Drie x Drie = Negen?

Sas van I live for my Dreams, kreeg deze tag twee keer, ik las het vanmorgen en zag mijn naam al ergens opkomen en toen dacht ik al uh oh πŸ˜‰ Ja hoor, ze schuift hem ook door naar mij. Waar deze tag vandaan komt, ik heb geen idee, ik zie het bij de meiden ook niet staan waar dit of wie dit ooit gestart is.

Nu zou ik een heel verhaal kunnen houden over het getal 3, laat staan 333 in dit geval, telkens drie dingen laten zien of noemen bij de vragen die gesteld worden. Hier gaan we, ik hou het simpel, tenminste. Have fun while reading! 3×3 is negen, ieder zingt zijn eigen lied, lalaaaaaalala

Drie dingen in mijn tas:
~mijn adresboekje met pen, dit zijn er al twee eigenlijk, maar ik reken ze als 1. Zeer belangrijk voor mij, omdat het mijn lifeline is voor als ik strand onderweg en vooral mijn familie staat er met alle namen en adressen en toenamen en alle nummers die bestaan erin. Mocht er iets gebeuren onderweg, kunnen anderen heel makkelijk mijn naasten vinden en mijn beste vrienden.
~Een notitie blokje van Woman Inc. Ook hier kan ik niet zonder, zo kan ik onderweg te allen tijde info meegeven aan de mensen die ik bijv. in de bus ontmoet, aan de klets mee raak en hen een tip mee geef, of zij mij. Of gewoon titels van boeken of noem het op wat je aan info kunt ontvangen als je onderweg bent van je medemens die je daarna wellicht nooit meer zult zien of tegen zult komen.
~Een setje foto’s van een aantal van mijn werken die ik ooit al gemaakt heb, eigenlijk moet ik dit weer eens updaten, er is best wel een hoop nieuw bij gekomen en wat doe ik daarmee? Bijna hetzelfde als mijn notitie blok, alleen dan meer gericht als ik in een winkel in gesprek raak met mensen die met kleur of verf bezig zijn maar dan puur als hobby en toch meer willen weten. Dan pak ik mijn setje met foto’s, ze mogen er eentje uitzoeken wat hen aanspreekt, en daar schrijf ik dan mijn gegeven achterop, als eerste FB mijn Atelier Sutherland en dat ze via daar eventueel contact met mij op kunnen nemen als ze dat willen.

Drie dingen op mijn bureau:
~Edelstenen, een bergkristal een hele grote en een blauwe calciet
~fotolijstjes met foto’s , van mijzelf met Kees Tol in Volendam en daarachter een foto van mijn kind samen met mijn beste vriend en mijn vorige kater Felix op de voorgrond, een setting van pure huiselijkheid, gezien mijn kind lekker bij hem ligt terwijl ze samen een dvd zitten te kijken, zo lief!
~mijn koffiebeker, ja die staat er eigenlijk altijd, haha, die was ik dan ook telkens met de hand even af.

Drie favoriete meubelen in huis:
~MIJN BED! Mijn absolute steun en toeverlaat als ik moet rusten of niet lekker in mijn vel zit.
~Mijn salontafel, die is 8 hoekig, licht eiken, kreeg ik ooit van ene familielid en daar waren er al wieltjes onder gezet, dus ideaal! (ik denk er weleens over na over een andere vorm, of gewoon anders, meer modern zoiets… maar nee, die wieltjes, lol)
~Mijn krukje, en ik moet direct glimlachen, het is puur voor de sier, maar het is de geschiedenis ervan die heel erg bijzonder is. Ooit kreeg ik dat krukje van Sinterklaas. Ik zat nog in de kleuterklas, de poten en de bovenkant waren al gekleurd, geel en rood en daarna mochten wij het zelf afmaken, iets op schilderen en versieren. En dat deed ik dus ook en dit krukje is dus bijna 40 jaar oud en door mijzelf dus geschilderd, mijn eerste 3D kunstwerk? En nee, zelfs een kleuter kan er niet op zitten, daar is hij te zwak voor, maar dit is puur persoonlijk. Ik zie dus ook nog echt voor mij dat we ze kregen van de Sint in de klas… en dat we ermee aan de slag mochten…

