Geil

Wat moet je nu denken bij een titel als deze. Dat kan van alles zijn natuurlijk. Deze titel voor wat jullie nu gaan lezen en zien heeft alles te maken met mijn Atelier. Het punt is, is dat ik ineens overal berichten vandaan krijg met de vraag of ik een portfolio heb, of dat ik een andere site heb dan slechts mijn Atelier op Facebook. Nee, dat heb ik dus niet, ik weet ook niet of ik dat wel wil. Waarom vraag je je dan af?

Dan kom ik terug bij de titel, ik maak klassieke naakten en soms ook wat ‘stouter’ werk, dat vind ik namelijk leuk om te doen en ik weet ook dat er publiek voor is. Al denk ik niet dat jullie mijn vaste lezers dat zijn, maar ze zijn er wel. Dat weet ik omdat ik ooit eens een proef op de som heb genomen met een ander account en volledig anoniem werken getoond heb als deze:

A4 Grafiet: Naugty

A4 Grafiet: Naugty

Dit werk heet ‘Naughty’ en ja het is gewaagd om te laten zien. De woorden die dan in een zin werden gezet negen van de tien keer zijn dan ook de volgende:

“Was je geil toen je dit ging maken?”

“Jij houdt vast heel veel van seks!”

“Hoeveel kost dit werkje?” Vervolgens noemde ik mijn prijs en vertelde dat het opgestuurd kon worden, vooraf overmaken + verzendkosten en adres zodat ik het op kan sturen. Om dan niets meer te horen, dat was dus niet de bedoeling denk ik.Β  πŸ˜‰

“Ik wil dat je NU dit of dat uitvoert” Sorry?

Nou goed, het punt is, is dat men mij vooral privΓ© via de chat ging benaderen en dan ook echt van all over, zelfs arabische tekens die ik niet eens kon lezen, ik bedoel, hoe hebben die gasten mij gevonden, blokken is dan ook een must op zo’n moment of gewoon negeren. Interesse tonen, in de hoop dat ze kunnen scoren bij jou en zelfs misschien tot een ontmoeting komen. Forget it! Deze FB pagina is dan ook al heel lang weg.

Dit is een grote reden waarom ik dus eigenlijk geen port folio online heb, omdat ik dit gewoon graag maak en ja het is sexy, geil is iets anders, als het dat is wat het losmaakt in anderen, prima!

Maar NEE, zelf was ik niet geil toen ik dit werk maakte. Het is gemaakt tijdens kerstmis bij mijn ouders op de bank zelfs, zij zaten naast mij en mijn dochter aan de andere kant trouwens en uren en uren ben ik ermee bezig geweest. Model was een foto die ik gevonden had online en had uitgeprint bij mijn ouders thuis. Ja, het beeld spreekt mij aan, ik hou namelijk van sexy en net iets ‘te’ gewaagd maar ik heb werken die zelfs verder gaan. Dat ga ik dus echt niet online zetten en nee ook toen was ik niet geil.

Elke kunstenaar, de grote namen met name die nu in musea hangen hebben werken als deze, het is aan fascinatie voor mensen, voor het diepere, maar ook het uiterlijke als je het mij vraagt. Een mens heeft meerdere kanten en daar hoort ook de intimiteit bij en ik zie werken als deze met de hand gemaakt, potlood of verf of houtskool of zoals dit met grafiet dus totaal anders.

Wist je dat? Als je tekent en creeΓ«rt het beeld zelf niet eens ziet? Je ziet vaak totaal andere dingen, een eind resultaat en soms ook nog niet eens. Je ziet een onderwerp en zo gaat dat ook met Model en portret tekenen. Geloof mij, ook ik had mijn lachspieren aan staan toen ik voor het eerst naar cursus ging met levende modellen en dan ook nog naakt? Ook dat heeft een reden waarom je met naakten begint, hierover later meer.

