De Chocolat Brownie Pizza | Het etentje

Dit verhaal begint eigenlijk gisteren al. Ik vind tijdens het boodschappen doen een chocolade pizza, echt heus waar. Gewoon bij AH. Ik lag helemaal in een deuk en besloot toch om deze mee te nemen. Natuurlijk voor ik hem thuis in de vriezer deed, maakte ik die foto, voor op instagram. Ja, dan kun je verwachten dat Northflix een review verwacht, ~kuche~

Sweet Pizza

Sweet Pizza

Nu moeten jullie weten dat Northflix heel graag reviews doet, gewoon voor de fun, zij vind dat LEUK! Dat kan natuurlijk en meestal, ik zeg meestal, lees ik ze zelfs, ja dom van mij misschien, maar ze kan het zo leuk neerzetten vaak! Reageren doe ik dan niet of ik ben voor de zoveelste keer de spelbreekster, hahaha heb ik iets te zeiken, al zijn het tips dat het goedkoper kan of dat ik er niets mee kan. Reviewen, niet mijn ding, en nu zit ik hier en is iedereen in afwachting van?

Juist. Hoe smaakt ie? Logisch ook, hahaha Goed, de vraag rees al bij mijzelf, wanneer serveer je zoiets. Toetje? In je eentje? Erg veel!

Gemeen kan ik zijn

Ik heb zo gelachen op instagram en ook op FB trouwens om de reacties toen ik de volgende foto plaatste met de tekst:Β  Het komt eten, het is onderweg!

Ruccola

Ruccola

Natuurlijk wist ik, dat iedereen of bijna iedereen zou gaan denken dat het de postbode zou zijn. Niet dus, mijn dochter werkt om de hoek nu weten jullie nog? πŸ˜› hahaha Ja, ook ik hou van humor. En soms een beetje spelen. ‘Ik wil een volledig verslag!’ las ik ergens. En zo nog meer hele mooie lieve berichten, dank jullie wel daarvoor. πŸ˜‰

Mijn dochter, is een freak met zoet, is ze altijd al geweest, iets met genen, alleen hebben ze mijn genen overgeslagen. Ja echt, op zijn tijd vind ik zoete dingen wel lekker, maar lang niet altijd. Wel drink ik mijn koffie met suiker, omdat het soms het enige is aan suiker wat ik binnen krijg. Dan is het ook nog rietsuiker, verder gebruik ik amper suiker ergens in. Eet ik ook amper producten met suikers, tenminste, natuurlijke suikers dan wel natuurlijk, fruit, groenten, yoghurt, kaas, noem het op.

Lies, mijn dochter zag de pizza verschijnen en ja hoor, op app, ik kom eten! Gisteren al. Dat werd hem dus niet, maar vandaag had ik ook shoarma gehaald, had ik zin in, de knoflooksaus in de aanbieding, rucula 35% korting, de paprika lag er nog, er was nog ui, en dus wat shoarma erbij en pita broodjes. Ik appte mijn dochter, kom je vanavond eten dan? ‘Hangt ervan af wat je eet.’ Ik noemde het op plus het toetje, de chocolade brownie pizza. Het was vrijwel meteen een JA.

Wetend dat zij tot half 6 aan het werk is, om dan nog geen 10 minuten later hier te staan, maakte dat ik mijn tafel dekte, heerlijk overigens om dat te doen, doe ik voor mijzelf niet namelijk. En precies toen zij binnen kwam, deed ik de broodjes in de oven, weer een aantal minuten verder zaten we aan tafel en de pizza stond al klaar. 12 tot 14 minuten. In de oven, 200 graden.

We aten, kletsten, de familie app sprong aan, en toevallig had mijn nicht verzonnen om te laten zien wat zij aten en wat wij dan aten, ja… gosh, haha Leuk hoor die familie app, en wederom ook zij waren benieuwd naar de smaak.

Zoet!

