Vogelzwerm zo prachtig!

Wie ook op mijn FB pagina zit, heeft ze al kunnen zien, maar het kan ook zomaar zijn dat je het nog niet hebt gezien. Wie op Instagram zit en mij erin heeft staan, heeft de prachtige momenten al kunnen zien daar.

Gisteravond, toen de zon aan het dalen was, zag het er heel mooi uit, en wat ik heel duidelijk zie elk jaar opnieuw is dat de zon van stand veranderd waar hij onder gaat. Zon is mannelijk, ook wel bekend als RA, de Egyptische zonnegod πŸ˜‰

vogelzwerm01

Ik pakte mijn mobiel, deed de balkon deur open je pas dan heb ik uitzicht over de hele straat en de rest van de lucht. Zie ik daar toch een prachtige vogelzwerm gaan! Spreeuwen, dat kan niet anders, gezien de zwaluwen meer langs het water zitten en vooral bij het Blocq Van Kuffeler de jachthaven, en daar ben ik nog niet geweest. Wie weet als het van de week mooi weer is, dat ik mijzelf zal pijnigen. De foto boven is met de mobiel gemaakt, om dan mijn camera te pakken, maar deze split up, hebben ze niet meer gedaan nadat ik deze had gemaakt, en toen stond ik al enige minuten te kijken. Normaal zwermen ze wel vaker over, maar dan verdwijnen ze achter de flat in het park en verder weg.

Klik op 1 foto om de foto groter en in slide show te zien.

 

PS, de Oscars zijn nu live te zien, niet dat ik daarom nog wakker ben, ik ben het dus wel, dus dat zal wel vroeg naar bed zijn, als jullie weer wakker worden πŸ˜‰ tot laters!

 

49 thoughts on “Vogelzwerm zo prachtig!

  • whahahaha uhm ik geloof dat ik amper tot geen wasgoed hier buiten zie hangen, als je dat doet en je woont beneden, is het weg, aan de balkons mag het niet hangen…. iets met contracten der huren….

   Like

 1. Oooh echt prachtig deze foto’s! Ik had ze al gezien op facebook, maar vind het niet erg om nog een keertje te kijken. Als ik zo’n zwerm vogels zie vliegen, kan ik ook niet anders dan gewoon te stoppen met alles waarmee ik bezig ben en gewoon te kijken. Zo mooi!

  Liked by 1 persoon

 2. Ik heb ze op FB nog niet gezien, of deze juist wel? Ik zie niet alles en niet alles komt altijd op mijn tijdlijn, en soms vergeet ik wat ik al gezien heb. πŸ˜€
  Maar mooie foto’s Suuz πŸ™‚ En Instagram, ja heb een ander account maar dat wist je al πŸ™‚
  Grts

  Liked by 1 persoon

 3. De foto’s zijn prachtig, maar het is niet de zon die veranderd Morgaine. de aarde draait om de zon en doordat zijn as schuin staat op 24Β° gaat de zon steeds op een andere plaats ‘onder’ naar gelang de seizoenen.

  Liked by 1 persoon

  • Ik normaal ook.. dit was echt bijzonder Elaine…. de eerste foto was dan ook heel wazig omdat ze aub maar een keer kon schieten… en die eerste zit wel een filter overheen van instagram πŸ˜‰

   Like

 4. Super mooie foto’s, jij kunt dit altijd erg goed. Petje af.

  Ik heb ze dan niet via FB voorbij zien komen, geen privΓ© account daar, tof dat je het hier nog een keer deelt πŸ˜‰ Enne super bedankt voor de baking soda link en alle informatie die hebt gegeven.

  Liked by 1 persoon

 5. Oh prachtig!! Ik kan daar ook zo van genieten: cadeautjes zijn het!! Je hebt er ook mooie foto’s van gemaakt! Groetjes van Inge P.S. via via ben ik bij jou beland, ik heb je in mijn reader gezet, ik kom beslist weer snel langs! Leuke blog!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s