Het model, hoe ze er ook bij ligt of staat, naakt, lingerie of in kleding, sexy of niet, wordt een onderwerp, dit klinkt heel gek, maar het is wel zo, je ziet de persoon even niet meer maar slechts een mens die stil ligt en zo een stilleven wordt voor even, dat is in elk geval mijn ervaring en dat hij of zij dan naakt voor je staat of ligt, dat valt dan niet eens op, het enige wat je wil is dat het gaat lijken op het einde, want daar ben je immers voor. Je leert over spiermassa’s, ja je kijkt, en het lijkt mij erger om model te zijn op een kunstacademie dan achter die ezel te staan om het model erop te zetten.

Nee, je bent niet geil als je werken als deze maakt, zelfs niet met een levend model die vlak voor je neus ligt, al dan niet opgemaakt in lingerie, ze is slechts een onderwerp een ‘ding’ geworden waarvoor je na de les heel dankbaar bent en haar of hem dankt dat zij dit hebben willen doen.

Overigens is dit werk nog steeds hier aanwezig, ook al heb ik het zogenaamd al 30x verkocht, natuurlijk heeft geen van die mannen ooit om mijn rek. nummer gevraagd of hun adres opgestuurd daarna zodat ik het op kon sturen. Het is maar een A4tje namelijk, bij interesse mag je contact opnemen. @morgaine.m @ gmail.com

Overigens ben ik een portfolio aan het opbouwen ook op Twitter onder #AtelierSutherland dus als je nieuwsgierig bent? En binnenkort ga ik ook hier maar eens een aparte pagina maken maar veel is al te zien op FB en wel hier: ~klik~ je kunt de pagina liken.

Nog een weetje, ook daar stonden lange tijd ook de meer gewaagde werken, ik heb ze een paar maanden geleden eens verwijderd en ineens is mijn aantal likes gestegen daar van lange tijd op 175 ongeveer naar vandaag 213, ra ra?

Vind jij een naakt werk als dit nu ongemakkelijk en zie je mij nu anders? Elk antwoord is goed, eerlijkheid voor alles, als je al durft te reageren.Β 

84 thoughts on “Geil

 1. Haha die reacties. Typisch kansloos volk wat 24/7 porno zit te kijken en niet aan hun trekken komen.. Je zou ook een port. kunnen maken en de reacties uit zetten. Gewoon je copright logo er in en voor de show gebruiken of zo. Kun je gewoon hier op je blog doen. En nee, ik vind het niet ongemakkelijk en zie jouw er ook niet anders door. Dit is de kunst die jij maakt en mooi vind en wilt delen. Als mensen daar wel moeite mee hebben, vooral met dit soort werk.. Dan heb ik toch vaak het idee dat ze zelf ergens een knikje hebben zeg maar. Als je snapt wat ik bedoel? Hehe

  Geliked door 1 persoon

  • Dat ben ik dus ook met je eens, maar dit is een reden, ook bij de echte meer klassieke naakten dat ik dus niet mag en kan exposeren op openbare plekken, daarover een andere keer πŸ˜‰ Dit gaat nog een staartje krijgen, haha Het punt is ook Dennis, ik kan de reacties uitzetten, maar dan zoeken ze de mail op, ik wil uiteindelijk ook wel dat iets een goede of mooie plek krijgt waar het werkelijk gewaardeerd wordt als kunst, of zij er dan ook andere dingen mee doen is aan hen πŸ˜‰ als je mij nu snapt, haha hoef ik niet te weten en ik ben zelf niet te koop. Ik zou juist willen dat mensen eens reageren op werken als deze gewoon openbaar! En stoppen met mailen om zogenaamd te vragen wat zoiets nu kost. X

   Like

  • hahaha, dat is mijn vraag ook niet of jij het wilt kopen, ik denk geen van mijn lezers hier, en zo wel, dan laat ik mij verrassen πŸ˜‰ Ik ben gewoon erg divers in mijn werken, maar ben dus vooral begonnen met ‘sexy’, en ik denk erover om dit weer op te pakken, ik word zelf wat kriegel van landschapjes, wil het wel kunnen, maar dan om te vermengen met πŸ˜‰ klassiek naakt buiten, oh ik zie de reacties alweer komen, hahaha