Het toetje kwam op tafel en mijn camera stopte ermee, de lens dan. Telkens de melding dat ik mijn lensdop eraf moest halen, nou die hangt ernaast, hij gaat niet meer voor of achteruit. Ik heb nu dus alleen mijn telefoon om foto’s te maken, morgen maar even naar een fotozaak na mijn werk. Balen, maar okΓ©, dit is zo verholpen zegt mijn gevoel, het kan verholpen worden plus hij is nog geen jaar oud, dus als de zaak zegt opsturen, heb ik nog garantie.

We maakten dus met de telefoon een paar foto’s en toen werd het tijd om aan te snijden. Dochter ging eerst. Ze nam een hap en bleef eten, het bleef even stil. Ik bleef staren naar al die chocolade. Ik ben niet zo’n freak namelijk. Zij vond het wel lekker, machtig ook, ja na ons broodje shoarma, was ik al bang voor, hahaha

Het deeg zei ze, smakeloos eigenlijk, net als brood dus, had ik ook al verwacht. Toen ging ik, warme chocopasta, zoet, suiker, zo zoet! TE zoet voor mij! Maar wel apart, warme chocolade, en inderdaad de rand, waar niets op zat, was heerlijk voor mij als een laatste hap om even dat zoet weg te krijgen. Misschien de volgende keer wat zeezout overheen strooien? net als in de repen nu?

Geen idee, maar ik ben heel eerlijk, ik vind het TE zoet. Het is leuk, grappig, misschien als ik echt honger heb, maar als toetje is het veel te veel. Nu met zijn tweetjes hebben we ieder een kwart gegeten. Ik heb nog een halve staan nu. Inpakken maar en morgen misschien?

Choclat Brownie Pizza

Choclat Brownie Pizza

Als je het zelf wilt proberen? Hij kost 2,99 bij de AH, volgens mij ook de enige supermarkt waar het verkrijgbaar is. Later las ik, dat er ook een apple crumble versie is, ja ook gevonden. Dat klinkt mij al iets beter in de oren, Β ook hier zit chocolade in, las ik al. Nou ja. Ik heb hem hier nog niet gezien, maar wie weet binnenkort?

Het kenmerk wat onder de pizza’s staat, moest ik wel om lachen overigens: VEGATARISCH!

Goh… hahaha

Sorry dat ik een aantal van jullie misleid heb, jullie te laten denken dat het de postbode was. Ik ben alweer door gegaan trouwens, gezien ik nul heb gehoord. Terwijl ik mijn nummer heb mee gegeven, maar niks, noppes, nada. Ik hou mijn voelsprieten gewoon uit voor een leuke man, en merk het wel. Echt hoor. Maar zo zat ik al in elkaar.

Misschien zit ik fout nu, is er iets anders aan de hand, dan hoor ik dat wel. Scheef is dit namelijk wel, hij kan mij bereiken per telefoon, hij weet waar mijn huis woont, zoals hij dat afgelopen vrijdag zelf zei. Hij werkt zes dagen in de week, okΓ©. Maar dan is er ook die zondag, en we zitten nu alweer op woensdag. Morgen donderdag, dan werk ik zelf weer. Hij had allang even contact op kunnen nemen als hij serieus ergens op uit is. In mijn ogen, niet dus, ben ik weer een leuke sidekick of zo, daar pas ik voor.

I’m moving on.

61 thoughts on “De Chocolat Brownie Pizza | Het etentje

 1. Haha, ik dacht inderdaad dat het om Guus ging! Maar vond het wel raar dat je dat niet eerder aan had gezondigd. Hm,de apple crumble versie vind ik toch ook interessanter klinken. Wordt de chocola niet zacht trouwens of blijven het van die stukjes? En stom dat je nog niets hebt gehoord van Guus, maar wat niet is kan nog komen!