Drie favoriete fruitsoorten:
~Lychee
~Mango
~Dadels

Drie blogs die ik dagelijks bezoek:
Pfffffffffff erg lastig, gezien er mensen zijn die inderdaad dagelijks bloggen, als ik zelf tijd heb, ben ik er ook, maar er zijn er ook die slechts een paar keer per week bloggen, en daarmee bezoek ik hen ook β€˜elke’ dag, al zijn ze er maar eens per week, dan ben ik blij hun naam weer te zien in mijn mail of op bloglovin’

MyriamΒ – Bubbliciously meΒ al reageer ik niet op alles, ik ben er wel. Zij blogt soms meerdere keren op een dag.
Demi – Crea Bea kan ook meerdere blogs op 1 dag produceren kom ik achter, ik volg haar net.
Nesrin, is er ook wel elke dag, zelfs nu ze op vakantie is, de tuthola, ga genieten! haha

Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg:
~Say it right – Nelly Furtado, ook omdat het herinneringen terug brengt en als ik heel erg down ben, dan kan ik dit nummer via you tube alleen al telkens weer opnieuw starten en dan zeker wel 10x met gemak… Om het daarna in mijn hoofd te blijven horen. Maar daar doe ik het dan ook juist voor. πŸ˜‰

~Just give me a reason – Pink, ook hier draait het om een periode in mijn leven vorig jaar, waarin ik even afgesloten leek te zijn van mijn beste vriend en hop dit nummer werd een hit. Overigens kende hij het niet toen ik het liet horen, het was compleet aan hem voorbij gegaan, zijn favoriete line?
“We’re collecting dust” Het mijne is: “We’ll come Clean!”

~ Cheerleader – OMI, en dit heeft geen reden behalve dat ik er direct vrolijk van wordt, haha lekker zomers en ik wil er spontaan van dansen, ideaal voor op de loopband met een beetje extra arm bewegingen of gek loopje πŸ˜‰

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk:
~Wat zingen ze nu precies eigenlijk en die SAX wowwwwww (Cheerleader draait dus nog op via you tube, haha
~Oh shit! De slimste mens is al begonnen, gelukkig neem ik het ook op, de tv staat dus op mute om de songs te kunnen horen want ik zoek ze niet alleen op, dan luister ik ze ook helemaal.
~Het is al half 9, zal ik nu wel of geen koffie zetten nog, morgen weer fysio therapie, ik moet er weer vroeg uit, maar ik voel het nu al, ik ben weer klaarwakker…. sjucht.

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid:
Drie maar? Nou ja… vind ik ook erg lastig, want meestal moet je af gaan op een blog en woorden, ik oordeel liever in het echte leven al is het wel zo, dat als je dan iemand ontmoet, dan ook precies diegene verwacht of ziet zoals ze bloggen.
En een elk die ik lees heeft natuurlijk een persoonlijkheid en nee niet eens hetzelfde als het mijne. Ik hou ervan om allerlei persoonlijkheden te ontmoeten, mensen die wel open minded zijn, wat ik dan denk πŸ˜‰ En vooral ook misschien juist dingen hebben, voor zover ik dat kan beoordelen, waar ik misschien wel meer van zou willen hebben, de boventoon is toch wel humor, dat is waar ik voor val naast ook persoonlijke verhalen.