   Like

 2. Jeetje wat een reacties! Je kunt ook nergens meer iets plaatsen wat ook maar een vleugje erotiek zou hebben πŸ™‚ Ik zie jou hierdoor trouwens helemaal niet anders. Volgens mij wist ik al dat je dit soort kunst maakt en mooi vindt. Ik vind het vooral knap dat je dit kunt maken. Van elk schilderij eigenlijk. Ongemakkelijk voel ik me er niet bij, maar wel als ik het in mijn huis zou hebben denk ik. Ik houd zelf enorm van het impressionisme. Mensen, landschappen, wat dan ook. Waar jij dus kriegel van wordt vind ik heerlijk om naar te kijken hahaha. Ik ben benieuwd of je m gaat verkopen. Want echt het is wel heel mooi! Maar je moet er maar net van houden natuurlijk. Al lijkt het er op dat aan belangstelling dus geen gebrek is πŸ˜›

  Geliked door 1 persoon

  • Whahaha zo niet, ik denk dat ik hem zelf maar eens tevoorschijn ga halen om dit weer eens heel mooi in te lijsten, met een grote passe partout eromheen, grotere lijst dus ook uitzoeken erbij en dan op de slaapkamer of zo. Ik zie dit ook niet in een woonkamer verschijnen eventueel πŸ˜‰ En om te kijken, ja heel graag! Maar om te maken… lol… ik lig al te lang stil omdat ik dus met 1 doek zit of 2 eigenlijk… eeuwige rozen… en een landschap, die wil ik nog wel afmaken maar die roos? of dat nog ooit afkomt? Ik denk dat ik maar eens heel iets anders ga doen πŸ˜€

   Geliked door 1 persoon

   • Nou… wat ik me opeens afvraag… wat is eigenlijk de markt voor erotisch getinte kunst? Is daarin vele aanbod of helemaal niet? Want misschien zijn er juist wel een hoop geΓ―nteresseerden maar kunnen ze niet goed vinden wat ze zoeken. Misschien speel je met dit juist wel in op de behoefte πŸ™‚ Want ik neem aan dat als je bijvoorbeeld een eigen website zou hebben waarop je je kunst verkoopt dat die vervelende reacties dan wel wegblijven toch?

    Geliked door 1 persoon

    • Nee, vooral ook omdat ik een vrouw ben, heb ooit wel contact gehad met iemand die een erotische webshop heeft, dit soort werken worden vaak onder de toonbank verkocht, die mannen of vrouwen willen vaak heel erg anoniem blijven. Maar ik ben niet zo erg gehaaid om zo diep en ver te gaan. If you know what i mean… En hoe anderen dit dan aanbieden geen idee!

     Geliked door 1 persoon

 3. Naakt in de kunst is heel gewoon, en ik zie jou daardoor echt niet anders. Op TV en op het Internet is zoveel naakt te vinden dat me dat echt niet stoort. Ik zou er niet opgewonden van worden. Ik heb in de fotografiecursussen ook met naakten gewerkt. Niets mis mee, degene op de bank of stoel heeft het daar waarschijnlijk moeilijker mee. Die geeft zich bloot, en jij bent alleen maar uit op een mooie shoot en portfolio.
  Ik vind dit werk overigens best wel mooi en absoluut niet aanstootgevend. Voor de reactie sluit ik me aan bij Dennis.

  Geliked door 1 persoon

  • Gij zijt dan ook wijzer en kijkt al met professionele oog waar ik het ook over heb πŸ˜‰ Werkt hetzelfde zei ik laatst nog tegen een andere fotografe in dit geval πŸ˜€

   Like

 4. Nee hoor, ik bekijk je hierdoor helemaal niet anders. Waarom zou ik ? Er is al zoveel naakt in kunst dat ik er niet meer van opkijk. Misschien moet ik maar eens model worden in de tekenakademie hier. Dat zou misschien veel stof doen opwaaien. πŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

    • Over het algemeen, ook iets wat nog komt, is dat vooral vrouwen, vaak de Rubens vrouwen worden gezocht met name die durven en willen, en bij mannen, geen idee, wij hadden er maar eentje en dat was jammer… plus ergens een tienerjongen, slungelig dus. Echter een man wordt vaak wel slanker afgebeeld maar of dat nu komt door het ideaalbeeld of dat men niet durft te staan? Zitten, liggen of hangen, geen idee! Ik bedoel, jij woont in het land van Rubens, je zou toch beter moeten weten πŸ˜›

     Geliked door 1 persoon

 5. Of ik je nu anders zie? Natuurlijk niet! Ik zie je nog steeds als een hele leuke vrouw, spontaan, oprecht, puur, zorgzaam, onderhoudend, breed geΓ―nteresseerd en creatief!

