Super (Kazaam) Trooper met grote dank aan….

Even een grapje, maar luister gerust terwijl jullie nu gaan lezen wat ik gekregen heb….

Met grote dank aan Sytse, jullie weten wel van de S-Files, zo niet, dan bij deze, draag ik hem een zeer warm hart toe ondertussen. Waarom?

Weten jullie ~dit~ nog?  (alles wat dik gedrukt staat zit een link onder welke opent in een nieuw venster). Dit even gemeld te hebben wil ik jullie graag vertellen wat hij voor mij gedaan heeft.

Instagram

Dat Instagram zoveel los kan maken, en eigenlijk nog, maar dat is een ander verhaal. Dat heb ik niet van tevoren kunnen weten. Daarom had Sytse voor mij op zijn mobiel helemaal in de kop van Noord Holland voor mij dat account aangemaakt zodat ik via de laptop kon inloggen en foto’s kon uploaden eventueel en bij andere reageren of liken, mee kijken als het ware. Het lukte zowaar en dat ging goed?

NOT!

Sytse kreeg alle meldingen van mijn account binnen, ook al had ik direct mijn wachtwoord veranderd, zelfs de mail omgezet naar een andere omdat hij alle meldingen binnen bleef krijgen en dat is natuurlijk zwaar irritant, snap ik helemaal. En dus werd het account tijdelijk uitgeschakeld en werd ik weer stil. En zo, wist ik voor mijzelf, oké, even geduld allemaal, vanuit eigen familie komt er in het voorjaar van 2016 nieuwe aanvoer en oudere aanvoer die net zo goed is, komt mijn kant op. Nog even geduld en een testbeeld begon zich te vormen.

Niets van dit alles, Sytse berichtte mij, en vroeg of het mij iets uitmaakte of het dan goedkoop zou zijn, of ik wit wel gezellig vond. ??? Waar had hij het over! Nou, hij was bezig met een android telefoon uit te zoeken ergens, zodat ik zelf mijn telefoon had, instagram erop kon zetten in elk geval en een beetje sneller mee kon komen in deze tijd!

Nee! Dat meen je niet! Waarom zou je?

Nou, omdat ik dat wil en ik het kan doen! ~smelt~

De Kazaam Trooper type 80.000

Ja, zo noem ik hem maar even, want wie mij kent, zal weten, ook al zou ik een dure smart of iphone hebben, types en merken zeggen mij niets tot weinig, heeft het nooit gedaan en zal zelfs nu ik deze prachtige android heb gekregen, er nog weinig toe doen.

Dat lezen jullie goed, ondertussen heeft Sytse de telefoon besteld, heeft hij het voor elkaar gekregen om de telefoon bij mij af te laten leveren en de rekening ligt bij hem thuis. En echt, woorden schieten dan tekort om te danken, die boerin die ik kan worden op zoek naar woorden die niet standaard zijn zodat hij weet dat ik het echt vanuit de bodem van mijn hart meen wat ik zeg. Ik weet wel dat hij weet dat ik het meen. Als een kind zo blij aan de ene kant en dan die andere kant…. ik was niet lekker toen de telefoon binnen kwam.

kazaam trooper1 kazaam trooper2

Uch! Instagram 2

Ja, een dikke vette Uch, natuurlijk heb ik contact gehouden met Sytse in de afgelopen week, nog gewon via FB, hij had wel door dat ik dus echt niet lekker was, bronchitis trouwens, dus veel hoesten, en met veel hoesten laat je alles vallen of kun je iets niet pakken en ga zo maar door, zo’n hoestbui komt precies wanneer jij wil tikken of een foto wilt maken en dus bleef het maar liggen. Want het was mijn bedoeling natuurlijk, om direct over dit alles te vertellen. Het verliep dus even anders. Ja, ik ging meteen klooien, zien of ik hem al in elkaar kon krijgen, dat leek gelukt, ik had direct internet op mijn wifi (gezien ik voorlopig nog met pre paid werk, zal ik alleen thuis of bij familie online zijn), en ik wist instagram te activeren, maar mijn andere account was ook weer aan, en hop Sytse kreeg weer alle meldingen binnen! Ondanks nu mijn eigen app op mijn nieuwe telefoon, wat wij ook deden, het wilde niet lukken! En dus maakte ik een geheel nieuw account aan en zei tegen Sytse dat hij die andere maar moest verwijderen dan op zijn telefoon, die optie had ik niet namelijk via de laptop. En dat heeft hij gedaan. En toen kwam part 2 van installeren en verder kijken.

