De Betovering

Afgelopen woensdag was het Roos van Daily Dose of Rose die mij voor het eerst kwam opzoeken. Naar aanleiding van de gastblogs en vele mailtjes over en weer had ik haar uitgenodigd, totaal vrijblijvend om eens op bezoek te komen. De bedoeling was, dat wat zij als blog van mij gekregen had, haar in het echt te laten zien. Hoe ik leef, hoe simpel ik over bepaalde zaken denk.

Met name het woordje magie, hoe ik het zie. Er zijn namelijk vele mensen die het weer anders zullen uitleggen, waar ik het zo simpel mogelijk houdt. Kennis toepas, uitprobeer en door de jaren heen gewoonweg heb ervaren en gezien. Het is een kwestie van uitproberen bij elkaar zoeken en ga zo maar door.

Natuurlijk is het eng, om zomaar bij iemand op bezoek te gaan, maar we hadden al zoveel lol met elkaar op de mail en ook op onze blogs, dat ik in elk geval wel wist dat het goed zat en dat zit het ook! Ze gaat mij, zo zegt ze zelf vaker lastig vallen.

Nu is mijn punt alleen, ze gaat zelf ook een blog schrijven nog over haar bezoek en ervaringen, vraag ik mij af of het nu over hetgeen zal gaan wat we allemaal hebben besproken, gefilosofeerd hebben en wat ze ervaren heeft….

Of dat het zal gaan over de betovering die Picasso op haar heeft uitgevoerd… (dat gaat hem worden geloof ik πŸ˜‰ )

Picasso die betoverd

Picasso die betoverd

Nou ja, dat is even afwachten, zodra zij de tijd en de kans heeft zal ze ergens een blog neerknallen en dan laat ik het jullie ook weten natuurlijk.

Mocht je nu mijn gastblogs alsnog gemist hebben bij haar, dan vind je hierΒ  ~KLIK~ een overzichtje, het zijn er namelijk meerdere.

Wanneer ik weer terug zal zijn, geen idee, want de komende dagen staan in het teken van leuke events en zo ook een acute zomer die zomaar ineens door lijkt te breken.

~update been/lies/pees/spier, dat zit nog niet helemaal lekker, maar nu ik weet dat ik op platte schoenen of slippers moet lopen, gaat het wel een heel stuk beter al. Vandaag ook weer heerlijk gewerkt samen met mijn echt fantastische collega’s en mijn zonnestraaltjes!

Psssssssssst, meestal als er iets dik gedrukt staat in het verhaal, staat er een linkje onder verborgen, dat is misschien niet zo duidelijk, maar bij deze, dan kunnen jullie zien waar ik naar toe ga, meestal zorg ik er ook voor, dat het zich opent in een nieuw tabblad. Bij deze. Β πŸ˜‰

26 thoughts on “De Betovering

  1. Gezellig! En hilarisch die betoverende Picasso πŸ˜€ Ik lach me rot als ik naar die foto kijkt. Alsof hij zo met die ogen wel eventjes zal hypnotiseren πŸ˜‰ Ben benieuwd naar wat je allemaal gaat uitspoken dit weekend πŸ™‚

    Geliked door 1 persoon

  2. Hippie dingen, daar ben ik ook altijd voor in! Met mijn vriendin sta ik regelmatig op een markt, ergens in het land. Zo staat zij met haar Rataplan Design zaterdag in Kijkduin en zondag in Amsterdam. Helaas kan ik er dit keer niet bij zijn want ik volg dan een business bootcamp in Nieuwegein. Ook vast erg leuk! Een paar jaar geleden kwam zowaar een Belgische weblogcollega bij mij thuis op visite. Onze band is er alleen maar sterker op geworden!

    Geliked door 1 persoon

  3. Geniet van je mooie weekend! Wat een leuk initiatief van jou om haar uit te nodigen. Dat was zo te horen een groot succes! Wat een coole cat is Picasso! πŸ˜€ Ik ga je gastblogs eens lezen, lijkt me interessant jou kennende!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s