  Like

 6. Nou eerlijk? nee natuurlijk niet, ik weet niet beter. πŸ˜‰ Je blijft mijn gezellige topper. En mensen die daar moeite mee hebben, hebben vaak een probleem met zichzelf. Waarschijnlijk gefrustreerd of zo, nou ja hun probleem. Vergeet niet dat er veel verschillende mensen zijn met verschillende nivo’s. Dat is hier bij wordpress anders, ik vind dat iedereen hier reageert met respect, dat in tegenstelling tot bijv. Facebook.

  Geliked door 1 persoon

  • FB is echt een hele andere wereld dan de blogwereld, zei ik jou al vanaf het begin, hahaha maar vergis je niet, ook in blogwereld kan er beweging ontstaan soms… Gelukkig blijft het nu rustig, voor zover ik weet πŸ˜€

   Geliked door 1 persoon

 7. Zou de postbodebezorgen ook geil worden van de wehkamp.. want daar staat toch ook lingerie en massagestaven in πŸ˜‰ Mensen kunnen zo bekrompen zijn. Nee hoor, ik word hier niet opgewonden van. Dat verwacht ik ook niet snel van mensen.

  Love As always
  Di Mario

  Geliked door 2 people

 8. Ik vind het wel geil! haha.. nee hoor, geintje. Maar ik hou er wel van als een kunstenaar het randje opzoekt. Ja ik noem jou een kunstenaar! Ik blijf het zeggen, ik vind je werk echt prachtig. Zelf zou ik dit soort werken ook wel willen maken maar dan meer jaren 60 gericht, misschien zelfs pin up. Lijkt me gaaf! Gewaagd. Beetje lef hebben en zorgen voor een gespreksonderwerp. Dat is wat je doet hiermee, en dat vind ik tof.

  Geliked door 1 persoon

 9. Kunst = communicatie.
  Jij, als maker van dit A’tje, hebt er een heel andere beleving bij dan degene die dit op het internet (hetzij hier, hetzij op FB) zo eventjes voorbij ziet komen…
  Door de combinatie van deze tekening + titel van het blogbericht was mijn eerste gedachte ook: Zo zo… Morgaine is in de stemming!

  Verbaast het jou dat mensen dit denken wanneer ze jouw tekening zien?

  Anyway door jouw tekening hier en ook door het hele verhaal erbij voel ik me ertoe geΓ―nspireerd om naar het museum te gaan. Neehee… niet voor de naakten! πŸ˜‰ Gewoon om de kunst.

  En BTW: ik heb je getagd!

  Geliked door 1 persoon

  • Hahaha Sunny, voor hier heb ik erover nagedacht natuurlijk, de meesten kennen mij al heeeeeeeeeel erg lang, en anderen zijn nieuw, ik wilde gewoon even een soort inleiding geven van wat er gebeurt als je als vrouw dit soort werken toont en laat maken, mannelijke kunstenaars die dit laten zien zijn dan weer ‘cool’ en die hebben nergens last van, die verkopen het gewoon! En ik kom kijken πŸ˜€ Ben benieuwd!

   Like

 10. Eerlijk gezegd voel ik me hier helemaal niet ongemakkelijk bij lieve Morgaine. Als er één ding is wat onze generatie verwezenlijkt heeft is seksualiteit bespreekbaar te maken, meer nog: je mag het nu zelfs tonen en weet je, jij hebt het met dit knap werk uitstekend gedaan!