What’s App

Het lijkt zo normaal te zijn dat iedereen dat heeft, dat is makkelijk zeggen ze dan, en zo wist ik dat mijn eigen familie al vrij lang een familie groeps app heeft waarin gewoon gedold wordt of leuke mededelingen in gedaan worden, foto’s worden gedeeld en eigenlijk, gewoon voor de fun. Daar lag ik dus buiten, gezien er dingen werden vertelt ook die ik dan niet wist. Niet erg, uiteindelijk hoor ik ze toch wel, hahaha maar het is toch anders! En dus ging ik op zoek naar what’s app om dat te installeren. Dat lukte niet en omdat ik zo niet lekker was, dan heb je ook minder geduld, de gebruiksaanwijzing maar 5 bladzijden telde kwam ik niet ver en dus riep ik HELP naar mijn dochter via FB gewoon. Ze hoorde, en ze was direct onderweg want als zij 1 ding wil, is het haar moeder op what’s app en van FB af in de chat, hahahaha

Ze kwam in de avond en begon direct te tikken, te doen en ik keek ernaar alsof ik een dinosaurus was, zo snel en al snel kwam eruit…. je sim kaart zit niet goed, heb je wel een goeie sim kaart… want… bla die bla. Weet ik veel!

Ze haalde hem eruit en er weer in, ze puzzelde net zo hard als ik al had gedaan, nee hij moet echt daar, anders kan niet! Zei ik nog, en toch maakte zij elke beweging en passende mogelijkheden die ik ook al had geprobeerd voor ik hem erin had gekregen.

De helpdesk

Nu hebben we meerdere helpdesks in de familie, maar mijn familie wist nog van niets, alleen mijn dochter, ik wilde ze verrassen en ja, het lukte niet om mijn gewone adresboek en de sim te activeren en dus moest die helpdesk eraan te pas komen. Ze belde de helpdesk in Ermelo, die in Amersfoort was namelijk druk met andere zaken zoals een verbouwing in huis. De helpdesk nam de tijd, begon te zoeken op internet en kwam met een complete handleiding in PDF aan zeilen, per mail, en foto’s over en weer, alsof het niets was en ik zat erbij en keek ernaar, hoe die twee met mijn nieuwe smart android aan de slag waren en druk bezig om hem aan het werk te krijgen. Wel hoorde ik haar nog zeggen, ‘ze had wel internet al helemaal voor elkaar!’ Uh, alsof ik echt ouder ben dan de Ice Age? Really?  😉

Nou ja, dat is inderdaad omdat de telefoon daar zelf om vroeg en ik direct de code kon intikken, anders weet ik niet of ik dat al voor elkaar had gekregen. De telefoon ging weer uit elkaar, de sim lag ernaast en ineens hoor ik zoiets als… ‘Heb je het plasticje of beschermfolie er wel uitgehaald?

Vraagtekens zag ik, nu ook bij mijn dochter;  “Waar dan! Er zit niets!” Jawel werd er gezegd, daar en daar, ik probeerde mee te kijken maar werkelijk? Na weer tien minuten puzzelen en zoeken had ze het gevonden, er zat inderdaad nog een beschermfolie in en ja als die erin zit, doet niks het nog natuurlijk! En ik had de sim kaart er wel goed in gehad al, maar in de 5 bladzijden volle gebruiksaanwijzing stond niets over een folie die er eerst uit moest, alleen hoe je de sim erin moest steken, right? Zo oud ben ik nu ook weer niet! hahahaha Hooguit vrouw 😉

Hij doet het!

Ja en toen! Hij doet het! En dochter pakt what’s app, alweer alsof het niets is en de gewoonste zaak van de wereld en voila ik heb meteen al wat contacten maar lang niet iedereen waarvan ik weet dat ze het hebben, dus nog een puzzel momentje, en in mijn adresboek komen sommige namen maar liefst 3x voor met oude nummers bijv. die ik allang had verwijderd? Pfffff kan ik dat weer op gaan zoeken, ja dat moet dus nog gebeuren, omdat ik gewoon de puf nog niet heb gehad om de handleiding door te nemen. Ik heb nu instagram, maar kan niet inloggen via de laptop nu, krijg telkens een ‘error’ met de melding; “Uw email account kan nooit de inlog zijn voor instagram” Nee, dat is het ook niet! Maar toch, dat moet ik nog oplossen, of wil ik oplossen. En mijn adresboek moet weer up to date worden gemaakt, maar dat is ook voor nog even wat later.

What’s app doet het, en ja ik bezorgde mijn vriendin Natasja al een hart verzakking door ineens een app te sturen, lol, niet hyperen dat Suus op what’s app is nu! Modern Times, kennen jullie die film? Van Charlie Chaplin? hahaha

En zo, kreeg ook mijn moeder ineens een what’s app, door mijn dochter verstuurd dan, terwijl die nog van niets wist, hahaha Iets met billen en bloot, komt nog mam, bedoeling is zelfs op blog, de hele wereld mag het weten!

