Genieten

De roze bloemenzee van Muziekwijk is binnenkort weer geopend

De roze bloemenzee van Muziekwijk is binnenkort weer geopend

Ja de roze bloesems van deze cherry bomen beginnen alweer te bloeien, elk jaar weer een prachtige zee van roze te zien in onze wijk.

Afnemende maan 's morgen rond een uur of 7

Afnemende maan ’s morgen rond een uur of 7

Gisterochtend om 7 uur, ik open de balkondeur voor Picasso en ze lacht me toe, de zon schijnt ook al. Let it flow!

Dit zijn voor mij de ultieme kleine geluksmomentjes onderweg als ik om mij heen kijk.

8 thoughts on “Genieten

  • Bij deze, heb net jouw foto’s gezien, alle foto’s die je hier ziet, zijn ook onbewerkt zo uit de camera gekomen 😉 Ik moet nog meer 1 worden met mijn nieuwe camera, begint nu wat te komen, het weer wordt weer beter, haha

   Like

 1. wauw die maan…wat voor lens zit er op jouw camera? Ik heb eigenlijk alle lenzen, behalve een echte zoom. Erg mooi en scherp zo met die kraters. En van bloesem word ik blij. Ik weet straks van gekkigheid niet waar ik overal fotograferen moet met al die appelbomen in bloei. Ken je ook die bloesemroute in de Betuwe? (Of was dat ergens anders…)

  Like

  • Hi hi Woolywoot, dit is een vaste lens op een Fuji finepix anti spiegelreflex camera, de S-serie en de lens is 30x superwide 24 – 720 mm, vaste lens, ik heb geen losse lenzen of filters, wel heb ik mij laten vertellen dat er een vaste zonnenfilter in zit al, die wilde ik los halen, maar dat kon dus niet omdat die er al inzit. 😉 Ik hoop dat jij hier wat aan hebt. En dank je wel!

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.