  Geliked door 1 persoon

  • hahaha ja zo leuk hoe iedereen dan direct denkt, waar het hart van vol is? πŸ˜‰ Ja, vergeet ik eigenlijk nog, de constructie, zie? Northflix moet dit doen, lol, de stukjes blijven hard, laatste foto is nadat hij oven is gekomen, maar er zit ene soort van chocopasta onder ook nog.. zeg ik dan πŸ˜‰ Ik ben hier zo slecht in, haha

   Like

 2. Het lijkt mij ook heel erg zoet zo’n chocolade pizza! Ik gebruik vrijwel helemaal geen suiker.

  Leuk dat je dochter nu zo dichtbij werkt dat ze gezellig bij je kan komen eten πŸ™‚ Als ik het goed lees dan komt de andere helft van die pizza ook nog wel op.

  Geliked door 1 persoon

  • Geen idee Godelieve, in elk geval, zal ik hem nog wel bewaren, dit kun je nog wel een keertje verwarmen, zo niet, dan is de vuilnisbak er goed voor. πŸ˜‰

   Like

 3. Ook ik tuinde erin… Gezellig zo een avond met je dochter. Die pizza hoef ik dus niet te proberen. Ben geen zoete kou. Hoopte dat het ook hartig zou zijn. En wat je zegt take it op leave it. Geen hand vol maar een land vol.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hahaha. Wat LEUK! Een review van jou! Maar wat jammer dat de pizza tegenviel. Ik houd van chocolade, maar dit trekt mij zelfs niet.
  Ik vond op Instagram dat er vrij weinig tijd tussen salade en toetje zat, dus ik vroeg me af of het niet gezellig was of dat het een andere reden had….
  Jammer dat hij niets heeft laten horen, zeg! Maar het kan een reden hebben!

  Trouwens wat die durian betreft… Ik heb Indo buren en vrienden en die kunnen heel lekker koken! En ik ben een dankbare gast πŸ˜‰

  Geliked door 1 persoon

  • Ahhhhhh Durian Solved, hahaha ja dat vroeg ik mij echt af, hahaha dat kent bijna niemand! Tenzij… En jij als Friezin… πŸ˜› Het was heel gezellig, maar dochter had best honger, en wij zijn dan best snel, dat ding heeft nog die 15 minuten in de oven gestaan, toen nog geklooi met mijn camera dus… het heeft nog even geduurd voor we gingen eten in elk geval, misschien was ie zelfs al te koud, of niet.

   Like

 5. P.s. Bij mijn reviews mag jij best de spelbreker zijn, hoor! Zo ervaar ik dat overigens totaal niet.
  Wat ik LEUK vind aan reviewen is het testen en daarna mijn mening vormen en verwoorden.
  Ik vind het tof als mensen mailen dat ze blij zijn met iets (lysine pillen, Chromecast of wat dan ook) wat ze aan hebben geschaft door “mijn schuld”.
  Als jij nou ook zou gaan reviewen krijg je misschien ook wel testpakketjes opgestuurd en komt G…. Sorry, flauw.

  Geliked door 2 people

  • Whaaaaaaaaaahaaaahahahaha weet ik toch Northflix, dit is nu mijn humor πŸ˜‰ En blijf het doen hoor, echt meen ik, en toch ook fijn dat je mij niet als spelbreekster ziet, zo voelde ik mij wel telkens namelijk, zo lekker negatief of zo πŸ˜› En testen, soms leuk, maar dat werk wat erin zit, nee, ik laat het liever aan jou over πŸ˜€ En wie weet dat ik ooit ook bij een bepaald product of iets overstag ga, dankzij jou, zo ja, dan ben jij de eerste die het weet πŸ˜€