Instagram 3

Mochten jullie mij nu willen volgen, ik ben nog niet helemaal 100% en dus nog wat stil, dan vind je mij hier, maar ik ben nog aan het uitzoeken en uitproberen, dus verwacht nog niet teveel, de camera is best goed, maar natuurlijk is de kwaliteit niet top zoals bij de meesten van jullie, daarvoor moeten jullie toch nog even wachten en komt vanzelf ergens volgend jaar.

instagram: morgainespassions <—————— 

Zo zal ik ook, van het weekend, gezien ik vandaag bezoek krijg van Tessa, eens even zien of ik het icoontje in de sidebar kan plakken, heb ik weer even tijd en geduld voor nodig om dat op te zoeken, weet wel ongeveer waar het zit, maar ja, naast weer gezond worden, ik ben al 90% beter dan vorige week, ga ik ook nog even plezier maken met Tessa vanmiddag en vanavond!

Mijn nieuwe gadget en nu zien jullie mijn oude mobieltje ernaast ;-)

Mijn nieuwe gadget en nu zien jullie mijn oude mobieltje ernaast 😉

Lieve Sytse!

Deze laatste woorden zijn voor jou, ik dank je uit de bodem van mijn hart, en zo ook mijn familie dat je mij alvast naar een hoger level hebt getild en ik rustig kan oefenen met alles, de hele telefoon door de war kan schoppen als mij dat lukt (geloof me, zou zomaar kunnen, hahaha).

Gezien ik van de week ook even in de apotheek was en deze nieuwe foon mee had genomen, ja nu heb ik instagram en dus had ik foto’s kunnen maken onderweg misschien. Gaat mijn mobiel af, ik word gebeld, maar ik wist dus ook nog niet hoe ik op moest nemen, hahahaha zie je het voor je? 😉 Toen ik heel schuchter liet weten dat ik nog nooit zo’n telefoon had gehad en deze net 2 dagen had… riep iedereen, SWIPEN! Je moet hem SWIPEN om op te nemen! En dat lukte, toen kreeg ik iemand aan de telefoon die ik al jaren niet meer gesproken had… Zij moest zelfs even nadenken wie ik ook alweer was, gegierd hebben we even en ja, ik bel haar terug, zodra ik weer beter ben.

Dus lieve Sytse, dank je wel, en binnenkort, als jij hier bent, mag jij werk uitzoeken vanuit mijn Atelier, want dat is wel iets wat ik kan geven en als het moet of jij wilt, ben ik zelfs bereid om in opdracht iets mooie voor jou alleen te maken naast de schetsen die hier al op jou liggen te wachten. Woorden schieten te kort, en ik weet je hoeft niets terug, maar dat is iets wat ik jou graag wil geven!

mobiele-kunst3

Je hoeft niet te kiezen Sytse, je krijgt ze allebei en daarnaast, als je het leuk vindt, ga ik weer eens aan de slag voor jou! En dan helemaal naar jouw smaak en wensen 😉

En lieve mede bloggers, ik ben dus nog niet 100%, mijn mailbox staat echt bomvol en ik hoop van het weekend even het één en ander te kunnen lezen en komen reageren, maar jullie snappen wel, er staan updates sinds 22 aug. te springen nog, dat ik niet alles zal lezen wat al geweest is, ergens moet ik even een nieuwe start maken bij jullie 😉 Tot snel!

37 thoughts on “Super (Kazaam) Trooper met grote dank aan….

 1. Haha Suzan! Dat is weer een heel typisch verhaal. Ik zie je al helemaal staan met allemaal mensen om je heen “SWIPEN” “SWIPEN”! Gelukkig is het gelukt.

  Je hoeft me inderdaad helemaal niets terug te geven. Ik bestelde de telefoon voor jou omdat ik dat wilde. Niet om iets van je terug te krijgen. Maar dat je dat wel doet vind ik natuurlijk alleen maar superlief!

  Die schetsen komen in mijn kantoor aan huis. Ik ga de muren helemaal wit verven en dan passen die zwarte lijsten er prachtig op. Die krijg ik er toch wel bij hè?

  Heel veel plezier met je smartphone en ik kom gauw bij je langs voor een bakje koffie!