  Geliked door 2 people

 11. Heel erg sexy vind ik het! En met die titel van de post erbij moest ik wel even lachen πŸ™‚ Ik heb geen problemen met sexyness en ga niet vanaf nu je blog ontwijken πŸ˜‰

  Geliked door 1 persoon

 12. Pfffff, reageren mensen echt zo? Wij hebben hier ook naakt hangen, en we hebben zelf ook naakten geschilderd. Ik zie het niet als iets wat je doet als je geil bent. Dan wil je wel wat anders doen dan schilderen of tekenen πŸ˜†
  Ik zie je ook niet anders hierdoor.
  En wat is er mis met een Facebook pagina met je werk? Dat doen er zoveel. Ik ga er zelf ook een opzetten binnenkort op aanraden van iemand die er echt verstand van heeft. Facebook kan door iedereen benaderd worden. Hartstikke handig dus.

  Nou, ik ben geil, ik denk dat ik maar even een kleurboek ga pakken. πŸ˜†

  Geliked door 1 persoon

  • Mijn atelier zwerft al een paar jaar rond John, op FB, hahaha Maar die andere pagina, was meer een persoonlijke pagina 100% anoniem zonder verwijzingen naar het atelier, en ja zo gaat dat dus, als je vrouw bent! En dit soort werken maakt, ik had het al eens gehoord van een andere buurvrouw die ooit eens een ‘mistress’ had gemaakt op doek en telkens verkocht ze dat ding, maakte een afspraak ergens om te verkopen, vervolgens wilden ze haar, niet dat doek… ik was dus al wijs ver voordat ik begon, om het later dus zelf ook te merken. πŸ˜‰ Ik ben benieuwd wat voor pagina jij gaat maken dan πŸ˜€

   Geliked door 1 persoon

 13. Ik hield mijn hart vast bij de titel… Blijkt het over iets onschuldigs te gaan. Zo kijk ik dan ook tegen je werk aan, erg leuk om gewoon aan de muur te hangen! Bekijk ik jou nu anders? Nee. Er is niets mooiers als puur naakt? Zonder poespas en opschmuck (? geen idee wat de spelling is, maar het is duidelijk denk ik πŸ˜‰ ) zijn lichamen toch veel mooier? En dit werk vind ik dan ook eerder speels dan geil πŸ˜‰

  Geliked door 1 persoon

  • Hahahaha missie geslaagd, nee zonder dollen, de titel zat maar in mijn hoofd en wilde er niet meer uit, daarom, natuurlijk heb ik het nooit zo aangeboden met dit woord daarnaast, voor wie Duits heeft gehad weet dat Geil ook Tof betekent in die taal, ik weet nog hoe ik gelachen heb samen met de rest van de klas, al spreek je het dan wel net even anders uit, schrijfwijze is hetzelfde. πŸ˜‰ Zo is het ook bedoeld, speels. πŸ˜€

   Geliked door 1 persoon

   • Wel dan is jouw hele missie bij mij geslaagd! Weer een fantastische dag dan! πŸ˜€ Ik ben enigszins bekend met de duitse taal, maar mijn voorkeur geniet het niet, Nederlands is zoveel mooier πŸ˜‰ Maar moest je nog andere Toffe artikelen klaar hebben staan, ik wacht in spanning af!

    Geliked door 1 persoon

    • Komt vanzelf, ook dit soort dingen en artikelen of werken moeten in mij opkomen als het kan niet langer wachten πŸ˜‰ Ik weet niet waarom maar zo werkt het dan voor mij, hahaha Vandaag weer werken, straks, morgen afspraak bij mijn revalidatiearts, dus ik zie het wel wanneer ik tijd heb om eens echt uit te zoeken en alles bij elkaar te zetten op een mooie pagina, een kleine port folio πŸ˜‰

     Geliked door 1 persoon

 14. Ik vind het helemaal niet ongemakkelijk, integendeel… Knap gemaakt! Kan me ook niet voorstellen waarom mensen denken dat je dan geil zou zijn … Ik vind mooi “naakt” kunst… Sowieso πŸ™‚ en nee, ik ben niet geil als ik dit zeg πŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

 15. Ik vind het wel leuk! Het verrast me wel moet ik zeggen. Maar het voegt wel iets toe aan het beeld dat ik van je heb. Het maakt het completer denk ik. En ik vind dat je mooi kunt tekenen.

  Like

 16. Kunst is om gezien te worden, en als iemand het niet wil zien, doet hij of zij de ogen dicht……
  ik vind het leuk om hier te kijken wat jij maakt.Wie of wat je bent maakt het niet minder!!
  blijft bijzonder!!
  gewoon doorgaan!!!

