Mannen die bloggen

Metro Paul is een tag gestart over blogmannen, volgens hem, zijn ze maar moeilijk te vinden, die mannen die bloggen. Ik las het en dacht, hoeveel ken ik er eigenlijk, vroeger nog veel meer, maar ja, na het stoppen van web-log, wie is er nog door gegaan en wie zijn er gestopt. het blijkt dat een groot deel van de mannelijke bloggers er gewoon nog zijn!

In opdracht gemaakt, Back op 3d canvas

In opdracht gemaakt, Back op 3d canvas

Waar ik na drie jaren pauze hen gewoon nog tegen kom en zij weer terug komen bij mij als ze mij weer zien reageren bij één van de mannelijke bloggers. Ik ga de tag niet invullen, wel zet ik gewoon eens een lijst neer van onze mannelijke bloggers die vaak al net zo lang of zelfs langer bloggen dan ik zelf doe. Voor mij is nieuw, Metro Paul zelf en dankzij hem vond ik Messe Noir, erg leuk en zo wordt de lijst vanzelf weer langer en langer.

In opdracht gemaakt, In Motion op 3D canvas

In opdracht gemaakt, In Motion op 3D canvas

De lijst met mannelijke bloggers die ik al heel lang ken, en sommigen zelfs in real live heb ontmoet ooit.

Di Mario: je kunt elke dag rekenen op 2 nieuwe blogs, de Spreuk van de dag en dit was het nieuws door de tijd heen. Echter komen er ook foto’s aan te pas, en zijn twee prachtige kinderen, en zijn reizen naar Israël komen ook altijd wel aan bod.
Billy: Schrijft ook graag over dagelijkse beslommeringen en zijn geluk met zijn gezin en kleinkinderen. Daarnaast doet hij graag aan wielrennen, zowel kijken als zelf doen, en als hij gaat fietsen, dan komen er ook mooie foto’s vaak aan te pas van zijn rit.
Red-Star: No nonsens of juist wel. Doet veel mooi werk in zijn streek en houdt van de natuur en fotografie. Op dit moment is hij vooral zijn super macro aan het uittesten en laat ons elke dag mee genieten van zijn prachtige foto’s/
Terrebel: Een vader die soms verhalen neerzet maar ook zijn meningen deelt over de wereld en hoe we nu erin staan, pikken we dit allemaal?
Suske Blogt: Hij blogt over Roeselare waar hij woont, er gebeurt meer dan je denkt in het Belgische Roeselare op het stationsplein bijvoorbeeld, altijd opgesiert met ook eigen fotowerk.
Tagrijn: History en Leiden zijn een passie, maar ligt wat stil op het moment.
Leidse Glibber: alles wat met Leiden te maken heeft. Elke dag een poging tot een nieuwe post, ik weet niet beter.
Luc: of Gewoon Luc, foto’s zul je bij hem vinden met name, vroeger heette dat dan ook gewoon een fotoblog of log…  😉
Sjoerd: bVision & photography, de naam zegt het al.
Renesmurf: hahahaha ja onze Renesmurf, zit al enige tijd op het blog ook, maar ik heb hem zien komen als een rijzende ster! Hij weet overigens nog niet dat ik terug ben, of wel, maar dat weet ik niet, of hij mij al gezien heeft onder deze oude garde van mannelijke bloggers. 😀 Woont in Winschoten en is huisschilder, prachtige foto’s ook te zien van zijn omgeving.

Blogtrommel is er ook nog, die handige dingen vertelt over bloggen weer.

In opdracht gemaakt, Shower, 3D canvas

In opdracht gemaakt, Shower, 3D canvas

Bij deze een rijtje van 11 + Metro Paul en Messe Noir, dat maakt al 13, er zijn er nog meer, en die vind je dan weer bij de mannelijke bloggers in de reacties met name. (ik ken er ook nog meer, maar die wil ik misschien niet meer kennen 😉 )

En bij Metro Paul vind je ook weer andere namen voor de mannelijke bloggers onder ons als je zelf nieuwe blogmannen zoekt.

Note! Alle werken die je ziet, zijn ooit door mij gemaakt in opdracht, zelfs de kleurstellingen zijn naar de visie van de klant ingevuld. Het zijn mijn eerste mannelijke erotische of klassieke werken.

In opdracht gemaakt, Torso op 3D canvas

In opdracht gemaakt, Torso op 3D canvas

Note 2, ik vergeet een hoop mannen zie ik nu, hahaha Sorry! Meld je hier en de dames vinden jullie als vanzelf.