   Like

 6. Whahaha jij!!! Ik maar denken dat HIJ komt eten πŸ˜› Maar niet dus, wat een domper. Sowieso dat hij niet heeft gebeld. Maar weet je als ik één ding heb geleerd is het wel dat veel (niet allemaal) Nederlandse mannen enige moeite hebben met: a) spontaan whats appen of ΓΌberhaupt appen/bellen; en b) de eerste stap naar een vrouw zetten. Ja echt, meestal was ik degene die alles moest regelen. Misschien was dat al een teken geweest dat het (uiteindelijk) niets ging worden… hmmm… denk ik nu hahaha. Al namen alle niet Hollandse mannen waarmee ik heb gedate wel altijd het voortouw. Maar goed, misschien is hij er ook zo eentje dus? Hoop niet dat je er al te erg mee zit…
  Die pizza lijkt me heel bijzonder. Zou er best een klein stukje van willen proeven, maar ben bang dat ook dit niet mijn ding is. Behalve dan dat ie wel vegetarisch is πŸ˜› Ze verzinnen ook van alles…

  Like

  • In dit geval heeft hij het voortouw genomen en laat nu de boel zitten, gemiste kans schat, en vanaf het begin heb ik gezegd, dat ik weinig voel, maar dat ik het gewoon leuk vind, die aandacht, haha dit is de eerste single man na 10 jaar ΓΌberhaupt die interesse heeft getoond, maar ik weet ook wat ik werkelijk verdien. πŸ˜‰

   Geliked door 1 persoon

 7. Brrr die pizza. Maak mn brownies wel zelf :p zelf appel crumble maken is trouwens super makkelijk en waarschijnlijk veel gezonder gehehe. Ik denk eerlijk gezegd dat je veel te hard wilt met de postbode. πŸ™‚ Iets serieus begint niet zo halsoverkop, maar rustig aan en steady. Geef hem de tijd en richt je energie op opbouw in plaats van explosief. Hoe leuk explosief ook is, het werkt zelden positief πŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

  • Ben ik met je eens Elise, maar ik herken een ander gedrag, ik heb vanaf het begin al gezegd, dat ik nul voel voor die postbode, maar aandacht is altijd leuk en een vriendschap kan ook πŸ˜‰ Ik ben meer waard dan dit. En die apple crumble heb je ook helemaal gelijk in, als je ziet wat voor troep erin zit, haha maar goed, heel soms hou ik van gekke dingen uitproberen πŸ˜€

   Like

 8. Nu ben ik wel lichtjes teleurgesteld hoor! Niet dat bezoek van je dochter niet leuk is natuurlijk… πŸ™‚

  Jammer dat je telefoon zo stil is… Is de batterij misschien helemaal leeg of heb je ineens heel slecht bereik? πŸ˜‰ Zo niet, is hij nu echt een hele mooie kans aan het laten liggen!

  Geliked door 1 persoon

 9. Ho ho ho.. geeft die man even wat rust zeg… Die is misschien nu wel aan het lezen hier dat hij niet serieus genomen wordt.. nou zo wordt je nooit serieus genomen. πŸ˜‰

  Een pizza.. ik welke vorm dan ook.. komt er bij mij niet in. Ik ben er na zo’n veertig jaar achter waarom ik het niet lekker vind. Ik soms zelf moet overgeven… Een pizzabodem is gewoon niet om op te eten. Bah..

  Love As always
  Di Mario

  Geliked door 1 persoon

 10. Ooo lieve Morgaine, wat jammer zeg… doodzonde dat de man die je nochtans enige hoop op wat liefde gaf het precies af laat weten. Maar er kan natuurlijk iets anders in het spel zijn, hij is misschien geconfronteerd met ziekte, of het verlies van een dierbaar iemand. Laat ons nu maar hopen dat je weldra iets van hem zal horen…
  Wat die pizza betreft… dat laat ik even aan mij voorbij gaan hoor. Brownies zijn lekker, maar in een gerecht? Nee bedankt hihi.
  Fijne dag nog hΓ©!

