Tweet Twitter Tweet

Gistermiddag laat of begin avond, was ik net als net trouwens, weer even ingedommeld en dit is werkelijk waar een powernap van hier tot tokyo. Het duurt ongeveer een half uurtje maar schijnbaar is dat nodig om dan rustig tot 4 uur in de nacht klaarwakker te zijn. Gewoon het goede soort wakker zijn. Vol energie, je kunt bergen verzetten, maar ja die buren he.

Mits mogelijk, kun je jezelf hier maar het beste aan overgeven, soms wat onhandig omdat ook ik weleens vroeg of op tijd op wil zijn en mijn tijd nodig heb om wakker te worden. Zo ook nu, al heb ik nu wel al koffie gedronken en dan. Nou, gisteravond heb ik wat persoonlijke dingen aangepakt nog, schrijfwerk met de hand voorbereid voor later. En ook, het zat al dagen in mijn hoofd om dus mijn pagina’s eens bij te werken. Er staat al sinds maart een concept met alleen een titel: Atelier Sutherland. Ja handig, haha Geen idee hoe dat te vertellen, het is een passie en dan ook al die werken ooit gemaakt die er niet meer zijn, maar ook werken die er nog wel zijn, velen zelfs te koop, anderen niet en zeer persoonlijk. De kans is dan ook klein dat je dat zou zien als je op bezoek komt.

duifjes13

Wel heb ik een pagina aangemaakt over de crowdfunding, en ik dacht, ja heus waar, dat dit bovenin zou komen te staan, ik heb zitten zoeken en zoeken maar vond het nergens, duh! Die kwam dus in de sidebar tevoorschijn, nou ja, dubbele over mij, en ook die pagina wil ik eens aanpakken, anders invullen met eigenlijk dezelfde info. Voor wie wel oplettend is, (waar ik dat vaak niet ben tenzij je naam Dennis is πŸ˜› Op deze pagina staat ook vermeld wie over deze crowdfunding hebben geblogged, ontzettend lief en er zal straks nog een naam bij komen, dank je wel Lonly Wallflower!)

zwaluw17

Voor wie oplettend is…. Ziet dat links mijn sidebar er wat dingen bij heeft gekregen. Ja dat heb ik allemaal afgelopen nacht gedaan. Ik ben die widgets maar eens afgegaan en ergens dacht ik…. Twitter, Godelieve heeft het zo over Twitter waar ze hier schrijft en aangeeft waarom zij geen smart of iphone heeft of een android. Ook al is de reden anders, maar dat was eigenlijk ook mijn reden, heb er het geld niet voor en het zal pre paid blijven. En ik dacht waarom ook niet, en ik ging naar twitter en meldde mij aan, yeah! Even zoeken naar van alles, kijken en weer zoeken, vinden en ingevuld, wat kun je daar ook weer lang mee bezig zijn en natuurlijk een eerste tweet en Godelieve opgezocht en wat andere bloggers via via kunnen vinden maar ik heb jullie nog lang niet allemaal, natuurlijk als ik het zie op jouw blog zal ik je toevoegen, maar NU kunnen jullie mij ook toevoegen, de mail staat nog aan, dus ik krijg alles in de mail te zien als jij MIJ hebt gevonden, hahaha Dus kom maar op πŸ˜‰ Ik zie jullie graag tegemoet! En anders roep ik even BOE! Ook dat heb ik al gedaan bij een aantal, zodat ze ineens zagen dat ik er ben.

Vanmorgen had ik dus maar 2 volgers dit al iets gestegen, leuk, gezellig! Of het wat is voor mij? Nog geen idee! Dat gaan we meemaken!

Vlak naast het strand, wordt dus ook gewoon vis gevangen... nog steeds.

Vlak naast het strand, wordt dus ook gewoon vis gevangen… nog steeds.

Verder, heb ik de bezoekers aantal ding gevonden en die staat nu ook onderop, deze is dus gewoon gaan tellen ook al stond ie er niet voorheen, hahaha En jee, best wel veel vind ik πŸ˜‰ Dank jullie wel voor jullie bezoek, ook als je maar een keertje bent geweest ooit.

Om 4 uur ging ik naar bed zo ongeveer en toen vielen mijn ogen wel snel dicht eerlijk gezegd maar het was ook fijn, soms is het fijn om midden in de nacht als enige wakker te zijn en vanmorgen rond 11 uur er weer uit. En net die powernap, ik merk het wel vanavond, al hoop ik een klein beetje dat ik op tijd in mijn bed zal liggen straks. Zo ja dan gaat de Kracht van de Aarde weer mee en herlezen ervan doet mij goed!

Zwanenhals

Zwanenhals

Morgen in de planning? Proberen jullie bij te houden, schilderen ben ik mee gestart waarover later meer. Inspirerend geluk deel 3 kan ik in gaan vullen, foto’s heb ik nog staan om wat andere verzoekjes in te willigen, maar voor vandaag hou ik het even hierbij.