39 thoughts on “Mannen die bloggen

 1. Hai Morgaine! Leuk, deze hernieuwde kennismaking! Groetjes van een manlijke blogger die (vrijwel ononderbroken) blogt sinds december 2002…;-)

  Geliked door 2 people

 2. Wat leuk dat lijstje! Ik lees sinds een tijdje bij Suske, erg leuk. De anderen zie ik wel eens voorbij komen bij anderen in reacties.
  Sinds mijn nieuwe blog die ik in januari weer ben opgestart (ik had andere van 8-2004 t/m 09-2014) heb ik ook een aantal mannelijk bloggers als ‘lezers’, echt heel leuk die interactie! Ze reageren vaak uitgebreid en zijn echt geïnteresseerd. Ze staan niet op je lijstje maar er zijn er vast een paar bij die je aan het eind van je logje bedoelde.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lang gemist maar weer helemaal terug zie ik, ik moet even bijlezen en een kijken waar je RSS feed zit. En ja, ik ga gewoon door. Volgens mij zijn er heel veel mannelijke bloggers. Bij mij op de site vind je er ook nog wel een paar die hier niet bijstaan.

  Geliked door 1 persoon

 4. Mooi zeg die schilderijen. Dat is nou iets wat ik heel graag zou willen kunnen… En leuk alle linkjes naar die andere blogs. Bij meer tijd ga ik er een keer doorheen klikken!

  Geliked door 2 people

  • Je bent altijd welkom om eens te komen ‘kleuren’ kost je niks, behalve je eigen tijd en reiskosten 😉 Dan laat ik je de basics zien en kun je zelf bepalen of het iets is of niet.

   Like

   • Oohhh leeuukkk!! Amsterdam niet echt naast de deur, maar ben ook wel toe aan een weekendje weg. Dus misschien plak ik er wel één of twee nachtjes bij aan! Ik ga even kijken of ik je mailadres ergens kan vinden, dan mail ik je! En natuurlijk betaal ik je gewoon hoor!
    Heb je druppel 49 al gezien? 😉

    Geliked door 1 persoon

 5. In feite had ik er tot vandaag nooit bij stilgestaan maar ik ken ook meer vrouwelijke dan mannelijke bloggers. Onlangs zijn twee mannen uit mijn streek gestopt met hun weblog. Op mijn blogrol kun je nog enkele blogs van mannen vinden die ik ten zeerste aanraad.

  Geliked door 1 persoon

 6. Wat schrijf je leuk! Bij MetroPaul viel me op dat ik dezelfde mannelijke bloggers volg als jij. Op eentje na, maar dat is om de uitzondering aan te geven. En je werken vind ik schitterend. Ik kom hier vaker lezen!
  Groetjes Kakel

  Like

  • hahaha ja, vroeger waren er echt veel meer, toen had ik denk ik zo’n 50/50 maar zoals al eerder aangegeven een hoop zijn gestopt toen web-log over de kop ging en nooit meer gestart, met sommigen heb ik nog wel contact gehad via FB, maar dat verwatert toch ook.

   En ook hier, nog altijd mensen die dagelijks ineens stoppen of juist weer beginnen! Er zijn er echt meer dan we weten. 😉 Ik ben benieuwd naar jouw blogmannen in elk geval 😀

   Like

 7. Hahaha Lis, jij niet, anderen weer wel, voor elk wat wils 😛 😉

  Dit is Acryl op canvas wat je hier ziet, maar ik het ook werken met pastel gemaakt en houtskool is mijn heiligdom, altijd! Opzetten doe ik altijd met houtskool, lyrisch expressief is weleens genoemd door een lerares, dat ik zo werk. hahaha

  Like

  • Sammie? Even off topic, om de 1 of andere reden mag ik niet bij jou reageren, vanmorgen al niet, nu nog niet :O hahaha deze pagina kan niet worden weergegeven krijg ik zodra ik mijn reactie verzend… En ik kan het ook niet even kopiëren om in kladblok te zetten of hier… 😉

   Like

 8. Leuk dat je een stukje hebt gewijd aan de bloggende mannen. Voor mij toch weer 1 nieuwe naam. Dus die voeg ik toe aan het blogmannen overzicht op mijn site. Tot slot: prachtige werken!

  Like

Reacties zijn gesloten.