  Geliked door 1 persoon

  • Dan nog Gerda… kleine moeite om even contact op te nemen en dat te vertellen…. zoiets als, ik heb even dit of dat aan mijn hoofd, maar ik neem contact met je op… De dag gaat lukken πŸ˜€

   Like

 11. In ItaliΓ« eten de kinderen altijd crΓͺpe nutella vinden ze heerlijk daar is ook een pizza z variant van die vinden ze wat minder. Ik weet niet of ik deze ga proberen.. Ik zal het de jongens vragen of ze het willen proberen.
  En die postbode komt ie ook niet meer langs met pakjes?? Nou ja geen hand vol maar een land volπŸ˜‰

  Geliked door 1 persoon

  • Ik ben nog nooit op die manier in ItaliΓ« geweest dus ik weet het niet, hahaha Ik ben er ooit een dagje geweest met de bus vanuit Oostenrijk, maar meer ook niet. En precies! πŸ˜€

   Geliked door 1 persoon

 12. Ik vraag me dan gelijk af hoeveel E nummers er in die pizza zitten. Hier komt het overigens niet in huis. De enige pizza die we hier eten maken we zelf. Dan weet je wat er in zit, en zelfs de bloem halen we vers, dus ja. Maar goed, de meeste mensen geven er niet om wat ze naar binnenwerken, en dat moet een ieder ook voor zichzelf weten natuurlijk. Zelf ben ik ook niet iemand die er altijd op let maar soms niet. Nee, we zijn hier wat dat aangaat erg consequent,

  Die bode, die is mss met zijn pakketje ergens tussen blijven hangen πŸ˜†

  grts

  Like

  • Als je op de link klikt, dan kun je lezen wat erin zit, E nummers staan er niet op vermeld, ik heb het door zitten nemen maar een hoop rotzooi! hahaha Ben ik mij meer dan bewust van, maar soms, heel soms kun je best wat uitproberen, het is hier eigenlijk net zo, ik maak het meeste zelf, eet altijd vers, ik heb zelfs natriumtekort wat volgens de media juist andersom zou zijn omdat… dat zegt al genoeg πŸ˜‰ Ik moet elke dag ervoor zorgen dat mijn zoutgehalte alleen al goed blijft. En anders, heb ik mijzelf ermee, in dit geval met die pizza, maar die zal ik zelf niet snel meer halen, eerder voor visite of zo en dan serveren bij de koffie, hahaha Ik kan heel makkelijk dingen laten staan πŸ˜‰

   Like

 13. Pff wat flauw! En ik maar op tijd uit bed om een verslagje te lezen… ja ’s avonds wordt het hem niet met mij op de laptop, iets met vriendlief en quality time πŸ˜‰

  Ik weet het niet met die pizza.. Zoet en chemisch wss. Nu vriend krijgt alles naar binnen zolang er suiker in zit, maar dat is niet echt mijn ding. Ach aan de andere kant heb je wel veel lol gehad voor die 2,99. En ons voor het lijntje gehouden, en een gezellige avond met dochterlief. Dan is het ook wel weer de moeite voor een keertje denk ik dan ❀

  Geliked door 1 persoon

  • Zo is het maar net, NOOIT eerder je bed uit komen om… hahaha sorry πŸ˜‰ Ennuh wat die pizza betreft, het kan nog weleens leuk worden als ie er dan nog is, om visite te verrassen met zoiets, maar zelf zou ik het dan laten staan, hahaha bij de koffie serveren of zo, al die blikken zien πŸ˜›

   Geliked door 1 persoon

 14. Pannenkoeken met nutella, zoals hierboven vermeld, zijn inderdaad heerlijk… De pizza???? K weet het nog zo niet πŸ™‚
  Wat betreft Guus, ik denk dat je juist ingesteld bent… iedereen vindt vriendschap en aandacht leuk, toch?? X

  Geliked door 1 persoon

 15. Leuk dat je dochter bij je om hoek werkt. Gezellig dat ze kwam aanschuiven voor ’t eten.. en dan natuurlijk vooral voor die chocopizza, haha. Moet eerlijk zeggen dat het mij niet echt iets lijkt, ben niet zo gek op (zoveel) chocolade πŸ˜‰ Die applecrumble daarentegen, die klinkt me lekkerder in de oren πŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

  • De linkjes staan er, je kunt ze zo online bestellen bij AH hahaha ja, dat is ontzettend leuk, al heeft ze ook een vriend, die is ook welkom, maar is meer van thuis zijn πŸ˜‰ Wat ik ook wel snap. Dus of dit heel vaak zal gebeuren? Denk het niet. Huisje, boompje, beesje natuurlijk.

