Heksenzondag#6 | Gastblog(s)

Nu zullen jullie je wel afvragen, heksenzondag deel 6? Heb ik iets gemist? Ja en nee, slechts één keertje ergens in het midden van de afgelopen zondagen, heb ik vermeld dat ik een gastblog had verzorgd. Vorige week deel 5, en dan terug tot begin mei. Heb ik voor Roos van Daily Dose of Rose een aantal gastblogs geschreven. Gezien het onderwerp vele facetten kent en voor elk persoon weer anders is, wat zij of hij doet hiermee, heb ik puur vanuit mijzelf deze 5 stukken geschreven. Roos vond dat geweldig, een aantal hebben het misschien gezien, maar reacties tot nu toe?

Pentagram in het zand van Zandvoort

Pentagram in het zand van Zandvoort

Weinig tot niet, dat hoeft ook niet, maar ja, als ik mijn eigen vaste lezers en lezeressen niet laat weten dat ik elders ben/was uitgenodigd om verschillende gastblogs te verzorgen, kunnen jullie ook niet gaan kijken natuurlijk, hahaha

Nee, geen sorry van mijn kant, want ik was druk, drukker dan druk, 1 weekje werd ik niet lekker en ik schreef ze met heel liefde en plezier, en ook vaak op tijd, vooral Heksenzondag #5 was monnikenwerk!

Stel het jezelf maar voor, ik schrijf in word, er zitten gedeelten in waarin linken komen te staan, ik zoek al die linkjes op, meldt ze in word maar kan ze nog niet linken aan het woord. Dus zia er telkens extra info in voor Roos, vooral in deel 5, wat zij pas kon doen als zij het in haar wordpress neer zet, geloof me… Midden in haar tentamens en dan ook dit nog even doen.

Een gastblog verzorgen lijkt dus makkelijk voor een blogger om te doen, maar het tegendeel is waar! (Ik heb een aantal weken dus een dubbel blogleven geleidt 😛 )

Maar nu, kan ik jullie leesvoer meegeven voor wie lekker in de tuin hangt met laptop, of misschien wil je het niet lezen, wil je mij nog beter leren kennen, dan zou ik zo zeggen… klikkerdekllik en be our guest!

Heksenzondag #1 | Ik ben een heks

Heksenzondag #2 | Charmed

Heksenzondag #3 | Magie en Rituelen

Heksenzondag #4 | Lifestyle

Heksenzondag #5 | Magie in het dagelijks leven

Dank je wel Roos, dat ik dit heb mogen doen voor jou! Ennuh, wat hebben we samen al gelachen achter de schermen, Succes met de laatste loodjes van jouw tentamens!

En voor iedereen? Brightest Blessings from me! Have fun! Mocht je nu specifieke vragen hebben na het lezen ervan, mag je mij altijd mailen, Roos heeft mijn e-mail maar het kan ook zo: morgaine [punt] m [@] gmail [punt] com

44 thoughts on “Heksenzondag#6 | Gastblog(s)

 1. Ja, Roos haar log ken ik niet dus moeilijk om daar een reactie achter te laten. Dat had je dan inderdaad moeten vermelden.
  In heksen en zo geloof ik 😛 Het heeft voor mij dan ook weinig nut 5 blogs te gaan lezen.

  Liked by 1 persoon

 2. Haha, ik vond het inderdaad geweldig! Dank dat je voor me wilde schrijven. 🙂
  Ennuh, ik wacht met smart op mijn tentamenuitslagen. Eind juni en begin juli heb ik de laatste 2 en daarna eindelijk vakantie! 🙂

  Liked by 2 people

 3. Ik had ze niet allemaal gelezen. Nu wel… Ik herken er veel in… Het waren echt geweldige blogs en een aantal rituelen volg ik zelf al jaren… Er is echter een ritueel wat ik vroeger af en toe deed maar nu dagelijks bij gekomen… Count your blessings! Thanks 2 U😘

  Liked by 1 persoon

  • You’re welcome! Darling, we will meet soon! En dat wist ik ook wel, anders kunnen wij na zoveel jaren niet weer die connectie voelen die we nog voelen na onze schooltijd. Ik denk dat ons hele groepje van toen zo al was… iets met ontmoeten, klikken, reden… ❤

   Liked by 1 persoon

 4. Het had makkelijker gekund dat maken van die blogs, maar advies had ik daar niet over kunnen geven, want ik wist natuurlijk niet waar je mee bezig was. Je had de log als concept kunnen maken in je eigen blog. De HTML naar Roos kunnen sturen en zij had het er zo in haar eigen log kunnen plaatsen. Snap je me nog? Als het nodig is kan ik het je nog wel een keer duidelijker uitleggen.

  Love As Always
  Di mario

  Liked by 2 people

  • Och! DUH! Pfffff ik ben veel verleerd, maar dank je wel, voor een volgende keer kan ik dat zeker doen als het nog eens voorkomt, met zoveel linkjes, hahahaha En ja ik snap je van a tot z! ❤ X (kan het dan ook in word verzonden worden? of kladblog beter)

   Liked by 2 people

   • haha ja ik reageerde met een veranderd account dus ik denk dat het daar aan lag! Ik heb ze nog niet allemaal af (nog steeds erg druk hier) maar heel leuk om te lezen! Leuk om ook deze kant van jou te leren kennen! Toen ik een jaar of 16 was had ik ook wat oudere vriendinnen die eenzelfde leefwijze hadden en heb het daarna altijd intrigerend gevonden!

    Liked by 1 persoon

    • Ohhhh daarom, hahaha nou het gebeurd wel vaker hoor, onder mijn vaste lezers en lezeressen, misschien is dat hetzelfde dingetje. En ik ben gewoon ik, je zou er niets van merken zelfs als je op bezoek zou komen 😀 X Leuk, dat je het leuk vond!

     Like

 5. Nou ik heb hier ook ontzettend van genoten, zo zie je maar weer dat de essentie hetzelfde is maar dat iedereen het op een andere manier gebruikt en naar buiten brengt. Ik heb veel raakvlakken met je verhalen, maar ook verschillen. Zo ben ik een voorstander van rituelen en gebruik ik deze en spreuken in het dagelijks leven. Eclectisch ben ik zeker ook, solitair op zeker hoogte want sinds ik gezamenlijk jaarfeesten vier vind ik het steeds leuker om samen te werken, te leren en te groeien.

  Super om zo’n duik in je gedachten te mogen maken 🙂

  Bright Blessings

  Liked by 1 persoon

  • Precies, en leuk dat je ze allemaal gelezen hebt, en eigenlijk, heel stiekem, bevind ik mij ook weleens in een ritueel, maar dat gaat dan als vanzelf, ik maak ze niet bewust, het komt op, ik doe het eventueel, ik ben gewoonweg lui, hahaha een luie heks 😉 Maar dankzij jou, Loena en Eline ook, begin ik toch ook hierin weer ene drive te krijgen, brightest blessings ❤

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s