~Marion van mijn kladblog, echt respect hoe zij met alles omgaat in haar leven.
~Nesrin van daily cup of bla bla bla, volgens mij zou ik met haar wel heel goed kunnen lachen gewoonweg, van moeder tot moeder ook al is de mijne alweer volwassen, maar ook gewoon gezellig kletsen, ze kan denk ik ook heel serieus zijn.
~Sabine van BeSabine, ja zij die haar liefde is gevolgd, of eigenlijk haar hart en de stap heeft durven maken om in Colombia te gaan wonen en werken samen met haar grote liefde. Echt, volgens mij kunnen zij en ik samen ook heel melig worden.

Maar echt, dat heb ik met iedereen, anders lees ik ze niet, dus Sas, Bente, Northflix, Lies, Di mario, GeradYD, Neuzie, Els, Tessa, Adam, Surion, Loena, Billy, Sytse, Dina, Danielle, Dennis, John, Gadisa, Catherina, Inge, Wendy, Natasja, en alle anderen , wil je nou weten wie allemaal, ik heb mijn linklijst met blogs van de week toevallig? helemaal aangevuld en vernieuwd, mocht jij er nog niet tussen staan en kom ik wel vaak bij jou, meld het dan even, dan zet ik je ertussen, want niet iedereen vermeld zijn url als hij of zij hier reageert. πŸ˜‰ (deze linklijst hou ik dus handmatig bij, ik hou nogal van de alfabetische volgorde, lol)

Drie favoriete sporten:
Ja, het vertelt niet dat ik ze zelf beoefend moet hebben wel?
1. Synchroonzemmen (welke mijn dochter wel heeft gedaan overigens)
2. Zwemmen, gewoon lui zwemmen of vrij zwemmen, noem het dobberen en ontspannen.
3. Kunstschaatsen, figuur of ijsdansen, hoe het nu ook genoemd wordt.

Drie dingen waar ik gelukkig van word:
1. Als ik een dagje weg kan, reizen, hoe stom dit misschien ook klinkt. Met geld genoeg op zak om ook onderweg eens een terras te pakken of te kunnen trakteren, of gewoon hier in de stad af te kunnen spreken en op een terras te gaan zitten.
2. Picasso!!! Ja natuurlijk, ergo, ik vind het ontzettend moeilijk om hem alleen te laten, dat had ik nooit met welke kat dan ook in ons gezin of hier in huis, maar ik vind het bij hem zo vreselijk moeilijk. Felix heb ik zelfs weleens 3 nachten alleen gelaten, met genoeg voer en water etc overal, maar Picasso? Ik wil eigenlijk gewoon elke dag thuis komen… haha Nu is hij al ene keer 2 weken zo goed als alleen geweest en ik denk ook, dat de deal die ik had, achteraf gezien met de persoon die hem verzorgde, niet hier elke dag was… zoals beloofd. Ik kwam namelijk tussendoor wel thuis omdat ik nog zwom in Almere dus op de maandag kwam ik zelf… en echt, ik trof dingen aan die niet klopten… Maar nu heb ik Roos, die gewoon hier komt wonen als ik ooit op vakantie zou gaan of mijn dochter, die ik ook veel meer vertrouw en dichter bij woont en iets meer tijd heeft mocht het nodig zijn.
3. De zee… hier of in het buitenland, als het maar zout is en golven binnen komen rollen als een branding. Ik weet niet waarom, maar een intens geluk overspoelt mij zodra ik de zoute zilte lucht al ruik en de meeuwen hoor en het water eventueel kan horen klotsen… de golven die breken….

Drie favoriete quotes:


De laatste quote door mijzelf verzonnen … in een hele duistere tijd die ik heb doorgemaakt. De andere twee spreken voor zich denk ik zo. πŸ˜‰

Drie vakantiebestemmingen:
1. Tenerife <—- klik
2. Costa Brava <—- klik
3. Deze staat als nummer 1 op mijn bucket list, en dat is Sutherland County, het waarom kun je eventueel —-> hier <—- lezen.