  X

  Geliked door 1 persoon

  • Hahahaha lieverd, als jij die lijsten erbij wilt hebben, ja, daarom heb ik ze er nog niet uit gehaald omdat je nu ook weer ineens even meldde dat je binnen kort al langs komt, dus dacht ik, kan hij eventueel als hij wil, de lijsten erom laten zitten en in de auto veilig vervoeren 😀 Dank je wel lieverd! En ja in de apothheek, het meest gekke was ook nog, zij belde mij, maar zij zei mij, dat ik haar eerst had gebeld,d at kan niet, want er zit een slot op, heb met de apotheekster die mij hielp daar nog over zitten bomen daar, lol 😉

   Like

 2. Echt, wat zit ik dit te lezen met een big big smile! 😀 Echt superlief van Sytse en een mega hylarisch verhaal. Je zou er zo een filmpje van kunnen maken met een muziekje erachter uit de jaren vijftig ofzo 😛 Echt ik lach me rot hier. Maar ben trots op je dat het gelukt is! Echt geweldig! ❤

  Geliked door 2 people

 3. Hopelijk ben je binnenkort helemaal opgeknapt want die hoestbuien lijken me erg benauwd.
  Wat ben ik blij voor jou lieve Suzan dat je nu een smartphone hebt en eindelijk kunt instagrammen, what’s appen en nog meer 🙂

  Wat een lieverd is die Sytse toch ook hè, om jou zo’n verrassing te sturen!
  Ik zit dit met diepe ontroering te lezen en ik vind het echt helemaal geweldig 🙂
  Lieve Sytse als je dit leest: Je bent een kanjer en je verdiend een hele dikke knuffel 🙂

  Geliked door 2 people

 4. sjonge, da’s wel heel lief van Sytse!
  Maar wat een geklungel met die nieuwe aanwinst zeg. Maar uiteindelijk alles goed dus.
  Instagram heb ik niet, eigenlijk geen enkel social medium. Maar bloggen doe ik nog altijd… 😀

  Groetjes!

  Geliked door 1 persoon

 5. Wow, wat een ontzettend lief gebaar van hem joh! Echt een hele goede vriend dus! Leuk dat je nu dan ook eindelijk mee kunt doen op what’s app en inderdaad op Instagram! Aan beide ben ik wel redelijk verslaafd en zou echt niet meer zonder willen. Enne, de telefoon opnemen… dat heeft bij mij in het begin ook wel even geduurd hoor voor ik dat onder de knie had!

  Geliked door 1 persoon

 6. Ik vind dit echt super geweldig. Het past helemaal in mijn idee over hoe met anderen om te gaan, en ik denk ook dat je het verdient.
  Ik hoop dat je er veel plezier aan gaat beleven, en als je wilt whatsappen stuur je maar een mailtje 🙂
  Hopelijk is je gezondheid ook weer ene beetje op orde.
  Goed w-end 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Is goed John, Tessa is net weg ik zit nog bij te komen van vandaag, en komt ook goed 😀 in elk geval heb je mijn instagram weer 😉 En vandaag kwam het slijm los en het hoesten is nog amper. Al kan dat morgen weer even opkomen misschien, ik merk het wel, ik kan weer even lekker rust nemen 😀

   Like

 7. Pingback: Leuk! - Liever Voordelig

 8. Sorry lieve Morgaine, het meeste wat je hier schrijft is voor mij abacadabra, ik ben nu eenmaal een dom ex-blondje *wink, big smile*. Maar wat ik er wel uit begrepen heb is dat jij er veel plezier aan beleeft, en daar ben ik dan weer blij om!
  Fijn weekend meid, geniet van alles wat je op je weg tegenkomt…

  Geliked door 1 persoon

 9. Wauw, wat een prachtig hartverwarmend blog! Wat ongelooflijk heerlijk en mooi! Je hebt echt een pracht van een cadeau ontvangen” en dat geldblogje van Sytse bekijk ik echt met heel andere ogen nu.
  Jij had mij al toegevoegd, dus ik jou ook. En ik wacht met smart op je instagrammetjes!

  Geliked door 1 persoon

  • Hahaha ja Saar, als je zijn geld blog leest dan denk je, uh? 😉 Maar toen ik dat mocht lezen, wist ik dit al, dus ja, ik snap jou! Ennuh, als het goed is, heb ik het gisteravond nog voor elkaar gekregen om mijzelf samen met blogster Tessa op instagram te krijgen, en ik beloof, dat ik ook vaker en meer met de telefoon foto’s ga maken, hahaha ❤

   Geliked door 1 persoon

  • 😀 Daar doe ik het voor, apart vind ik wel, dat ik wat jij zegt vaker te horen heb gekregen in het verleden al en nu dus ook weer, ‘alsof je ernaast staat’ of ‘alsof ik erbij ben geweest!’ En ga zo maar door 😀 Ik vind het ook leuk, zit nog uit te vogelen hoeveel foto’s per dag eigenlijk done is of juist not done, hahaha

   Like

 10. Ohh wauw!! Wat ontzettend lief van Sytse! Wat een mooi mens, zet jou zomaar even mobiel in de online wereld, geweldig! Het viel me al op dat er meer instagram kiekjes van je voorbij kwamen 🙂 Heerlijk stuk dit, heb het met plezier gelezen, vooral dat–> je moet swipen! LOL

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s