

recensie laso/ wie kan mij meer over total life changes vertellen?/ ilaso tea drinken met koud water/ ervaringen jacob hooy thee/ lasso thee/ waarvoor is laso thee/ detox thee zonnatura afvallen/ jacob hooy stoelgang thee ervaringen/ total detox ervaring/ laso thee is goed voor/ total life changes nadelen/ detox goed voor aambeien/ afvallen met laso thee/ total life changes ervaringen/ laso thee

Na de slash is telkens een nieuwe zoek term of complete zin geweest.

Wil je meer weten, dan kun je ~HIER~ terug lezen, je kunt haar vinden op Faceboek: ~KLIK HIER~ (ja, het is onder haar eigen naam, omdat een openbare pagina niet lukt, die had zij, maar FB heeft haar eraf geknald)

Je kunt haar ook direct contacten per telefoon: 06-45312933

En ze kan het eventueel ook naar België opsturen, neem rustig contact op, je kunt op proef voor een klein prijsje bestellen, ik zeg doen!

 

Nummer 2:

morgainespassions

 

…………………. Hahahaha ja echt! Schijnbaar zijn mensen direct op zoek naar mij. Ik heb geen idee, schijnbaar vinden mensen mij en onthouden de naam, meer kan ik er niet van maken. Dat je dan direct hier komt, lijkt mij logisch 😉

En dan nu, tromgeroffel!

 

De absolute nummer 1! Het blijft maar opkomen dat ik ergens gestopt ben zelf met copy/paste maar het is eindeloos, ik wist niet dat men hiermee juist op mijn blog komt. Ik haak pas sinds 2de kerstdag dus al die zoekwoorden kun je van zeggen dat ze pas van na januari erin staan.

iets leuks om te haken/babycape haken/baby cape/babydeken/cape haken/gebreide babycape/babycape haken patroon/sprei haken/sprei haken patroon en nog vele andere zoektermen.

Nu ben ik een absolute muts, gezien ik vandaag maar liefst 5 armbandjes op mijn werk heb afgeleverd voor de loterij tijdens de zomerfair die op 16 augustus wordt gehouden. Er komen er nog meer bij eventueel, maar dan daar, thuis ben ik klaar. Volgende week is mijn hakende collega weer terug van vakantie dus dat komt goed!

En ik ben vergeten er een foto van te maken, volgende week misschien 😉

Zijn er nieuwe items bij gekomen? Ja, vooral vintage/steampunk/gothic/Victorian handschoenen van 100% katoen die ik bij de free record voordeelshop heb gehaald, ondertussen dus ook kunnen oefenen met kralen zelfs en knopen. Erg leuk, maar ja, hoeveel heb je er nodig.

Binnenkort zal ik ze eens goed op de foto zetten, wel hebben er een aantal al op instagram gestaan.

haakwerk-vintage1

haakwerk-vintage2

haakwerk-vintage3

haakwerk-vintage4

En de likes stromen nog altijd binnen, de ideetjes komen van Pinterest af, vaak niet eens met patroon, maar ik heb ze gewoon zelf zitten ontcijferen, als je de drie basis steken kent, dan is dat meestal wel te doen, dit zijn dus pure probeersels, welke eventueel nog opgesierd zouden kunnen of moeten worden, zoals de laatste, waar de zwarte klem zit, zou een parelknoop op komen, de bruine daarboven heb ik op mijn maat arm gehaakt, maar worden eigenlijk met knopen gesloten in stijl. (en ik ben op knopenjacht geweest wat past, en jeetje, de prijzen schrik je weer van terug, hahaha)

Zo ook de roze, horen met knopen te sluiten, deze heb ik gewoon aan elkaar gehaakt op mijn arm en hand.

En de eerste, is een combi van de bruine versie met de roze samen gevoegd, ik bedoel maar, creatief denken en die zijn elastisch, de draad is dat al.

Wat ikzelf nu het meest grappig vind? Misschien geef ik er wel veel te weinig aandacht aan, maar dat is dat men niet eens op mijn schilderijen binnen komt, terwijl ik er toch wel over vertelt heb, en aardig heb wat laten zien al door de tijd heen. En dat terwijl ik meerdere tags heb die op kunst vallen en zelfs Het Atelier heb staan als categorie.

Schilderijen zijn denk ik uit 😉

 

PS, alles wat schuin en vet gedrukt is in elk blog, zijn linkjes die openen in een nieuwe pagina.

 

 

17 thoughts on “Zoektermen 3

  1. Haha leuk haken op 1! Is schijnbaar heel populair in NL 😀 Ik moet toegeven dat ik ook weleens op morgainspassions heb gezocht. Gewoon omdat ik je nieuwe bericht wilde lezen ofzo. Is toch makkelijk dat google he 😛

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s