  Geliked door 1 persoon

 17. Mijn eerste gedachte bij jouw werk was, jeetje, dat doe ik haar niet na. De details, het is echt kunst. En zo zie jij het denk ik ook. Als een project, niet als een lustfantasie. Naar hoor die reacties. Snap goed dat je er op een gegeven moment mee gestopt bent. Wat ik wel een goeie vind is om je reactiemogelijkheid uit te schakelen, zoals Dennis ook aangaf in zijn reactie.

  Geliked door 1 persoon

 18. Zo opwindend is het nou ook weer niet πŸ˜‰ rare reacties, he?
  Je zoekt vast niet naar critique, maar er zijn wel wat dingen die me opvallen en die je misschien bewust of onbewust hebt opgenomen in dit werk. De mannenhand is heel erg hoekig, wat mooi afsteekt tegen de rondingen. Maar de onderkant van de vrouw lijkt wel een paspop. Alsof er behalve het ondergoed niets is.
  Heb je er wel eens over gedacht om een deviantArt account aan te maken? Via dA kun je ook je werk of kopieΓ«n ervan verkopen.

  Geliked door 1 persoon

  • Nee daar vroeg ik niet naar, ga ik ook niet uitleggen behalve dat dit werk gemaakt is toen ik pas 1 jaar bezig was met ΓΌberhaupt tekenen en schilderen, ben nu 8 jaar verder πŸ˜‰

   Like

 19. Raar eigenlijk, dat anno 2015 het internet publiek hier niet klaar voor is. Ik denk als je hiermee in een galerie gaat exposeren met ander publiek, je dat soort reacties nooit krijgt toch. Ik zou zelf niet zo’n seksueel werk aan mijn wand hangen, maar zoals je al zegt er zijn gelukkig altijd mensen die dat wel zouden willen. Ieder z’n eigen smaak gelukkig! Ik snap wel wat je bedoeld met dat je het als teken onderwerp gaat zien en dat er veel van te leren valt.

  Geliked door 1 persoon

  • Nou, in een gallery kom ik al niet, ben maar autodidact, eerste vraag is welke academie heb je gedaan… en dan ben ik echt niet goed genoeg voor, hahaha Exposeren, werken als dit zeker niet, maar andere meer klassieke naakten worden ook afgewezen om te exposeren ivm ‘de culturen’ dat kan echt niet in het openbaar!

   Like

 20. β€˜Naughty’ is een uiting van je kunstzinnige gedachten, heeft niets met porno te maken.
  Ook al wordt het er vaak mee geassocieerd, maar dat is een verkeerde kijk op de zaken.
  Het trekt vreemde vogels aan als je kunst niet als kunst ziet. Hans

  Geliked door 1 persoon

 21. bij die titel dacht ik terug aan die eerst blogjaren die we samen hadden.
  Je begrijpt dus dat ik helemaal niet schrik van zo’n kunstwerkje van jou… πŸ˜‰

  Geliked door 1 persoon

 22. Prachtig werk.
  Ik zou het niet ophangen. Maar meer omdat het een beeld is waar ik een 5 jarig kind niet dagelijks aan bloot wil stellen.
  Maar ik kijk niet anders naar jou hoor.
  Omdat je bepaalde kunst heb gemaakt wil niet zeggen dat je dan maar continue met een natte glijdoos rondloop….

  Geliked door 1 persoon

  • Whahaha nee ik zie dit ook niet in een gezin met kinderen OF… maar dat is nog erg jong nu natuurlijk, op een slaapkamer, echt een privΓ© plekje πŸ˜‰ Maar dat is pas later als de kinderen niet meer op de slaapkamer willen komen, lol

   Geliked door 1 persoon

 23. OkΓ©, ik had deze van de week op mijn telefoon gelezen en heb daarna gewoon vergeten te reageren. :O Loopt wel goed met je reacties trouwens, haha. Ik had echt zo iets van ‘Wow, Morgaine, wat ga je nu dan schrijven?’ hahaha, maar het is niets dat ik niet al wist, lol.
  Je zet wel een duidelijk punt neer; misinterpretatie en (voor)oordelen zonder kennis. Komt toch te vaak voor helaas… Even I plead guilty.