   Geliked door 1 persoon

 16. Oh ik heb het wel eens op een menu kaart van een pizza restaurant zien staan bij de toetjes, nutella pizza! Deze zou ik niet zo snel kopen, ben een chocolade fan maar vind hem gewoon niet zo aantrekkelijk. Kan me ook zo voorstellen dat het super machtig is!

  Geliked door 1 persoon

  • Ja dat is het ook, super en super machtig! Vooral als toetje, ik zou het eerder bij de koffie serrveren, hahaha maar ik vind het niet waard om dit nog een keer te doen, of puur voor de fun.

   Like

 17. Oeh néé zo’n zoete pizza zegt me niks.
  Ik kan me nu ineens ook een beetje voorstellen waarom die Italianen willen dat het woord ‘pizza’ beschermd wordt en gereserveerd wordt voor het authentieke recept, als ik dit zo zie…
  Sorry hoor, nu ben ik misschien een beetje een spelbreker, maar… nee, pizza hoort hartig te zijn voor mij, anders is het geen ‘pizza’ maar een taart. πŸ˜‰

  Geliked door 1 persoon

  • Als hier terug leest, schijnt de nutella pizza in ItaliΓ« zelf ook te bestaan… dus uhm wat dat betreft lijkt het daar meer normaal dan hier, hahaha En nee geen spelbreker, zeker niet. πŸ˜‰

   Like

  • Het tegen vallen ligt aan mij, puur aan mij, een ieder zou zelf moeten oordelen, ik ben niet zo van de zoete kant, maar mijn dochter weer wel, misschien moet zij maar een review schrijven, dan komt er denk ik heel iets anders uit, hahaha

   Like

 18. Nee ik zou ook niet voor de zoete pizza gaan, ook pannenkoeken altijd hartig.

  Ik eet zelden pizza en dan alleen in restaurant want thuisbezorgd of uit winkel vind ik ze gewoon niet waard om te eten.

  Geliked door 1 persoon

 19. lijkt me ook niks voor mij, zo’n zoete pizza. Eigenlijk eten we anders ook al geen pizza’s, tenzij die zelf gemaakt zijn.
  Tja, die Guus heeft blijkbaar wel al z’n kansen verkeken… :-s

  Geliked door 1 persoon

 20. Ha, mij had je ook gefopt. Jammer van Guus, mannen, je weet het er nooit mee. Als het hierbij blijft is het in ieder geval nu ook al een leuk verhaal. Plus stiekem vind ik het zelf ook altijd wel weer leuk als er zoiets voorbijkomt om daar even helemaal in op kunnen gaan, beetje zwijmelen. Die onzekerheden horen er ook weer allemaal bij.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja precies, weer een ervaring rijker, nog steeds nul gehoord, dus het is echt echt klaar. Daarbij, hij leek mij leuk te vinden, andersom niet eens, haha Maar ik observeer ook graag, ik weet eigenlijk ook wel hoe het zou moeten gaan eigenlijk πŸ˜‰ Dit was een beetje mijn speeltje, toch leuk om te zien hoe mannen zich kunnen gedragen.

   Geliked door 1 persoon

 21. Oh man ik moet dit eten. Ik heb weleens een Nutella banaan pizza gegeten en dit vond ik heerlijk.

  Leuk trouwens in de titel “Het etentje” je snapt dat ik aan heel iets anders moest denken πŸ˜‰ Guus komt thuus of zoiets πŸ˜‰

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.