Het wordt nog prachtig weer, vooral zonnig dus ik zeg, laat de blogs de blogs en trek erop uit als je dat kunt! Of geniet vanaf je balkon of achtertuin of waar de zon ook is! Maandag gaan we weer het grijze in met regen dus eigenlijk zeg ik…. hooguit 10 reacties op dit blog omdat jullie lekker buiten zitten πŸ˜€

Ik zeg tot Tweets!

 

55 thoughts on “Tweet Twitter Tweet

 1. Hier is het ook lekker zonning, maarja zit nog op mijn werk πŸ™‚ En hier zijn dus echt geen terrasjes om lekker buiten te zitten haha, Pff eerst ga je aan de Instagram en nu aan de Twitter? πŸ˜› Misschien moet ik dat ook maar eens gaan proberen. Al snap ik het nog niet helemaal geloof ik hoe dat precies werkt. Van die korte berichtjes. Wie leest dat allemaal? Ik voel me opeens zo ouderwets πŸ™‚ Als ik ooit twitter neem dan kom ik je opzoeken iig!

  Geliked door 2 people

  • Whahahaha nou of het wat wordt geen idee hoor, en je leest er heel veel je kunt ook nieuws uit nederland volgen dan met twitter πŸ˜‰ Je volgt je medebloggers eventueel en nieuwe mensen, programma’s die je leuk vind, nou ja… Als je iets gaat doen, doe dan Twitter πŸ˜‰ Je kunt er ook foto’s uploaden πŸ˜€

   Geliked door 1 persoon

   • Oh is het ook voor foto’s? Leuk! Ik heb al zo vaak het gevoel dat er zoveel sociale media op me afkomen… soms wordt ik daar wel eens moe van, maar ik vind het tegelijkertijd ook heel leuk. Ik ben een beetje bang dat het een beetje te veel social media wordt ook als ik ook nog aan de twitter ga. Maar toch zou het er zomaar van kunnen komen!

    Geliked door 1 persoon

    • Je hoeft niet, maar ik ben het ook aan het uitproberen nu, de meesten gebruiken het, zover ik het zie om hun blog te linken en promoten maar ook andere zaken. Verder kun je zoals ik nu net heb gedaan TVOH aangezet en ja, dan kan ik ook daarheen tweeten, hahaha live… πŸ˜‰ Maar je kunt ook de kranten aanzetten zag ik al, musea zelfs, je kunt er echt van alles vinden. Wat ik ook al zie, en heb gedaan om te proberen is dat je wat je op instagram zet ook weer twitteret, beetje dubbelop dus, maar je kunt ook privΓ© berichte met elkaar starten. Het is iets sneller dan Fb en zover zie je gewoon alles.

     Geliked door 1 persoon

 2. Mijn reactie heb je in ieder geval al. Dat komt omdat her al donker is buiten. Neen, even ernstig nu : morgen en zondag kunnen we nog genieten van het mooie weer.
  Verder heb ik je toegevoegd op twitter.
  Veel nieuws zul je er niet over mij vinden. Meer een middel om mijn blog te linken en onder de aandacht te brengen.
  Fijne avond.

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuk dat je nu Twitter hebt. Denk ik haha, ik weet niets van Twitter! Ik moet nog steeds wennen aan Instagram en de FB pagina van mijn blog.
  En vandaar dat late ontbijt dus, productief bezig geweest in de nacht.

  Geliked door 1 persoon

 4. Vanmorgen in alle vroegte toen ik mijn artikel klaar had en publiceerde keek ik even op Twitter of mijn bericht er al stond en toen zag ik dat jij nu ook op Twitter te vinden was πŸ˜‰ Dat was iets over 5 en zodoende was ik je eerste volger! Er zullen vast meer volgen. Ik heb geen idee of je het leuk vind. Soms is het toch wel gezellig. Al ben ik de laatste dagen iets minder actief op het net omdat ik bedolven werd onder de reacties en de emails.

  Geliked door 1 persoon

  • Dat snap ik helemaal, ik heb al zitten dollen met 1 van de andere bloggers vanavond, tot heden erg leuk, maar ik ben ook nog zoekend hoe het exact werkt allemaal. πŸ˜‰ En 140 tekens is natuurlijk erg weinig voor mij, cursus kort maar krachtig zijn voor mij in deze, hahaha

   Like

   • Ja, je wordt wel beperkt in het aantal tekens per tweet maar dat maakt je soms ook weer creatief. Het is wel een les in kort en krachtig πŸ˜‰

    Geliked door 1 persoon

  • hahaha natuurlijk mag ik dat πŸ˜‰ Het is de grap dat het mij opvalt dat als ik richting bed ga, hoe laat ik ook een blog plaats, dat ik meestal al op 20 reacties zit, en dan komt de ochtend en de rest van de dag nog hi hi. En natuurlijk heb ik jou al gevonden! X

   Like

 5. Een powernapje kan wel eens uit de hand lopen heb ik gemerkt. Afgelopen week even een kwartiertje op de bank gelegen, kijk ik op de klok was het twee uur verder….