Drie dingen die ik dit jaar wil doen:
1. Pfffffffffff
2. Pfffffffffffffffffff
3. Pffffffffffffffffffffffffffffffff
hahahaha, ik wil zoveel, maar ja… de dingen die in mij opkomen, gaan dit jaar niet meer gebeuren ben ik bang, dat is lange termijn en ooit… Al kan ooit over 5 minuten zijn natuurlijk.
Voor de mensen die nu gaan zeggen dat je alles kunt bereiken als je maar wilt, dat is ook klinkklare onzin, dan vraag ik aan deze mensen om eens zeker voor 3 maanden te ruilen van inkomen alleen al, zien hoe jullie er dan over denken, eigenlijk is 3 maanden nog maar tekort.. maar ja, de meesten zouden het niet eens kunnen, leven van de bijstand. En vooraf wil ik vooral weten wat JIJ wilt doen nog dit jaar, of in die drie maanden dan.
Drie mensen die ik tag: Sammie (ze wil heel graag, bij deze), Nesrin en Bente, ik hoop dat jullie mee zullen doen, maar het hoeft niet natuurlijk. Vrijheid blijheid.

Heb jij deze tag ook al gehad? Zo ja, laat het mij weten, voor de drie dames hier boven, als jullie mee doen, kom het dan ook even melden als jullie hem gedaan hebben? (al zie ik jullie alle drie wel per mail binnenkomen πŸ˜‰ ) Wil je de tag ook doen? Dan ben je vrij om hem mee te nemen natuurlijk πŸ˜‰

58 thoughts on “Drie x Drie = Negen?

 1. Zooo leuke tag! Zo leren we weer wat meer van je πŸ˜€ Dat krukje vind ik wel echt tof trouwens, volgens mij staat mijn houten krukje van toen ik 13 was ook nog bij mijn ouders πŸ™‚ En natuurlijk superbedankt dat je mij met al die lieve woorden heb genoemd πŸ˜€ Word er spontaan verlegen van… Ik denk ook dat wij het heel gezellig zouden hebben samen πŸ˜€ Moet toch zeker echt een keer gaan gebeuren! ❀

  Geliked door 1 persoon

 2. Je hebt deze tag heel leuk ingevuld Morgaine. Ik zag hem vanmorgen al bij Saskia en die had bij sommige vragen ook al moeite om zich tot drie antwoorden te beperken. Nu ben ik wel heel benieuwd naar dat krukje natuurlijk! Oh, enne ik heb nu ineens een kinderliedje in mijn hoofd πŸ˜›

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat leuk om je op deze manier een beetje beter te leren kennen! Van zomerkamp vroeger ken ik nog het sleutelbos spel: leg je sleutelbos op tafel en vertel bij elke sleutel waar die van is. En waarom. Erg geestig!

  Geliked door 1 persoon

  • ja, van diegenen die ik a gelezen heb, hebben sporten staan die ze zelf ook beoefend hadden of hebben, dus dat zag ik meteen als een lach en anders denken momentje, haha

   Like

 4. Fantastisch dat jij steeds weer de moed opbrengt om die tags effectief te beantwoorden! Zelf zou ik daar noch de moed, noch de lef voor hebben. Jij wel dus en ik ben daar blij om, zo leren we je een beetje beter kennen…

  Geliked door 1 persoon

 5. Leuke tag waar ook nog eens heel veel werk in gaat zitten. Ik neem hem dus niet over. πŸ˜›
  Hier staat mijn koffie mok of op mijn bureau, of op de koffietafel, en een enkele keer aan de eettafel. Maar altijd in zicht waar ik hem makkelijk kan pakken.
  Favoriete bloggers zou ik zelf nooit benoemen. Ik vind elke blogger die ik volg namelijk speciaal.
  Na vandaag weet ik weer wat meer van je.
  Fijne dag