  Geliked door 1 persoon

  • Maak je er niet al te druk om, iedereen, ja ook ik, heb er weleens last van, dit is heel menselijk helaas… hahaha maar gelukkig heb je ook de capaciteit om dan te lezen en te zien voordat je een besluit neemt om dan wel een oordeel te vormen πŸ˜‰

   Geliked door 1 persoon

   • Dat zeker. Iets wat ik niet snap van internetgebruikers… Men leest niet meer. Men zet een oordeel neer wat nergens op is gebaseerd, anderen lezen de reacties maar wederom niet het stuk zelf, en er ontstaat een totaal irrelevante discussie en online-war. Zie het zo vaak op fb, ook op nu.nl trouwens. Slaat nergens op. Lees het dan inderdaad op z’n minst of typ niks en klik vooral niet op verzenden. *Klikt op ‘reactie plaatsen’* haha :p

    Geliked door 1 persoon

 24. Serieus Morgaine, ik vind dit soort werken echt mooi! Zo jammer dat sommige mannen er zo op reageren. Je zegt wel dat je lezers je werken misschien niet direct zouden kopen maar aan de reacties te zien zijn er ontzettend veel mensen positief. Ik weet niet wat je schilderijen kosten maar ik zoek nog iets voor op de slaapkamer πŸ˜‰

  Geliked door 1 persoon

  • Ik vraag niet veel omdat ik het meer als hobby maak, wel met hoogwaardige pro acrylics, beter dan Amsterdam, en het is maar net wat je uitzoekt. Hoe groot zoek je, dan stel ik voor dat je een keertje komt kijken.

   Geliked door 1 persoon

 25. Nou ja zeg, wat een reacties! Haha, nee hoor, ik zie jou echt niet anders, kan wel wat hebben hoor!
  Ik heb een aantal van je werken gezien en vind ze juist heel erg mooi gemaakt!
  Gewoon lekker promoten en hopelijk raak je er dan weer een paar kwijt! Echt dan hè!
  Succes XXX

  Geliked door 1 persoon

 26. Haha! Ik zie je niet anders. Ik ken je blogs als Rosa en ander werk πŸ˜‰ Dus dit wist ik al!

  Dat je daar echt zoveel reacties van mannen op gehad hebt zeg! Dat zegt wel weer genoeg! Zulk werk hoort er inderdaad bij als je kunst maakt. Al heeft het niet mijn voorkeur.

  Geliked door 1 persoon

 27. Wat een pak reacties hierboven πŸ™‚ – neen, ik zal die niet allemaal lezen, maar ik kan me voorstellen dat er voor- en tegenstanders zijn. Ik had dit werk niet in jouw verwacht, maar dat betekent helemaal niet dat ik zal afhaken als lezer van deze weblog. Vorig jaar heb ik dit wel eens gedaan bij één van de weblogs die ik trouw volgde. Bleek dat die man meer en meer pedofilie in zijn logjes verwerkte, en dat vind ik er echt over. Pedofilie is misbruik maken van de onschuld van kinderen. Wat jij doet is het in beeld brengen van de fantasie van heel veel mensen. Niks mis mee, maar ik zal het bij ons niet aan de muur hangen. Ik vind het nogal intiem, en mijn (schoon)moeder zou zich een hoedje schrikken mochten ze op visite komen en zo’n tafereel aantreffen. Ik heb er ook geen behoefte aan om iemand anders dan mijn schat intiem bezig te zien :).
  Mooi gedaan? Heel zeker!

  Geliked door 1 persoon

  • Zo is het maar net Thomas, het is slechts een deel van wat ik maak, ook Cobra stijl kan ik maken, maar het blijft gek, dat je gewoon als vrouw rare reacties krijgt. Net zoals ik snap, dat mensen het niet zomaar ophangen in de woonkamer, maar er zijn ook nog andere plekken en plaatsen en hier hangen ook de bloemen en de abstracte werken πŸ˜‰ het blijft een aparte wereld, hoe sommige mensen kunnen reageren. ❀

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.