  Geliked door 1 persoon

 6. Tja Twitter. Ik heb het op de Phone en kan snel ergens op reageren. De webversie staat ook op mijn pc. Kan ook handig zijn. Ik heb periodes dat ik het gebruik, en periodes dat ik er niets mee doe. Ik heb al een aantal jaren een account, maar de lol gaat er een beetje af op den duur. Er wordt ook gewoon een berg onzin geplaatst en zelfs ik doe daar wel eens aan mee πŸ™‚
  Je liet me iig al even schrikken πŸ˜› gisteravond. Ik hoop dat je van de door mij aangeboden muziek genoeten hebt πŸ˜†

  Geliked door 1 persoon

  • Hahaha ik vond wat later daarna ik nog gehoord heb in de Voice toch wat mooier πŸ˜‰ Er zaten goede gitaarstukken in, dat dan weer wel! Maar dat uhm grungen, haha En ja was even gezellig en druk ook, soms even stampei maken en dan is het weer stiller, ik ga het merken. πŸ˜€

   Geliked door 1 persoon

  • Hahaha ja dat doe ik ook, als iemand geen instagram heeft zoals ik voorheen en nog altijd vele anderen met mij, dan kun je de link wel twitteren maar dan heeft die ander er weer niets aan ben ik al achter, haha

   Like

 7. Wat ben je druk geweest! Ik was niet buiten maar op school, die dingen moeten soms gebeuren πŸ˜‰ Wel mooie twitteraars heb je vandaag meegepost! Ik kan zo ontzettend genieten van de vogeltjes en hun getweet! Lekker even meedeinzen op mijn eigen meditatiecd hier ❀ Maar zelf twitteren? Dat doe ik dan weer niet πŸ˜‰

  Geliked door 1 persoon

 8. Wow Morgaine, jouw slapeloosheid leidt beslist tot creativiteit! Wat heb je niet allemaal gedaan met die tijd, bovendien was je ook nog goed bezig met plannen te maken, plannen die je hoop ik voor jou, allemaal waar kan maken!
  Twitteren doe ik niet, maar zo te zien heb jij er veel plezier aan, dus blij voor je….
  Fijne weekend meid, geniet van alles wat op je weg komt, iets wat je met het teruggevonden optimisme zeker zal lukken!

  Geliked door 1 persoon

 9. Mooie foto’s! Ik herken het zo! Juist in de nacht ben ik actief en creatief. Ik leef volgens deze slogan: ’s Nachts zijn alle goede gedachten nog niet vergeven. Hierdoor komt bij creativiteit helemaal tot leven.

  Leuk dat je op Twitter zit! Ik zag je bericht op facebook en ik dacht: HOEZO VOLG JE MIJ NIET?! Maar Twitter gaf geen melding door terwijl je me al lang volgde. Hahahaha!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik zag je en haalde je binnen πŸ˜› hahahahaha Natuurlijk volg ik jou! tssssssk πŸ˜‰ En van de nacht, ja, nu had ik ervoor gekozen om met laptop naar bed te gaan, rond half 2, en nog even netflix aan te zetten… ik zit nu in de film.. Het regent gehaktballen, hahahahaha

   Like

  • Dank je wel, dat doe ik dan ook al vanaf heel jong af aan πŸ˜‰ Mijn ooms en vader hadden al heel vroeg camera’s en van fotografie heb ik ook nog heel lang gefilmd tot het digitale tijdperk kwam. πŸ˜€

   Geliked door 1 persoon

 10. Hihi, heel wat meer reacties hΓ© πŸ˜‰ Leuke foto’s hoor bij deze blogpost, lekker leuk om doorheen te lezen πŸ˜€ Veel plezier morgen! Ik ga morgen naar de kermis, dus dat goeie weer komt vast van pas πŸ˜‰

  Geliked door 1 persoon

  • Haha Silke, dat weer was voor vandaag maar morgen ook nog ja πŸ˜€ Heel veel plezier op de kermis voor jou morgen, wat ik ga doen, weet ik nog niet, misschien wel even ultiem ontspannen, zo’n tv dagje of zo, alles zien wat ik de laatste weken heb opgenomen. Of een deel ervan, haha

   Geliked door 1 persoon

 11. Ik voel me net in het vogelkooitje opgesloten omdat ik in de spambox zit.
  Het woord is Bankshow.
  Vandaag weinig mee gekregen van het mooie weer. Hans

  Geliked door 2 people

 12. Leuk dat je nu ook Twitter hebt. Ik tweet niet veel en deel eigenlijk alleen mijn blogposts. Ik zal je opzoeken. Mooie foto’s weer.

  Geliked door 1 persoon

 13. Ik zag al dat je mij op Twitter had gevonden. Ik doe er niet erg veel mee. Twitter mijn blogs en af en toe een leuke quote. Het medium is mij iets te snel. Facebook beleef ik meer plezier aan.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.