  Geliked door 1 persoon

  • hahaha, en dat is wat ik ook zeg, elke blogger is speciaal, dus kijk naar mijn lijst en dan random wat namen genoemd.. maar echt iedereen is speciaal en bijzonder, anders lees ik je niet πŸ˜‰ En die koffiebeker, ja soms staat ie op de salontafel maar ik merk, als ik in de avond op de bank zit, dat ik hem standaard van mijn bureau af moet halen, hahaha Jij ook een fijne dag, ik ben terug van sport uurtje, na het weekend, gek genoeg ga ik nu ineens als een speer, alleen loopband dan, en nog een keertje fietsen van het weekend als ik de tijd heb, liefst weer een keer minimaal 20km… heeft ie gevraagd. πŸ˜€

   Geliked door 1 persoon

 6. Haha, ja ik ben blij πŸ™‚ Vind het een leuke tag dus thanks voor het taggen!! Say it right, lekker nummer inderdaad. Nelly furtado heeft wel meer nummers die ik graag hoor

  Geliked door 1 persoon

  • Ja klopt helemaal van Nelly, maar deze brengt mij terug naar de Costa Brava, werd meerdere malen per dag bij het zwembad gedraaid, you know… cooling down na het aerobic half uurtje in het water, haha En heel graag gedaan, toch leuker als je een tag echt krijgt πŸ˜€

   Like

 7. Voor iedereen, ik heb even de Cheerleader MET tekst opgezocht, wow, wat is die moeilijk en lastig om mee te zingen, maar ook weer, wat een geweldige tekst die ook bij mij kan passen, als die man ooit verschijnt, hoop ik dat hij dit zal zingen πŸ˜‰

  Like

 8. Haha Say It Right Γ­s ook gewoon een fijn nummer. Lychee is heerlijk, bij Center Parks eet ik die dingen altijd van de garnering af (oeps). Grappige tag is dit, vast door iemand bedacht met een vreemde obsessie voor 3.

  Geliked door 1 persoon

 9. Super super super (3x!) leuk om te lezen. Wat eer dat ik mijn naam tegenkom. Wow! Super dank je wel.

  Ik neem de tag graag over!

  Leuk ingevuld je hebt er wat moois van gemaakt en niet zo een standaard verhaal van gemaakt maar eigenlijk schrijf jij ook nooit een standaard verhaal πŸ˜‰
  Say it right is een super mooi en goed liedje.

  Geliked door 1 persoon

 10. Deze tag is een hele boterham om in te vullen, maar ook om te lezen. Hoewel ik zowel vragen als antwoorden leuk vind ga ik me er toch niet aan wagen. Ik heb nog zoveel andere dingen te doen. πŸ™‚
  Groetjes;

  Geliked door 1 persoon

  • haha, het hoeft ook niet, de 3 dames die de tag hebben gekregen, gaan hem wel doen, en ja, het was een hele klus om hem in te vullen en dan ook leuk de muziekjes erbij, ik heb de foto’s weer gelaten eigenlijk, had ik ook nog kunnen doen πŸ˜‰

   Geliked door 1 persoon

 11. Leuk bedachte tag! Ik heb weleens een soortgelijke tag met 3 dingen voorbij zien komen in blogland maar deze is net weer wat anders, zodat het gewoon leuk blijft om te lezen en ja, op deze manier leer je iemand natuurlijk ook weer een stukje beter kennen!

  Geliked door 1 persoon

 12. Haha, pffffffff, pfffffffffffffffffff, pfffffffffffffffffffffffffffff…. D’r is ook zoveel wat je kunt willen hΓ¨! Ik kan ook nooit kiezen. En inderdaad, niet alles ligt binnen de mogelijkheden. Maar zo blijft er wel wat te dromen!

  Geliked door 1 persoon

 13. Hahahaha okΓ© ik moest echt even lachen toen ik mijn naam zag staan. Maar ja, als het nodig is, wil ik inderdaad wel op Picasso passen. :p
  Leuke tag trouwens! πŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.