De Date/Afspraak

Ja ik had een date, afgelopen vrijdag namelijk met Natasja zoals jullie nog wel weten denk ik, zo niet bij deze. Nu was het idee ontstaan om niet zelf te schrijven over deze dag, maar voor elkaar, wat jullie nu dus gaan lezen is de impressie van Natasja’s Lifestyle, haar woorden, en zij plaatst mijn woorden op haar blog, vandaag ergens nog. Een beetje synchroniciteit is wel leuk natuurlijk. Lezen jullie mee? (wat vet gedrukt is, daar zit meestal een linkje onder verborgen) πŸ˜‰

Afspraak

Ik zeg het eerlijk, ik ben niet heel goed in afspraken, ik wil wel, maar vaak komt er iets tussen. We hadden elkaar in mei dit jaar weer voor het eerst sinds 2011 gezien , en dat was toen zo gezellig, dat we afspraken elkaar snel weer te zien. Maar dan had ik vakantie, en toen een paar keer ziek, maar vorige week was er niets wat me tegen hield.

Ik was ruim op tijd, en dat is voor mij al echt een unicum, aangezien ik altijd een race tegen de klok heb. Ik had zelfs nog via Musical.Ly een videootje gemaakt, en daarna ben ik vertrokken. Ik zei tegen mijn vriend, ik ga even naar Suzan, veel plezier zei hij nog.

Zoals ik al zei was ik ruim op tijd, dus ook tijd genoeg om even daar naar het centrum te gaan. Ik ken daar de weg, ik heb daar 1 jaar gewerkt bij de boekenwinkel en ik heb daar 4 jaar gewoond aan precies de andere hoek van de flat waar Suzan woont.Β  Ik kocht appelflappen bij Bart en bij de blokker kocht ik een paar oude films om nog een keer te kijken.

Je bent in Muziekwijk als je dit bord ziet, weet je het zeker.

Je bent in Muziekwijk als je dit bord ziet, weet je het zeker.

Precies om half 11 stond ik voor haar deur, je mag weten dat ik bijzonder trots op mezelf was, dat dat in ieder geval gelukt was. Ze deed open, en we omhelsden elkaar. Ze was dit keer al helemaal aangekleed (sorry schat) Ik liep de overbekende flat binnen, en dat heeft toch altijd wel wat. Het is een prachtige flat, dat vond ik zelf ook toen ik er woonde, en een mooie omgeving, dat wil zeggen, toen mijn achterkant en haar voorkant. Het is altijd bijzonder om bij Suzan in de buurt te zijn, er gebeurt altijd wat.

We dronken koffie, en we dronken thee, we keken foto’s, prachtige foto’s van de Sail, Haar kat Picassso, probeerde met zijn pootje haar te slaan een paar keer, maar dat had zij zelf niet eens door.

We praatte, lachten, en ik voelde me weer helemaal ontspannen.

Er kwamen kaarten op tafel en opeens zag ik het, dat wat ik altijd had willen weten, en voelde dat ik het kon. Ik kon het beter lezen dan ooit.

Tarot van het Wilde Woud - grote Arcana

Tarot van het Wilde Woud – grote Arcana

De tijd vloog voorbij, ik keek eens op mijn horloge en zag dat het al over vieren was… huh echt waar? Ik dacht werkelijk dat het een uur eerder was.

De volgende keer bij jou? Oke? Zei ze. Dan kan ik Joost en de kinderen eens zien. Maar jij kent Joost en de kinderen toch? Vroeg ik voor de zoveelste keer. Ze moest lachen, dat zeg je altijd, maar ik heb Joost echt nog nooit gezien.

Ik stapte in de auto en reed met een gelukzalig gevoel naar huis. Ik was moe en ontspannen van deze gezellige dag.

Toen ik thuis kwam, viel mijn jongste me in de armen, en Joost zei: Je zei, ik ga even naar Suzan, ik dacht dat word een late lunch. Ik moest lachen, en dacht tijd bestaat niet.

10635791_608061199310574_3433062882211790262_n

Bedankt lieve Suus voor deze heerlijke dag, en tot snel, en bedankt voor alle inzichten die je me gegeven hebt.

Lieve Natasja, heel graag gedaan, en ja ik moest wel even lachen om de opmerking van Joost, feit voor jou, dat hij en ik elkaar nog altijd niet hebben ontmoet, anders snapte hij het wel, hahaha πŸ˜‰

48 thoughts on “De Date/Afspraak

 1. Pingback: Gastblog by Morgaine’s Passions | Natasja's Lifestyle

 2. Zo te lezen hebben jullie het erg gezellig gehad. Fijn om te lezen dat mensen ΓΌberhaupt nog gezellig bij elkaar langsgaan. Ik denk dat er heel veel mensen zijn die daar de tijd niet meer voor maken.

  Geliked door 2 people

 3. Gezelliiiig! πŸ˜€ Leuk geschreven ook door Natasja. Ik vraag me wel af wat er de vorige keer gebeurd is toen je nog niet helemaal aangekleed was πŸ˜‰ Ik bedoel, ik zie je nu voor me helemaal klaar (met naaldhakken enzo), of in badjas. Of moet ik me hier iets anders bij voorstellen? πŸ˜‰

  Geliked door 2 people

  • Whahahahahaha ik had gewoon huis gehouden nog in badjas inderdaad en jurkje, en zoals ze hier al schrijft, ze kwam een half uur, met gemak mijn douchetijd en aankleedtijd al binnen kakken.. TE VROEG dus, hahaha πŸ˜‰

   Geliked door 2 people

 4. Afspraken maken is een, ze nakomen is twee.
  Een leuk fietspad, mag je er ook fluiten?
  Als het gezellig is vliegt de tijd voorbij. Hans

  Geliked door 2 people

 5. Leuk, zulke ontmoetingen! Vroeger stelde ik dat soort afspraken ook nog wel eens uit. Tot je op een gegeven moment een seance moet beleggen om iemand te zien…Sindsdien maak ik vaker en sneller afspraken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ik kom net bij Natasja vandaan en ook daar is te zien en te lezen wat ween leuke tijd jullie samen hadden!
  Voor herhaling vatbaar hΓ©, en hopelijk duurt het niet zo lang als vorige keer want jullie zijn precies soulsisters, jullie vullen elkaar perfect aan!
  OT: om op je vraag te antwoorden, het is inderdaad een heel groot museum, we hebben er de hele dag in rondgelopen en waarschijnlijk nog niet eens alles gezien…
  Bedankt voor je woordje uitleg wat je voeten en schoenen betreft, heel jammer dat het zo moest lopen hΓ©…

  Geliked door 2 people

 7. Het fenomeen gast-bloggen weer opnieuw geΓ―ntroduceerd. Maar dan, hoe moet ik hier nu op reageren als je ziet hoe Natasja bij mij reageert. gehaaste 8 woorden. EN moet ik dan tijd steken in het hele verhaal en gaan reageren?
  Ik baal daar dan zo van hè.
  Fijn dat het zo leuk was.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.